Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(Lionesss @ 2017 07 13, 19:18)
Protingi zmones zino, kad bureju NERA, o jei ir buvo kadaise kokia mociute, tai ir ta jau numire.
Neisivaizduoju kas turi zmogui buti negerai gyvenime, kad eit is burejos pas bureja, zinant, kad jos vistiek nusneka. Todel ir pasiuliau. Nuosirdziai.

Aciu smile.gif Na kadangi mano zinute su nuomone niekam neidomi, o idomi mano diagnoze, tai trinu ja.
Atsakyti
QUOTE(liulik @ 2017 07 13, 18:33)
Aciu smile.gif Na kadangi mano zinute su nuomone niekam neidomi, o idomi mano diagnoze, tai trinu ja.

Jus nereaguokit taip, visada bus tu kuriem reikia ikisti savo trigrasi 😀 Nori zmones tiket i burejas tegu tiki jums kas is to?? Gyvent jum tai trugdo??? Nori zmones begiot pas burejas cia ju asmeninis reikalas ir nustatinet kad su jais kazkas ne taip manau neturit nei teises nei kompetencijos tam... visa esme yra musu pasamoneje tai kuom mes ja itikiname, jei mes tikime vadinasi taip ir bus, jei ne vadinasi nebus. Galiu ta pati pasakyti ir apie tikejima dievu i kuri tiek daug tiki bet niekad jo nemate...
Atsakyti
Merginos, aptariam būrėjas, o ne viena kitą 4u.gif

Nepatingėjo, parašė, paskaitėm, negražu "atsidėkojant" akmenukais mėtytis, nes kitos išvis bijos rašyti... Aš tik nesuprasčiau įkyriai ką nors reklamuojančių mirksiukas.gif o kad įvairia patirtim dalinamės, tai tam ir skirtas forumas. mirksiukas.gif

Kas dar kur buvot? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriu_padovanoti: 13 liepos 2017 - 19:15
QUOTE(Niut_ta @ 2017 07 13, 19:44)
Jus nereaguokit taip, visada bus tu kuriem reikia ikisti savo trigrasi 😀 Nori zmones tiket i burejas tegu tiki jums kas is to?? Gyvent jum tai trugdo??? Nori zmones begiot pas burejas cia ju asmeninis reikalas ir nustatinet kad su jais kazkas ne taip manau neturit nei teises nei kompetencijos tam... visa esme yra musu pasamoneje tai kuom mes ja itikiname, jei mes tikime vadinasi taip ir bus, jei ne vadinasi nebus. Galiu ta pati pasakyti ir apie tikejima dievu i kuri tiek daug tiki bet niekad jo nemate...

Aciu uz palaikyma smile.gif Teisingai viska suraset. O kad tiek bureju aplankiau, tai tikrai nemanau,kad turiu teisintis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2017 07 13, 20:13)
Merginos, aptariam būrėjas, o ne viena kitą 4u.gif

Nepatingėjo, parašė, paskaitėm, negražu "atsidėkojant" akmenukais mėtytis, nes kitos išvis bijos rašyti... Aš tik nesuprasčiau įkyriai ką nors reklamuojančių  mirksiukas.gif  o kad įvairia patirtim dalinamės, tai tam ir skirtas forumas.  mirksiukas.gif

Kas dar kur buvot?  rolleyes.gif

Skaiciau,kad ejot pas Irena kelis kartus. Tai neissipylde niekas? Kaip supratau ji tik padeda isanalizuoti situacija,bet nesako kaip ji issispres?
Atsakyti
Aš visiškai susipainiojau, nebeprisimenu nieko, tik kažkokias detales, nebenoriu galvoti, ar pildosi, nebenoriu net komentuoti... smile.gif
Kažkiek visos pataiko, kažkurį laiką pildosi, paskui staiga nebe....
Taip ir susuka galvą tie būrimai... visos persergam didesne ar mažesne priklausomybės forma smile.gif
Bet tema vis dar įdomi smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

as irgi is tu, kur esu buvus pas kelias burejas. Ka galiu is saves pasakyt, tai tuo klausimu, kuriuo klausiau, kokios 3-4 burejos viska taip pat susake - ir laikus panasiai, ir ateiti taip pat... Tai ka zinau, nu jei nesusije tarpusavy zmones tau sako taip pat, gal is tikruju kazka mato. Visgi kas liecia smulkiai detales ir faktus kurie jau issipilde tai manoji bureja yra Menulio taro konsultacijos is FB.
Bet.. ka galiu pasakyt...kiek esu buvus ir kiek esu snekejus su draugem, tai ner universaliai geros burejos...tikriausiai jaucia jos savo antenom tave, arba nejaucia:) Nu nezinau kaip apibudint, gal suprasit...nes kiek klausai, tai buna, kad vienai ziauriai tiksliai pasako, kitai ne...
tai ka patarciau... aisku gal neit pas tas, kur vien neigiami atsiliepimai...neit pas tas kur simtais praso, nes nu proto ribos kainai irgi turi but, juo labiau kad parduodamas kazkoks ateities mirazas su didele paklaida, kur nesi 100 proc. tikras issipildys, ar ne:) o is tu, kur visokiu atsiliepimu turi, tai tiesiog pabandyt atsirinkt savo. Nebus universaliai visom geros
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif Temuke atgijo, pasisakysiu ir as ax.gif
Esu buvusi pas keleta bureju, tai kaip nebutu keista, irgi visos panasiai labai bure, jau buvau ir patikejus, kad taip ir bus. Bet zinokit kaip idomu, pagrindiniai ir svarbiausi dalykai, del kuriu ejau - neissipilde. Nemazai kas ivyko atvirksciai arba kita kryptimi pasisuko, arba is viso neivyko. Nezinau, gal ateityje dar ivyks, bet kad jau visi isburtieji terminai suejo :hm
Tai vat tas man ir keisciausia, kad visai skirtingos burejos isbure labai panasiai, bet realybe po tiek metu yra kitokia. Na nebent keletas detaliu sutapo tai is vienos burejos zodziu, tai is kitos, bet cia gali buti ir sutapimas, arba daugeliui zmoniu pritaikomi dalykai.
Tos merginos, kurios buvote pas Stanislava, gal galetumete parasyti, ar issipilde jums jo pranasavimai? Sio burejo ateities prognoziu dar vis laukiu, nors irgi laiko terminai kaip ir neseniai praejo, o dar nieko nebuvo :hm
Atsakyti
QUOTE(~Blacky~ @ 2017 07 14, 17:07)
Sveikos!  4u.gif  Temuke atgijo, pasisakysiu ir as  ax.gif
Esu buvusi pas keleta bureju, tai kaip nebutu keista, irgi visos panasiai labai bure, jau buvau ir patikejus, kad taip ir bus. Bet zinokit kaip idomu, pagrindiniai ir svarbiausi dalykai, del kuriu ejau - neissipilde. Nemazai kas ivyko atvirksciai arba kita kryptimi pasisuko, arba is viso neivyko. Nezinau, gal ateityje dar ivyks, bet kad jau visi isburtieji terminai suejo :hm
Tai vat tas man ir keisciausia, kad visai skirtingos burejos isbure labai panasiai, bet realybe po tiek metu yra kitokia. Na nebent keletas detaliu sutapo tai is vienos burejos zodziu, tai is kitos, bet cia gali buti ir sutapimas, arba daugeliui zmoniu pritaikomi dalykai.
Tos merginos, kurios buvote pas Stanislava, gal galetumete parasyti, ar issipilde jums jo pranasavimai? Sio burejo ateities prognoziu dar vis laukiu, nors irgi laiko terminai kaip ir neseniai praejo, o dar nieko nebuvo :hm

As pasidariau isvada, kad jos nuskaito musu planus, kortos rodo ta, ka mes planuojam ar labai norim. Ar negali taip buti?
Atsakyti
Man irgi atrodo, kad kažkaip mato mūsų mintis, norus, todėl visos iš esmės pasako tą patį. O ateities nuspėti negali (nebent retais atvejais) arba netyčia pataiko...
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2017 07 14, 18:24)
Man irgi atrodo, kad kažkaip mato mūsų mintis, norus, todėl visos iš esmės pasako tą patį. O ateities nuspėti negali (nebent retais atvejais) arba netyčia pataiko...

Pimiausia, tai ne kiekvienas žmogus gali tuo užsiimti, nesvarbu, kad nori ir pajėgia išmokti. Žmogus turi būti nepaprastas, o išrinktas. Jis ir šiaip gyvenime turi gauti įvairius ženklus, praktikuoti kažkokią dievišką sistemą ar pan., tada jam ir atsako kokios nors visatos sistemos kaip kortos, astrologija, orakulai ar pan. Todėl vienas tiesiog meta kortas ir krenta bile kas, o kitas mesdamas, gauna tikslią info.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 07 14, 19:13)
Pimiausia, tai ne kiekvienas žmogus gali tuo užsiimti, nesvarbu, kad nori ir pajėgia išmokti. Žmogus turi būti nepaprastas, o išrinktas. Jis ir šiaip gyvenime turi gauti įvairius ženklus, praktikuoti kažkokią dievišką sistemą ar pan., tada jam ir atsako kokios nors visatos sistemos kaip kortos, astrologija, orakulai ar pan. Todėl vienas tiesiog meta kortas ir krenta bile kas, o kitas mesdamas, gauna tikslią info.

O gal netycia zinote tokiu?
Atsakyti
QUOTE(Niut_ta @ 2017 07 14, 21:28)
O gal netycia zinote tokiu?

Ne, nesilankau smile.gif Bet mano giminaitei yra labai teisingai išbūrusi viena, dėl gyvenimo vyro ir vestuvių datos, gyvenamos vietos, nors tada, kai būrė, atrodė nesąmonė, netikėjo jinai. Ir išbūrė kažkur 10-ečiai metų į priekį. Jei labai įdomu, galiu kada jos paklausti per facebooką, jei ji pati dar pamena kur ji buvo.
Atsakyti