QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2016 06 28, 00:21)
Aš irgi ne visai į temą pasisakysiu, t.y apie online būrimus. "Atradau" daug būrimų anglų kalba youtube. Ten pateikia būrimus kiekvienam zodiako ženklui savaitei, mėnesiui, metams. Aišku, ten šimtai tų būrėjų, kai kurie būrimai užtrunka 7-8 minutes, kiti po valandą ar daugiau; turint laiko galima nemažai išklausyti ir spręsti, kurie jums atitinka, o kurie nesąmones šneka Kai kurios būrėjos ima po kortą ir vos ne aiškina, ką ji reiškia, o bendro paveikslo nemato, man tokie "būrimai" nepatinka. Geriausios būrėjos tos, kurios išmeta kortas ir pamažu nupiešia visą situaciją, vos ne kaip mediumės, toks jausmas, kad apie tave kalba, net šiurpas eina. Ypač tai ryšku pažiūrėjus jau praėjusių mėnesių ar savaičių būrimus, kai jau gali palyginti, ar viskas taip ir buvo, kaip ji prognozavo tam laikotarpiui.
O įlindau į youtube dėl labai keistos priežasties. Gal irgi pastebėjote, kad birželis buvo nepaprastai bjaurus mėnuo, tai susiję su Marsu Skorpione ar tai Merkurijaus padėtim, neišmanau tų dalykų, bet apie tai kalba net youtube būrėjos ir astrologės, tik keista kad mūsų Palmira savo kasdieniniuose horoskopuose apie tai nekalbėjo ir neperspėjo, viską prognozuoja tik nuostabiai gražiai, bet tai visiškai neatitinka tikrovės, staiga nutrūksta net idealiausi santykiai, išyra sąjungos, norisi nukirsti visus galus, dingti, atsikratyti visko kažkokiu bjauriu būdu arba kažkas taip pasielgia su tavim... Čia tinka bet kuriai gyvenimo sričiai. Prisiminkite Brexit ir suprasite ką noriu pasakyti. Apėmė toks, sakyčiau, siaubas, kad visa tai, kas vyksta pvz mano gyvenime, visiškai prieštarauja tam, ką būrė visos irenos, stanislavai ir tatjanos kartu sudėjus!!!!! Parašykit, ar jums nieko panašaus nevyksta????
Kiek žinau, situacija pagerės birželio 29-30 d., gal paaiškės, kad vėl viskas gerai, visos bjaurios situacijos kažkaip savaime išsispręs, bet: bjaurus fonas liks iki lapkričio......
O įlindau į youtube dėl labai keistos priežasties. Gal irgi pastebėjote, kad birželis buvo nepaprastai bjaurus mėnuo, tai susiję su Marsu Skorpione ar tai Merkurijaus padėtim, neišmanau tų dalykų, bet apie tai kalba net youtube būrėjos ir astrologės, tik keista kad mūsų Palmira savo kasdieniniuose horoskopuose apie tai nekalbėjo ir neperspėjo, viską prognozuoja tik nuostabiai gražiai, bet tai visiškai neatitinka tikrovės, staiga nutrūksta net idealiausi santykiai, išyra sąjungos, norisi nukirsti visus galus, dingti, atsikratyti visko kažkokiu bjauriu būdu arba kažkas taip pasielgia su tavim... Čia tinka bet kuriai gyvenimo sričiai. Prisiminkite Brexit ir suprasite ką noriu pasakyti. Apėmė toks, sakyčiau, siaubas, kad visa tai, kas vyksta pvz mano gyvenime, visiškai prieštarauja tam, ką būrė visos irenos, stanislavai ir tatjanos kartu sudėjus!!!!! Parašykit, ar jums nieko panašaus nevyksta????
Kiek žinau, situacija pagerės birželio 29-30 d., gal paaiškės, kad vėl viskas gerai, visos bjaurios situacijos kažkaip savaime išsispręs, bet: bjaurus fonas liks iki lapkričio......
Sveiki,
Esu ir as isskaicius kad blogas periodas siuo metu. Uztad jau vietoje nenusedziu. Noriu vel pas bureja nukeliauti. labai domina darbo sritis. O galetumete patarti kuri is Jusu aplankytu bureju, taikliausiai apie darba papasakojo.
https://www.facebook...evos.atsakymai/
parasiau vakar cia, o kai ji pradejo manes klausineti ar as dirbu..., tai ir nieko neatrasiau. Kaip as galiu moketi pinigus zmogui, kuris issiklausineja ir perpasakoja. As ir pati sau galiu mintyse pasaka pasisekt.
Kazkaip norisi isgirsti gilesniu pakapstymu, kur ir kuom dirbt, kad sektusi. Siai dienai meciau visus darbus ir sedziu kaip pabuciuota, bet su kiekviena diena jauciu jog geriau jauciuosi, noriu dirbt kazka.
Kazkada dar esu buvus Perkunkiemyje pas bureja. Ji irgi neblogai pabure. Aisku paskui ir jos gyvenimo teko paklausyti, bet is esmes neblogai. Bet as tuo metu nedirbau ir ji man pasake kad po 5m eisiu dirbt, kad versla savo turesiu... Tatjana kolkas nemato verslo. Tai ir nezinau kaip elgtis, noriu kad kas ant tinkamu begiu nukreiptu.
Perskaiciau begale forumu apie burejas. Ir sunku ka pasirinkt, nes daug kas pati save giria, o gal kas is kaimyniu giria. Taip sunku labai atsifiltruoti burejas geras.
Siai dienai turiu keles pas kurias tikrai neiciau.