QUOTE(aqile @ 2016 07 21, 18:15)
Sveikos, šiuo metu sunkus laikotarpis ir norėjau pasiteirauti, gal rekomenduotumėte kokią būrėją, kuri ne tiek labai tiksli ateities spėjimais, kiek pati esanti religinga ir galinti duoti praktinių patarimų, kaip susidoroti su nesekmėmis? Esu buvusi pas vieną Vilniaus raj., kuri man rekomendavo užsakyti tam tikras apeigas bažnyčioje ir man tai labai pagelbėjo tuo metu.
ačiū
ačiū
Galina iš Žaliųjų ežerų. Dėl būrimo tikslumas - tai toks toks pusėtinas, kaip kada išsipildo, kai kada tik dalis, bet ji yraneįtikėtina psichologė. Moteris metuose jau, inteligentiška, tikrai daug ir klientų turėjusi, gali duoti puikių patarimų. Pačiu juodžiausiu savo gyvenimo laikotarpiu viską jai išsipasakojau, pašnekejom ir dėl "mados" vieną kartą kortas išmetė tik
Tad jei norite stebuklo, kad kažką magiško pasakytų, atliktų kažkokius ritualus, tai tikrai ne ji. Sunkius laikotarpius tiesiog reikia išgyventi, jie praeina, padeda išsikalbėjimas, tos pačios žvakelės uždegimas bažnyčioje ar cerkvėje, jei jums padėtų tiesiog pasibūrimas, tai prašom, nieko bloga tame nematau.