Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

Sveikos, na buvau pas Ireną, grįžau kažkokia rami - nors išgirdau ne pačią saldžiausią prognozę, bet situaciją nušvietė iš esmės teisingai ir logiškai, gal net suteikė vilties, padrąsino, turbūt man kažko tokio ir reikėjo... Nuotraukų nesinešiau, ji labai apgailestavo, bet kai pradėjo pasakoti apie tuos žmones iš kortų, tai buvo tiesiai į dešimtuką - tokiu tikslumu, kad vos ne pacitavo tų žmonių žodžius blink.gif
Paklausti dalykų, kurių atsakymus jau žinau, nepavyko, nes ji iš karto tą viską pati pasakė, man nespėjus paklausti doh.gif
Aišku, buvo kažkokių neatitikimų, pvz. dėl darbo, bet darbo reikalai šį kartą manęs nedomino, tiesiog šiaip pažiūrėjo, tai nežinau net kaip vertinti. Laikas parodys, ką ji norėjo pasakyti. smile.gif
Maniau, užtruksiu pusvalandį, na maximum iki valandos, bet užsisėdėjau apie 2 valandas. rolleyes.gif

Nesudievinu nė vienos būrėjos...... Silvija neseniai labai gražiai nupiešė situaciją, paskui neužilgo nuėjau pasitikslinti - visiškas pievas šnekėjo, tiesiog visiškas..... blink.gif blink.gif blink.gif tas pats gali būti su Irena ir su kitom....... svarbu žinoti ką darai, kur eini, pati renkiesi, tikėti ar ne ir ką daryti su gauta informacija..... Pritariu ir tom, kurios sako, kad tai akių dūmimas, ir tom, kurios sako, kad kartais norisi paguodos ar užbėgimo įvykiams už akių...... tokios jau esam, moterys. Mokėkim pasidžiaugti, kai pasako tai, ką norėjom išgirsti, o kitą kartą mokėkim pasijuokti iš savo naivumo mirksiukas.gif

Šiaip dabar irgi nusprendus kol kas "rišti" su tom būrėjom doh.gif doh.gif rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2016 05 27, 15:57)
Eisiu šiandien pas būrėją Vladą. Kelios draugės buvo tai labai patiko. Gal ir man pasiseks  ax.gif

Kas čia toks ar tokia? Laukiam atsiliepimų..........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriu_padovanoti: 27 gegužės 2016 - 20:35
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2016 05 27, 20:33)
Sveikos, na buvau pas Ireną, grįžau kažkokia rami - nors išgirdau ne pačią saldžiausią prognozę, bet situaciją nušvietė iš esmės teisingai ir logiškai, gal net suteikė vilties, padrąsino, turbūt man kažko tokio ir reikėjo... Nuotraukų nesinešiau, ji labai apgailestavo, bet kai pradėjo pasakoti apie tuos žmones iš kortų, tai buvo tiesiai į dešimtuką - tokiu tikslumu, kad vos ne pacitavo tų žmonių žodžius blink.gif 
Paklausti dalykų, kurių atsakymus jau žinau, nepavyko, nes ji iš karto tą viską pati pasakė, man nespėjus paklausti doh.gif
Aišku, buvo kažkokių neatitikimų, pvz. dėl darbo, bet darbo reikalai šį kartą manęs nedomino, tiesiog šiaip pažiūrėjo, tai nežinau net kaip vertinti. Laikas parodys, ką ji norėjo pasakyti.  smile.gif
Maniau, užtruksiu pusvalandį, na maximum iki valandos, bet užsisėdėjau apie 2 valandas. rolleyes.gif

Nesudievinu nė vienos būrėjos...... Silvija neseniai labai gražiai nupiešė situaciją, paskui neužilgo nuėjau pasitikslinti - visiškas pievas šnekėjo, tiesiog visiškas..... blink.gif  blink.gif  blink.gif  tas pats gali būti su Irena ir su kitom....... svarbu žinoti ką darai, kur eini, pati renkiesi, tikėti ar ne ir ką daryti su gauta informacija..... Pritariu ir tom, kurios sako, kad tai akių dūmimas, ir tom, kurios sako, kad kartais norisi paguodos ar užbėgimo įvykiams už akių...... tokios jau esam, moterys. Mokėkim pasidžiaugti, kai pasako tai, ką norėjom išgirsti, o kitą kartą mokėkim pasijuokti iš savo naivumo  mirksiukas.gif

Šiaip dabar irgi nusprendus kol kas "rišti" su tom būrėjom  doh.gif  doh.gif  rolleyes.gif

Papildyta:
Kas čia toks ar tokia? Laukiam atsiliepimų..........

O tu nesi buvus pas Irena anksciau ir nerasei, kad ne kazkas pildesi?

As irgi nusprendziau rist kuriam laikui...

Siaip kas del bureju, yra tokia viena situacija susijusi su man svarbiu zmogum - tai idomiai, kai eini tokia susiparinus visa, tai tos kortos dar labiau prigasdina, kai eini ramioj stadijoj, tai dar ramiau nuteikia:)

Man idomiai vienas dalykas - tarkim is dvieju bureju pas kurias buvau. Salia manes yra vienas zmogus su kuriuo sieja silti jausmai.

Tai Irena sako, kad labai greit sutiksiu zmogu, su kuriuo kartu dirbsim, pasieksim labai geru rezultatu, labai gerai gyvensim kartu, zodziu bus super duper visaip gerai, susilauksim sunaus...Dar pasake, kad as is tu kuriems dievas duoda nueidamas - t.y. kad link antros gyvenimo puses viskas ima geret ir daug geriau nei ankstyva jaunyste... bet males males ir sako, tas vyras tai ne tas kuris yra salia taves dabar...nors labai painiojos, nes is tikruju mes dabar skirtinguose miestuose kuri laika, tai ji nesupranta ar cia rodo visiska atitolima, ar tik laikina. Bet gale pasake, kad ne tas zmogus, kad bus kitas...

Tada buvau pas kita, kur bure taro kortom... Tai pasake ta pati, nors nieko jai labai nepasakojau (irena daug daugiau isklausinejo visko). Kad labai greitai busiu kartu su vyru, su kuriuo dirbsim kartu, labai kazkaip sugebesim vienas kita darbe paskatint sekmei, labai gerai seksis kartu, santykiuose bus daug meiles, kad kazkaip tas vyras sugebes man suteikt kita gyvenimo kokybe, daug geresne. Ir kad 100 proc. cia bus tas kuris dabar yra salia manes, sako net neabejok, ir tikrai keliu men laike cia bus tas zmogus...

Tai va, kontekstas panasus, bet del zmogaus skiriasi.... Tikiu kad cia bus tas, kur salia yra;) Nes jis is tikro mano specialybes, tai yra vilciu dirbt kartu, jis tikrai yra toks, kuris mane skatina gyvent kokybiskiau... Dar tikejima Irena mazina tai, kad ji labai rode savo nuomone asmenine, tai nezinau, cia kortos rodo, ar ji pati sako ka nori sakyt.
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2016 05 28, 10:22)
O tu nesi buvus pas Irena anksciau ir nerasei, kad ne kazkas pildesi?

Buvau pas ją kelis kartus; kai kurie dalykai, kurie skambėjo tiesiog nerealiai, kai ji būrė, vėliau išsipildė. Aišku, kažkiek ir nepataiko.... Kiek nueinu, kai kuriuos dalykus pakartoja žodis į žodį.

Aš į tuos būrimus žiūriu kaip į pramogą, pasmalsavimą, t.y. pasilieku sau teisę netikėti ir neklausyti smile.gif Kaip jūs rašot, kad apie tą patį žmogų kažkiek tą patį sako, kažkiek skirtingai, tai aš irgi pastebėjau vaikščiodama pas kelis būrėjus tuo pačiu klausimu - visi kalba tą patį, bet truputį kitu kampu. Iš to ir susidėlioju paveiksliuką. Pvz., Stanislavas ir Irena pasakojo, kaip vystysis santykiai, o Silvija pasakė, kad išvis nieko nebus, nors prieš tai anksčiau pati buvo pasakojus, kad bus ir kaip bus... rolleyes.gif

Kartais vos atėjus matosi, ar seksis burti, ar ne. Pvz. išmeta kortas ir pasako 'dabartinę tavo situaciją' - viiiiiisišką nesąmonę.... iš esmės toks gaunasi ir visas seansas, praktiškai niekas neatitinka.... čia pas Silviją taip būna gana dažnai. Pasidaro gaila laiko ir pinigų. verysad.gif Kiek pas ją esu buvusi, tai gal tik 2 kartus pasakė viską super tiksliai, bet daugiau kartų yra nugrybavusi... Bet prisimindama tik tuos 'geruosius' atvejus kartais bandai laimę ir vėl eini..... biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2016 05 28, 09:08)
Buvau pas ją kelis kartus; kai kurie dalykai, kurie skambėjo tiesiog nerealiai, kai ji būrė, vėliau išsipildė. Aišku, kažkiek ir nepataiko.... Kiek nueinu, kai kuriuos dalykus pakartoja žodis į žodį.

Aš į tuos būrimus žiūriu kaip į pramogą, pasmalsavimą, t.y. pasilieku sau teisę netikėti ir neklausyti smile.gif Kaip jūs rašot, kad apie tą patį žmogų kažkiek tą patį sako, kažkiek skirtingai, tai aš irgi pastebėjau vaikščiodama pas kelis būrėjus tuo pačiu klausimu - visi kalba tą patį, bet truputį kitu kampu. Iš to ir susidėlioju paveiksliuką. Pvz., Stanislavas ir Irena pasakojo, kaip vystysis santykiai, o Silvija pasakė, kad išvis nieko nebus, nors prieš tai anksčiau pati buvo pasakojus, kad bus ir kaip bus...  rolleyes.gif

Kartais vos atėjus matosi, ar seksis burti, ar ne. Pvz. išmeta kortas ir pasako 'dabartinę tavo situaciją' - viiiiiisišką nesąmonę.... iš esmės toks gaunasi ir visas seansas, praktiškai niekas neatitinka.... čia pas Silviją taip būna gana dažnai. Pasidaro gaila laiko ir pinigų. verysad.gif  Kiek pas ją esu buvusi, tai gal tik 2 kartus pasakė viską super tiksliai, bet daugiau kartų yra nugrybavusi... Bet prisimindama tik tuos 'geruosius' atvejus kartais bandai laimę ir vėl eini..... biggrin.gif  biggrin.gif

man buvo ne tai kad apie ta pati zmogu kitu kampu, bet viena mato ateiti su tuo zmogum, kita ne;)

tai labiau tikiu tuo, kuo noriu tiket ir ta kita tarologe, kuri tikrai buvo objektyvi... T.y. jokio matomo savo nuomones kisimo - pvz. Irena sako, uoj matau cia isimylejus baisiai, tai zinok, geriau but gudrai ir labai nemylet, nei mylet ir paskui nusvilt. Nu cia tikrai ne kortu skaitymas, o tiesiog gudros moters patarimas:) Paskui dar pasake, kad mano specialybes zmones visi nelabai patikimi - tai zinai, ka reiskia visi, negali gi sakyt, kad visiem tarkim mokytojam nesiseka meilej:)

as dabar save programuoju geriem dalykam ir tikiu, kad bus taip, kaip labai labai sirdy noriu

Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2016 05 28, 11:17)
man buvo ne tai kad apie ta pati zmogu kitu kampu, bet viena mato ateiti su tuo zmogum, kita ne;)

Na taip, bet esmė, kad tą žmogų matė visos būrėjos... wink.gif kažkuri galėjo išvis nematyti smile.gif

as dabar save programuoju geriem dalykam ir tikiu, kad bus taip, kaip labai labai sirdy noriu

Teisingai, čia sveikiausias požiūris thumbup.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(velniuke_ @ 2016 05 26, 09:40)
Is vis nerekomenduociau pas ja eiti, tik pinigus ismesite i bala. Pati buvau - snipstas.

100 % pritariu.Praejo beveik metai,tai jos prognozes visiskos pievos.Gaila ismestu pinigu i bala.Geriau vaikams butume uz tuos pinigelius ka nupirke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 29 gegužės 2016 - 21:13
Sveikos, pasidalinsiu savo patirtim, pries dvi savaites nuejau pas Silvija. Nesamoniu prisnekejo, tik 10min pabuvau pas ja, negalejau klausyti net.
Nemate, net kad antra kart istekejau, kiek vaiku, kad vienas pries kelis menesius. Paklausiau,kaip vaikai? Nesakiau jog mire dukra, o ji sako(mirusi dukra) baigs mokslus, seima sukurs, o sunaus draugas nepatinka vienas, sviesus, ale blogas, sakau jam tik 2 metukai. Ai atsistojau ir isejau.

Dar buvau nusibeldus pas aiskeriage Jovita , prie klaipedos. Na ima, kiek duosi. Atsake i kelis rupimus klausymus, del ko mire dukra, ivardino kaip ir tatjan , kad sirdis plyso. na papasakoja dar keleta dalyku. Ir viska taikliai. As atejau pas ja, o ji pasisveikino ir sedi tyli uzsimerkus. O paskui pradejo kalbeti, net kunas siurpo.

Dar buvau i kernave nusibeldus, pas kazkokia moteryte po komos, ji ale mato vaizdinius ir kortas meta. Bet irgi nemate nieko kas atitinka tikrove. vaziavome tryse tai visoms ta pati pyle, kad turim 3angelus sargus, esame uzsispyre, siekiame tikslu savo... ai irgi negalejau jos nesamoniu klausyti, atsistojau ir isejau, sakau einu sekancia pakviesti.

Po nelaimes daug apejau burejau, ir vat Tatjana ir ta aiskiarege Jovita, man patiko jos.

gal Jus kuri zinote koki aiskiaregi, kuris apie praitus gyvenimus gali ka pasakyti, noriu truputi giliau pasikapstyti.

Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2016 05 30, 09:24)
Sveikos, pasidalinsiu savo patirtim, pries dvi savaites nuejau pas Silvija.  Nesamoniu prisnekejo, tik 10min pabuvau pas ja, negalejau klausyti net. 

Užuojauta jums dėl dukrytės verysad.gif
Kita vertus, nuraminot dėl Silvijos.... nes jos būrimai apie tą patį dalyką skiriasi kaip diena ir naktis doh.gif Aišku, pačios kvailos, kad per dažnai einam.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2016 05 30, 14:44)
Užuojauta jums dėl dukrytės  verysad.gif
Kita vertus, nuraminot dėl Silvijos.... nes jos būrimai apie tą patį dalyką skiriasi kaip diena ir naktis doh.gif Aišku, pačios kvailos, kad per dažnai einam.... rolleyes.gif

Dekui verysad.gif

gerai,kad yra skyrelis, kur galima dalintis info. Bet ir yra skirtingu nuomoniu apie ta pacia bureja. Bet as per tris menesius apejau net 6 burejas. Dar pas Jadvyga buvau nuslinkus, na kai ka pasake tiesos, bet del to kai ko, neverta pas ja eiti. Esu jai dekinga, tik tame,kad ji man dave tatjanos numeri. Ja jau perejo visa mano seima smile.gif As jau net ir darbo klausymais ja kankinu, vaziuoju su sarasu, kur imti rubu originalo smile.gif Siaip tokia maloni, jei pasakau kas blogai, ji vis iesko budu,kaip pagelbeti. Ji net pagal nuotrauka pajaute,kad mergyte mirusi.

Dar labai noreciau,apie savo praita gyvenima suzinoti, tik kas cia gali papasakoti g.gif
Atsakyti
Čia kalbat apie Tatjaną iš Naujininkų?
Atsakyti
Na merginos, prieš rišdama su būrėjom dar apsilankiau pas Tatjaną. Neplanavau, bet buvau netoliese ir nr. turėjau, tai smalsumas visgi nugalėjo, paskambinau ir valandos bėgyje priėmė, tiesiog pasisekė. thumbup.gif Na žavinga būrėja iš tiesų, išėjau kaip ant sparnų (ar visoms taip būna??). Toks jausmas, kad buria tik gerai (ar jums sakė ką nors nepalankaus?? man turbūt ne, arba labai sušvelnino). Negaliu sakyti, kad pjovė grybą, tik buvo labai daug pašalinės informacijos, tokios kaip "bus pinigai, žinios, reikalai valdiškuose namuose" ir t.t. Aišku, pasakė ir konkrečiau, žiūrėsim ar pildysis. Apie rūpimus žmones sakė gana realius dalykus, galima sakyti, pataikė, ateitį nupiešė optimistinę, na bent jau tokią, kokios norėčiau, krito vis tos pačios kortos biggrin.gif biggrin.gif Be galo žavingai dėlioja - taip greitai, kad vos spėji žiūrėti ir klausyti. Daug kartų meta, galima klausinėti kiek nori, atrodo, kad tikrai dėl tavęs stengiasi. smile.gif smile.gif Užtrukau valandą, kainą nurodė 25 eur, bet palikau 30, kitaip neturėjau, bet negaila biggrin.gif Gal ir supranta lietuviškai, bet kalba rusiškai, manau, taip aiškiau pasako informaciją.

Parašykit kas dar pas ją buvot? Ar irgi išėjot laimingos ar nebūtinai? wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pirmas klausimelis: as kazkada rasiau, kad buvau pas tokia astrotarologe Lana Kutkyte ir kazkuri zadejot irgi eit. Tai idomu, ar ejot ir ar atitiko kazkas?

Kitas klausimelis toks gal ne visai i tema: cia yra pas mus gi supermamose toks puslapis - nemokamos taro konsultacijos. Bandet gal kuri? Kaip pasirode?
Atsakyti