Na merginos, prieš rišdama su būrėjom dar apsilankiau pas Tatjaną. Neplanavau, bet buvau netoliese ir nr. turėjau, tai smalsumas visgi nugalėjo, paskambinau ir valandos bėgyje priėmė, tiesiog pasisekė.
Na žavinga būrėja iš tiesų, išėjau kaip ant sparnų (ar visoms taip būna??). Toks jausmas, kad buria tik gerai (ar jums sakė ką nors nepalankaus?? man turbūt ne, arba labai sušvelnino). Negaliu sakyti, kad pjovė grybą, tik buvo labai daug pašalinės informacijos, tokios kaip "bus pinigai, žinios, reikalai valdiškuose namuose" ir t.t. Aišku, pasakė ir konkrečiau, žiūrėsim ar pildysis. Apie rūpimus žmones sakė gana realius dalykus, galima sakyti, pataikė, ateitį nupiešė optimistinę, na bent jau tokią, kokios norėčiau, krito vis tos pačios kortos
Be galo žavingai dėlioja - taip greitai, kad vos spėji žiūrėti ir klausyti. Daug kartų meta, galima klausinėti kiek nori, atrodo, kad tikrai dėl tavęs stengiasi.
Užtrukau valandą, kainą nurodė 25 eur, bet palikau 30, kitaip neturėjau, bet negaila
Gal ir supranta lietuviškai, bet kalba rusiškai, manau, taip aiškiau pasako informaciją.
Parašykit kas dar pas ją buvot? Ar irgi išėjot laimingos ar nebūtinai?
Taip apie ta pacia rasiau,pas kuria ir Jus buvote. As dar pas ja vis paklausiu, o kas per pinigai is kur jie. O jei krenta kazionnij dom, tai klausiu su kuo tai susije. Na ji nepatingi ir pasinarso.
Supranta ji lietuviskai, bet kalba labai sunkiai. Pasako ji apie blogus dalykus labai susvelnintai. PVZ, mano mamai pasake, kad mano dukryte mirs, o man nesake.