Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2016 05 31, 23:20)

Parašykit kas dar pas ją buvot? Ar irgi išėjot laimingos ar nebūtinai? wub.gif

Buvau, išėjau nieko neprisimindama, ką kalbėjo, nes kaip ir sakote daug pašalinės info, nežinau ar eičiau dar kartą g.gif sakė ir apie negerus dalykus, bet atrodo neišsipildė nei geri nei blogi, gal dar viskas prieš akis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2016 05 31, 23:20)
Na merginos, prieš rišdama su būrėjom dar apsilankiau pas Tatjaną. Neplanavau, bet buvau netoliese ir nr. turėjau, tai smalsumas visgi nugalėjo, paskambinau ir valandos bėgyje priėmė, tiesiog pasisekė. thumbup.gif  Na žavinga būrėja iš tiesų, išėjau kaip ant sparnų (ar visoms taip būna??). Toks jausmas, kad buria tik gerai (ar jums sakė ką nors nepalankaus?? man turbūt ne, arba labai sušvelnino). Negaliu sakyti, kad pjovė grybą, tik buvo labai daug pašalinės informacijos, tokios kaip "bus pinigai, žinios, reikalai valdiškuose namuose" ir t.t. Aišku, pasakė ir konkrečiau, žiūrėsim ar pildysis. Apie rūpimus žmones sakė gana realius dalykus, galima sakyti, pataikė, ateitį nupiešė optimistinę, na bent jau tokią, kokios norėčiau, krito vis tos pačios kortos biggrin.gif  biggrin.gif Be galo žavingai dėlioja - taip greitai, kad vos spėji žiūrėti ir klausyti. Daug kartų meta, galima klausinėti kiek nori, atrodo, kad tikrai dėl tavęs stengiasi. smile.gif  smile.gif  Užtrukau valandą, kainą nurodė 25 eur, bet palikau 30, kitaip neturėjau, bet negaila  biggrin.gif  Gal ir supranta lietuviškai, bet kalba rusiškai, manau, taip aiškiau pasako informaciją.

Parašykit kas dar pas ją buvot? Ar irgi išėjot laimingos ar nebūtinai? wub.gif

Sveikute,
Taip apie ta pacia rasiau,pas kuria ir Jus buvote. As dar pas ja vis paklausiu, o kas per pinigai is kur jie. O jei krenta kazionnij dom, tai klausiu su kuo tai susije. Na ji nepatingi ir pasinarso.
Supranta ji lietuviskai, bet kalba labai sunkiai. Pasako ji apie blogus dalykus labai susvelnintai. PVZ, mano mamai pasake, kad mano dukryte mirs, o man nesake.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2016 06 04, 14:42)
Pasako ji apie blogus dalykus labai susvelnintai.  PVZ, mano mamai pasake, kad mano dukryte mirs, o man nesake.

Atsiprašau už klausimą - o Jūsų dukrytei jau tada blogai buvo, ar dar buvo viskas gerai ir tas būrimas atrodė kaip visiškas nusišnekėjimas? Na baisu išgirsti tokią prognozę abiem atvejais... unsure.gif

Man jos pranašauti kai kurie dalykai JAU išsipildė, doh.gif bet aš ir be jos žinojau, kad tai įvyks, pvz, lb greitai bus žinia iš toli esančių žmonių + nedideli pinigai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2016 06 04, 14:29)
Atsiprašau už klausimą - o Jūsų dukrytei jau tada blogai buvo, ar dar buvo viskas gerai ir tas būrimas atrodė kaip visiškas nusišnekėjimas? Na baisu išgirsti tokią prognozę abiem atvejais... unsure.gif

Man jos pranašauti kai kurie dalykai JAU išsipildė,  doh.gif bet aš ir be jos žinojau, kad tai įvyks, pvz, lb greitai bus žinia iš toli esančių žmonių + nedideli pinigai  thumbup.gif

O Tatjana kalba lietuviskai? As pati nei paklausciau lietuviskai, nei ten labai suprasciau.
Atsakyti
Man būnant ji su kažkuo kalbėjo telefonu lietuviškai, bet labai trumpai.
Kadangi tai žmogus, kuris duoda informaciją, geriau, kad kalbėtų ta kalba, kuri jai patogesnė.
Jums kalbėti net nebūtina, man atėjus ji nieko neklausinėjo, iškart pradėjo dėlioti. Tai gal svarbiausia, kad bent suprastumėt rusiškai. Nes suprasti ir kalbėti - kartais skirtingi dalykai smile.gif
Na o jei paskui turėsit savo klausimų, gal kaip nors susikalbėsit abiem kalbom.
Arba veskitės kokią pažįstamą 'vertėją' smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriu_padovanoti: 04 birželio 2016 - 18:20
Parasykite prasau Tatjanos numeri man i AZ 4u.gif labai dekoju 4u.gif
Atsakyti
Merginos,

Tatjanos ir kitų būrėjų nr. - šios temos 12 puslapyje
4u.gif

Lauksim atsiliepimų... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriu_padovanoti: 05 birželio 2016 - 12:03
Ta Tatjana, tai cia is Naujininku?
Atsakyti
Taip, ta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2016 06 04, 15:29)

Man jos pranašauti kai kurie dalykai JAU išsipildė,  doh.gif bet aš ir be jos žinojau, kad tai įvyks, pvz, lb greitai bus žinia iš toli esančių žmonių + nedideli pinigai  thumbup.gif

Sveiki,

Mano dukryte jau gime ,serganti. Visiska negalia turejo, paralyzius. 11m prabuvo su manimi. Metai iki mirties ji labai buvo susirgus(persalimas) labai issigandau del jos, ir paklausiau pas Tatjana ar ji mirs, o ji pasake siais metais tikrai nemirs. O kai siu metu vasari ji vel apsirgo,pabijojau klausti, nes dvi savaites iki jos mirties, sapnavau jos laidotuves, kazkaip viduje lyg ir nujauciau,kad taip bus. Kaip sapnavau laidotuves, viskas taip ir ivyko, iki rubu, geliu, zmoniu.... As paskui pas Tatjana paklausiau, ar mate mirti, sake taip, tik nesake. Nes neapsiverte liezuvis jai pasakyti.

Man irgi viskas greitai pildosi, as mazdaug karta i menesi einu pas ja. Darbo reikalais buna kad ir kas savaite paskambinu ir atsako.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2016 06 06, 08:58)

Man irgi viskas greitai pildosi, as mazdaug karta i menesi einu pas ja. Darbo reikalais buna kad ir kas savaite paskambinu ir atsako.

Tikrai?? blink.gif Oho. Ir gana konkrečių dalykų pasako, ne tokių, kokie visiems tinka? Fantastika tada doh.gif O jei nepasiseks, irgi pasako? Nes truputį buvo įspūdis, kad meta, kad iškristų kuo geriau, arba interpretuoja truputį geriau. Bet gal tik pasirodė. Na ji tikrai stengiasi dėl kliento...

--
Dar kartą užjaučiu dėl dukrelės. Daug ištvėrėte verysad.gif
Atsakyti
As siandien einu pas Tatjana 4u.gif
Atsakyti