Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(Lionesss @ 2016 06 06, 09:34)
As siandien einu pas Tatjana  4u.gif

Laukiam atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2016 06 06, 08:17)
Tikrai?? blink.gif  Oho. Ir gana konkrečių dalykų pasako, ne tokių, kokie visiems tinka? Fantastika tada  doh.gif O jei nepasiseks, irgi pasako? Nes truputį buvo įspūdis, kad meta, kad iškristų kuo geriau, arba interpretuoja truputį geriau. Bet gal tik pasirodė. Na ji tikrai stengiasi dėl kliento...

--
Dar kartą užjaučiu dėl dukrelės. Daug ištvėrėte verysad.gif

Tarkim del darbo klausdavau, ar ten pirkt ar ten, ji pasako kur pirkt kur ne, kelis kart nepaklausiau, tai nagus grauziau, o dabar klausau smile.gif nes nebenoriu nuostoliu. A ji moka padaryt, kad pirkejai eitu smile.gif tai irgi padejo man.

Aciu verysad.gif Cia tik ziedeliai kas buvo, o dar visas gyvenimas skausbe be jos, cia sunkiausia verysad.gif

man ji ir vandens nuo nervu uzkalba, padeda. Siulus vaikams uzkalbejo nuo nuziurejimo. As kai nueinu, ji ismeta ta bendra burima. o paskui klausineju. Ji visad padeda, gal atsakyti negali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2016 06 06, 09:34)
As siandien einu pas Tatjana  4u.gif

Sekmes ir lauksime ziniu smile.gif
Atsakyti
Man irgi reik, kad ka uzkalbetu, nes paskutiniu metu vieni nervai, stresai ir paranojos.
O siaip as iskart matysiu ar ji nusikalba, ar ne, jei nuskalbes atsistosiu ir iseisiu, nelinkus as nesamoniu klausyt.
Karta buvau pas tokia, tai as jau istekejus buvau tik be ziedo, tai pradejo pjaut nesamones, kaip as dar negreit istekesiu, kad vyras pijokas(maniskis nei laso) ir t.t. isklausiau as tada,nes tokia baisi boba, bijojau dar uzkeiks biggrin.gif bet daugiau neklausysiu, jei skies vejus.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2016 06 06, 11:54)
Ji visad padeda, gal atsakyti negali  ax.gif

O Jūs seniai ją žinote? Aš tik čia temoje sužinojau. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lionesss @ 2016 06 06, 12:19)
.
Karta buvau pas tokia,

Pas ką čia buvote? Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2016 06 06, 11:08)
Papildyta:

Ai cia labai seniai Seskineje, nepamenu as jau kas ten tokia...
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2016 06 06, 12:08)
Papildyta:

Kokie metai jau bus, kai bedos uzpuole ejau pas Jadvyga, ir ji sako eik pas Tatjana, dave jos numeri, nes ji tau pades. Na vyro mama, is namu vare keike, nes jos sunus mane jau su vaiku vede. Na buvo bedu, padejo tada ji man, tame fronte viskas susitvarke, bet va keiksnojimu vaikas neatlaike, labai pikta irzli pasidare,akyse sunyko. Mama jai mirties linkejo, nes jai geda buvo. matyt sirdele ir neatlaike.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2016 06 06, 16:12)
Kokie metai jau bus, kai bedos uzpuole ejau pas Jadvyga, ir ji sako eik pas Tatjana, dave jos numeri, nes ji tau pades. Na vyro mama, is namu vare keike, nes jos sunus mane jau su vaiku vede. Na buvo bedu, padejo tada ji man, tame fronte viskas susitvarke, bet va keiksnojimu vaikas neatlaike, labai pikta irzli pasidare,akyse sunyko. Mama jai mirties linkejo, nes jai geda buvo. matyt sirdele ir neatlaike.

Ji jusu serganciai dukrelei mirties linkejo??? blink.gif blink.gif blink.gif
Buvau pas Tatjana, na zinokit nezinau,tiesiog. Konkretaus nieko nepasake, labai abtstrakciai, tik viena dalyka pasake konkretu, tai va metu begyje pasakysiu, ar tiesa isbure. Pataiko kokiu 85 proc, klausineja manes, sunku zinokit pasakyt. Gal zoja konkrtesne buvo, aisku, del keliu dalyku pasake ta pati ka zoja. Bet siaip, labai greitai kalbejo, sunku suprasti, kortu reiksmes sako, tai mane biski painiojo.
Ai dar kai ka pasake, del ko man vienoj vietoj nesiseka, uzkalbejo vandens. Siaip nepanasi i Irena, kuri sneka bele sneket, o gal mano gyvenime tiesiog, nieko nevyksta siuo metu, buria metams. Ta prasme, as kol kas be nuomones apie ja.
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2016 06 06, 20:57)

Ai dar kai ka pasake, del ko man vienoj vietoj nesiseka, uzkalbejo vandens.

Kaip tą vandenį užkalba? Pripylė ir reiks dabar gerti? blink.gif
Na palaukit dar, susigulės viskas..... Labai grybo nepjovė, tikimės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2016 06 06, 19:59)
Kaip tą vandenį užkalba? Pripylė ir reiks dabar gerti? blink.gif
Na palaukit dar, susigulės viskas..... Labai grybo nepjovė, tikimės?  smile.gif

Ne, gerti nereiks. Nusikalbeti tai ne, bet konkretaus nieko irgi ne. Pvz , kad ismestu ir sakytu, turi vaika ir t.t. ten tas ir anas, tai ne. Paskui zmones ant kuriu buria irgi neapibudina, nu ji kazkaip tikrai kitaip, nei visos buria. Galbut tu bereikalingu veju nesneka, tai ir keista man. Arba zoja iskart pasake kokiu turiu sveikatos bedu, tai sita pasake tik, kad turiu, bet kokiu nea.
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2016 06 06, 20:23)
Ne, gerti nereiks. Nusikalbeti tai ne, bet konkretaus nieko irgi ne. Pvz , kad ismestu ir sakytu, turi vaika ir t.t. ten tas ir anas, tai ne. Paskui zmones ant kuriu buria irgi neapibudina, nu ji kazkaip tikrai kitaip, nei visos buria. Galbut tu bereikalingu veju nesneka, tai ir keista man. Arba zoja iskart pasake kokiu turiu sveikatos bedu, tai sita pasake tik, kad turiu, bet kokiu nea.

Man gan konkreciai pasake ir zmones gerai apinudino, isvaizda ir aplinkinius tu zmoniu.
Dar labai nuramino, isejau ne tai kad laiminga, bet labai rami, eidama pas ja blaskoaisi labai, beveik rankas nuleidau, o po Tatjanos vel patikejau, kad viskas susitvarkys.
Atsakyti
QUOTE(overloaded @ 2016 06 06, 21:08)
Man gan konkreciai pasake ir zmones gerai apinudino, isvaizda ir aplinkinius tu zmoniu.
Dar labai nuramino, isejau ne tai kad laiminga, bet labai rami, eidama pas ja blaskoaisi labai, beveik rankas nuleidau, o po Tatjanos vel patikejau, kad viskas susitvarkys.

Apie zmoniu akis snekejo, tai su vienu zmogum labai pataike, o su kitu ateitis parodys smile.gif
Atsakyti