Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2016 10 07, 18:26)
Dabar sakyčiau, kad visi būrimai buvo arti tiesos, gal tuo metu jau atrodė, kad pildosi, bet galutinis rezultatas vis tiek buvo kitoks ir netikėtas. Manau, dar geresnis smile.gif Bet tuo metu  lyg ir tiko tai, ką jos sakė, paskui staiga niekas nebetiko. Kartais galvoju, kad būrimas yra kažkoks minčių nuskaitymas per kortas - ką tuo metu jaučiam, galvojam, ko norim, tą mums pateikia kaip faktą, išsipildymą, todėl ir atrodo, kad pataikė ir viskas bus kaip aš noriu. Svarbiausio dalyko, dėl kurio pas visas ėjau, neatspėjo (jei taip galima sakyti) nė viena. Tiesa, Silvija žadėjo kad pradėsiu daug keliauti, na kažkas panašaus visgi gali būti.......
Irena ir Silvija sakė, nueik pasitikrinti sveikatą dėl x, kažką ras, bet nieko rimto. Galvoju, koks įdomus sutapimas, nuėjau pasitikrint, esmė ta, kad pirminiai atsakymai buvo bauginantys, bet padarius rimtesnius tyrimus nieko nerado. Aišku, nesigailiu, kad pasitikrinau, bet būrimas atrodė baisesnis... bendrai paėmus, pagrindo tikrintis kaip ir nebuvo. Tik pasigąsdinau smile.gif

Norėkit ir išsipildys jums smile.gif Kartais norai išsipildo kaip mes norim, o kartais dar geriau, ir nežinia, ar čia dėl būrimo ;)

Tai visgi arti tiesos smile.gif na manau, kad 100 proc. burimai nesipildo. Man tik vienas burejas pasako kazka arti tiesos ir tai 100 proc niekada nebuna, einu kai labai nerimauju ir reikia pagalbos, kad nurimciau.
Dekui uz issamu atsakyma smile.gif

Atsakyti
Man patinka Onutė Vilniuje. Pas ją lankausi jau daug metų. Ir kaip žmogus, ir kaip būrėja ji man labiausiai patiko. Ir kaina prieinama. +370 614 25476. smile.gif
Atsakyti
Rašau su viltim... unsure.gif
Gal žinote kas padėtų užkalbējimu, nuėmimu nuo alkoholizmo. Baisi bėda.
Labai prašau patarimo.
Nepripažįsta, gydytis nenori, lieka alternatyvūs metodai.
Esu pasiryžus padaryti viską.
Kenčia maži vaikai, griūna gyvenimas, dūžta svajonės, viltys, planai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balta-lelija: 26 spalio 2016 - 00:18
QUOTE(balta-lelija @ 2016 10 26, 02:08)

Jūs turite teisę gyventi savo gyvenimą, jis - savo. Niekas nėra atsakingas už jūsų viltis ir svajones. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2016 10 26, 17:49)
Jūs turite teisę gyventi savo gyvenimą, jis - savo. Niekas nėra atsakingas už jūsų viltis ir svajones. ax.gif

Aga, labai lengva kalbeti, kai ne jusu gyvenimas, ne jusu mazi vaikai , ir ne jusu viltys ir svajones duzta.
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2016 10 26, 21:01)
Aga, labai lengva kalbeti, kai ne jusu gyvenimas, ne jusu mazi vaikai , ir ne jusu viltys ir svajones duzta.

Ir mano vaikai buvo maži, ir mano vyras gėrė (jau seniai ex)... ax.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif ačiū visoms parašiusioms man į AŽ 4u.gif tiek protingų minčių, pamokų gavau. Ačiū Vakarei ir visoms visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras.
Kreipiuosi ieskodama pagalbos. Ar galetumet padet patardamos zmogu, kuris galetu nuimt nuziurejima, patartu, kaip atlaikyt sunkumus?
Aciu Jums is anksto. <3
Atsakyti
QUOTE(balta-lelija @ 2016 10 26, 01:08)
Rašau su viltim... unsure.gif
Gal žinote kas padėtų užkalbējimu, nuėmimu nuo alkoholizmo. Baisi bėda.
Labai prašau patarimo.
Nepripažįsta, gydytis nenori, lieka alternatyvūs metodai.
Esu pasiryžus padaryti viską.

Mieloji,jei pats nenores-jam niekas nepades-gyvenau su tokiu 10 metu..Nustojo gert tik kai palikau-pasieke tada dugna visiska-nebuvo kas jo visus sudus kuopia-teko atsispirt paciam ir kazkaip krapstytis,nes issigando,zaraza,kad numirs-nedaug jau truko...Dabar nebegeria,turi nauj seima,vaiku,tapo verslininku-statosi nama-isgelbejau zmogu palikdama-ir save taip pat..O del bureju-jei jos praso is jusu tokiu kosminiu sumu-satlatanes jos,verslininkes-zmogus darantis tai nuosirdziai,is pasaukimo-stavkiu nenustatineja.Kai nusivyliau dauguma-pati tuo nusprendziau dometis,sekmingai draugauju su taro 20 metu-geriausios patarejos mano-ir jus ta galit ismokt ir isigilint i taro pasauli:)
Atsakyti
Sveikos, gal galetumete Aldonos kontaktus duoti. Ar ji jau pasveikusi?
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2016 10 05, 08:23)
Sveiki,
Nesenai buvau pas Lara Adzikauskiene. Ji nuimineja prakeiksmus. Ir paskui padaro stipria apsauga Jums ir namams.  Ji yra ir chiromante.
Anksciau lankiausi pas Tatjana, bet ja nusivyliau, grybaut pradejo paskutiniu metu. Sveikata man buvo labai suslubavusi. Gydytojai nerando nieko ipatingo, o as vos is lovos islipdavau. Sunku nupasakyti net. Kreipiausi i viena runologa, Airida. Jis pasake kad reikia kreiptis i maga. dave jos kontaktus. Reikejo man 5 valymu, dirbo ir su nuotrauka, kiausiniu. Pagerejo po pirojo valymo.

Dar keli zodziai apie Tatjana bureja is naujininku. Pas ja geriau neiti, ji uzsiimineja juodaja magija. kaip anksciau buvau ja patenkinta, tai dabar nusivylus esu. Paskendusi savo bedose, atsainiai dirba. o pinigus plesia, atrodo kiekviena saini ikainoja. Daugiau pas ja neisiu.

Tokia mano patirtis siai dienai.

1. Kad kazka nuimti, reikia rasti kam tai uzdeti. Kazin ar ant saves des magas. Tad eidamos pas magus gerai pagalvokite ar duot foto ir ka parsinest galite smile.gif

2. Is visu gebejimu Lara rekomenduoju tik del numeroligijos ziniu - kitkas labiau panasu i ispletota pomegi ir megejiskas zinias.

3. Galiausiai, einant pas bureja bent jau apsidairykite kokioje aplinkoje jus priima, jei bardakas - zenklas kad pas toki zmogu vargiai rasit pusiausvyra, jei tvarkinga nera skubejimo - jau zenklas kad zmogus harmoningas. Tik harmoningas aiskiaregys gali padet kitam.

Cia mintys pasmastymui ir visada linkiu visoms spresti savo galva.
Papildyta:
QUOTE(Lionesss @ 2016 09 15, 18:29)
Simtu procentu pritariu Gytarei, jus save itikinot. Taip, egzistuoja tokie dalykai, kaip prakeikimai, bet tai turejo padaryti labai energetiskai stiprus zmogus, o kazkokio kazio balsas i dangu neina...
Senukas is zaliuju mires. Parasykit i AZ, turiu vienos moters kontakta, nezinau, pati nebuvau, sake moka, gali, ima kiek duosi..
O is saves rekomenduoju cerkve, cerkve, ir dar karta cerkve, maldas ir tikejima ir keiskit mastyma, kuo skubiau...

Rekomenduoju visom atkreipti demesi i paskutini sakini - tiek namu apsaugos, tiek prakeikimu nuemimo klausimais... Lengviausia kai nueini kazkur ir kazksa kazk uz tave padaro, nuima, bet efektyviausia - kai dirbi su savim, mintiminis, savo tikslais ir malda bei viskuo ka parase Lioness.
Atsakyti

Sveikos, gal kas neseniai lanketes pas Silvija? Kiek ji dabar praso uz paslaugas?
Atsakyti