QUOTE(joolita @ 2016 06 06, 16:12)
Kokie metai jau bus, kai bedos uzpuole ejau pas Jadvyga, ir ji sako eik pas Tatjana, dave jos numeri, nes ji tau pades. Na vyro mama, is namu vare keike, nes jos sunus mane jau su vaiku vede. Na buvo bedu, padejo tada ji man, tame fronte viskas susitvarke, bet va keiksnojimu vaikas neatlaike, labai pikta irzli pasidare,akyse sunyko. Mama jai mirties linkejo, nes jai geda buvo. matyt sirdele ir neatlaike.
Ji jusu serganciai dukrelei mirties linkejo???
Buvau pas Tatjana, na zinokit nezinau,tiesiog. Konkretaus nieko nepasake, labai abtstrakciai, tik viena dalyka pasake konkretu, tai va metu begyje pasakysiu, ar tiesa isbure. Pataiko kokiu 85 proc, klausineja manes, sunku zinokit pasakyt. Gal zoja konkrtesne buvo, aisku, del keliu dalyku pasake ta pati ka zoja. Bet siaip, labai greitai kalbejo, sunku suprasti, kortu reiksmes sako, tai mane biski painiojo.
Ai dar kai ka pasake, del ko man vienoj vietoj nesiseka, uzkalbejo vandens. Siaip nepanasi i Irena, kuri sneka bele sneket, o gal mano gyvenime tiesiog, nieko nevyksta siuo metu, buria metams. Ta prasme, as kol kas be nuomones apie ja.