Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(Lionesss @ 2016 06 06, 19:57)
Ji jusu serganciai dukrelei mirties linkejo??? blink.gif  blink.gif  blink.gif
Buvau pas Tatjana, na zinokit nezinau,tiesiog. Konkretaus nieko nepasake, labai abtstrakciai, tik viena dalyka pasake konkretu, tai va metu begyje pasakysiu, ar tiesa isbure. Pataiko kokiu 85 proc, klausineja manes, sunku zinokit pasakyt. Gal zoja konkrtesne buvo, aisku, del keliu dalyku pasake ta pati ka zoja. Bet siaip, labai greitai kalbejo, sunku suprasti, kortu reiksmes sako, tai mane biski painiojo.
Ai dar kai ka pasake, del ko man vienoj vietoj nesiseka, uzkalbejo vandens. Siaip nepanasi i Irena, kuri sneka bele sneket, o gal mano gyvenime tiesiog, nieko nevyksta siuo metu, buria metams. Ta prasme, as kol kas be nuomones apie ja.

Taip vyro mama, mirties linkejo mano mazutei verysad.gif Sunuciui gal tik puse metu buvo,kai is namu mus isvare. verysad.gif

O tau reikejo klausineti ja, o kas tas , o kas anas. O ko cia ta nori, o kaip tas baigsis. As tai klausineju smile.gif

Aaa, ji tau uzkalbejo nuo nuziurejimu, kur ispilt reikia?
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2016 06 07, 07:37)
Taip vyro mama, mirties linkejo mano mazutei  verysad.gif Sunuciui gal tik puse metu buvo,kai is namu mus isvare.  verysad.gif

O tau reikejo klausineti ja, o kas tas , o kas anas. O ko cia ta nori, o kaip tas baigsis. As tai klausineju smile.gif

Aaa, ji tau uzkalbejo nuo nuziurejimu, kur ispilt reikia?

O dieve koks baisus zmogus sitaip gali...
Ten biski daugiau, nei nuziurejimas, man beje ir zoja ta pati sake, bet as pro pirstus paziurejau.
AS klausinejau. Realiai vienas dalykas parodys ar ji mato ka , ar ne smile.gif butinai parasysiu, kai issipildys. Siaip daug maz ka ir zoja sake, ta pati.
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2016 06 07, 09:44)
O dieve koks baisus zmogus sitaip gali...
Ten biski daugiau, nei nuziurejimas, man beje ir zoja ta pati sake, bet as pro pirstus paziurejau.
AS klausinejau. Realiai vienas dalykas parodys ar ji mato ka , ar ne smile.gif butinai parasysiu, kai issipildys. Siaip daug maz ka ir zoja sake, ta pati.

Žodžiu, jums ir Zoja, ir Tatjana pamatė kažkokį nužiūrėjimą-prakeiksmą? Pačios pamatė ar vis dėlto pati klausėte?
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2016 06 07, 12:11)
Žodžiu, jums ir Zoja, ir Tatjana pamatė kažkokį nužiūrėjimą-prakeiksmą? Pačios pamatė ar vis dėlto pati klausėte?

Neklausiau, pacios pasake.
Atsakyti
Sveiki, galbūt kasnors pasidalintų būrėjos Margaritos iš pilaitės kontaktais? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galite rekomenduoti būrėją, kuri/-is neturi nustačiusi būrimo kainos?
Atsakyti
sveikos,

gal kas esat buvę pas Margaritą iš Pašilaičių? Kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

noriu paklaust tu, kurios buvo pas Irena kelis kartus. Tai siaip kiek supratau visoms ji delioja ilgai, sneka daug, kortas meta visoms sritims. Tai tarkim jeigu nueini pas ja po pusmecio - metu - sutampa daug kas ka sake? Na ten kokie santykiai su gerbejais ir t.t. gal labai kintami dalykai - bet pvz. jei pasako, kad susilauksi vaiko po 2 metu, tai atejus po metu burtis jau sako, kad susilauksi vaiko po metu?

Ar kaip nueini, taip viskas kitaip:)
Atsakyti
Taip, sako tą patį kai kuriais klausimais. Pvz. sako, vienas iš artimųjų turi "priklausomybės geną", kuris gali pasireikšti ateityje, kitam reikia pasitikrinti "kraujo formulę", kažkas iš aplinkos turės pretenzijų į butą ir t.t. Du ar tris kartus kalbėjo lygiai tais pačiais žodžiais apie tuos pačius žmones, man tikrai buvo smalsu, ar čia tikrai kortos taip rodo, ar ir kitoms ji kartoja būtent šitas frazes. smile.gif Atsiliepkit, būtų įdomu! Tiesa, nei tų ligų, nei pretenzijų dar nebuvo, neįvyko.
Apie asmeninius santykius (tolimoje ateityje) būrimai buvo gana skirtingi kas kartą.
Labai nepataikė kalbėdama apie darbą, kontraktų pasirašymą, klientai gali apgauti..... aš darbe jokių kontraktų nepasirašinėju, su klientais nedirbu.
Gerai pagalvojus, pataiko 50/50. Bet ir gerai wink.gif

QUOTE(gertruda6 @ 2016 06 15, 19:40)
Sveikos,

noriu paklaust tu, kurios buvo pas Irena kelis kartus. Tai siaip kiek supratau visoms ji delioja ilgai, sneka daug, kortas meta visoms sritims. Tai tarkim jeigu nueini pas ja po pusmecio - metu - sutampa daug kas ka sake?  Na ten kokie santykiai su gerbejais ir t.t. gal labai kintami dalykai - bet pvz. jei pasako, kad susilauksi vaiko po 2 metu, tai atejus po metu burtis jau sako, kad susilauksi vaiko po metu?

Ar kaip nueini, taip viskas kitaip:)

Atsakyti
Irena pataiko 40 proc. kita dalis jos asmenine nuomone ir pasakojimai kokia ji kruta bureja.
Zoja man vienintele. konkreciai, aiskiai, 95 proc teisybes.
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2016 06 16, 13:04)
Taip, sako tą patį kai kuriais klausimais. Pvz. sako, vienas iš artimųjų turi "priklausomybės geną", kuris gali pasireikšti ateityje, kitam reikia pasitikrinti "kraujo formulę", kažkas iš aplinkos turės pretenzijų į butą ir t.t. Du ar tris kartus kalbėjo lygiai tais pačiais žodžiais apie tuos pačius žmones, man tikrai buvo smalsu, ar čia tikrai kortos taip rodo, ar ir kitoms ji kartoja būtent šitas frazes. smile.gif  Atsiliepkit, būtų įdomu! Tiesa, nei tų ligų, nei pretenzijų dar nebuvo, neįvyko.
Apie asmeninius santykius (tolimoje ateityje) būrimai buvo gana skirtingi kas kartą.
Labai nepataikė kalbėdama apie darbą, kontraktų pasirašymą, klientai gali apgauti..... aš darbe jokių kontraktų nepasirašinėju, su klientais nedirbu.
Gerai pagalvojus, pataiko 50/50. Bet ir gerai wink.gif

Man apie priklausomybes gena ir kraujo formule nieko nesake:) Del pataikymu - tai neisivaizduoju, na atejus ji is karto paklause kokia sritis labiau rupi, tai ir pasakiau kur problemos, tai daug jau buvo galima sneket istraukus ta pradine informacija.
Buvau pas ja pries naujus - tai realiai negaliu pasakyt, kad kazkas pildos. Nu tokie bendri dalykai - ji pvz. sake, kad tau bus sunkus metas dabar, jei noresis sokt pro langa, apsikabink vaika ir nusiraminsi, bet as jai buvau pasakius, kad skiriames su vyru, tai ir durniui aisku, kad tas metas sunkus:) Gi nieks nesiskiria su dainom ir sokiais.
Tik is tu bureju pas kurias esu buvus, jauciu Irena toki sudaro uztikrintumo ispudi - ismeta kortas ir varo kaip 100 proc. teisybe. Labai savim pasitiki. Gal kad tos psichologijos igudziu turi:) Tai kai ateini toks pasimetes, tai truputi veikia tas jos pateikiamas uztikrintumas.
Ai dar sake, kad mano vyras 100 proc. pjauna i kaire. Nu *****, is tikruju man ner taip labai svarbu, nes ar taip ar taip ateities su juo neplanuoju. Tikrai nelakstysiu ir netikrinsiu. Bet is to ka zinau, tai nu netikiu kad kairen pjautu:)
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2016 06 16, 18:57)
Man apie priklausomybes gena ir kraujo formule nieko nesake:) Del pataikymu - tai neisivaizduoju, na atejus ji is karto paklause  kokia sritis labiau rupi, tai ir pasakiau kur problemos, tai daug jau buvo galima sneket istraukus ta pradine informacija.
Buvau pas ja pries naujus - tai realiai negaliu pasakyt, kad kazkas pildos. Nu tokie bendri dalykai - ji pvz. sake, kad tau bus sunkus metas dabar, jei noresis sokt pro langa, apsikabink vaika ir nusiraminsi, bet as jai buvau pasakius, kad skiriames su vyru, tai ir durniui aisku, kad tas metas sunkus:) Gi nieks nesiskiria su dainom ir sokiais.
Tik is tu bureju pas kurias esu buvus, jauciu Irena toki sudaro uztikrintumo ispudi - ismeta kortas ir varo kaip 100 proc. teisybe. Labai savim pasitiki. Gal kad tos psichologijos igudziu turi:) Tai kai ateini toks pasimetes, tai truputi veikia tas jos pateikiamas uztikrintumas.
Ai dar sake, kad mano vyras 100 proc. pjauna i kaire. Nu *****, is tikruju man ner taip labai svarbu, nes ar taip ar taip ateities su juo neplanuoju. Tikrai nelakstysiu ir netikrinsiu. Bet is to ka zinau, tai nu netikiu kad kairen pjautu:)

Irena psichologine knyga yra isleidusi, jei neklystu 4u.gif
Atsakyti