QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2016 05 27, 20:33)
Sveikos, na buvau pas Ireną, grįžau kažkokia rami - nors išgirdau ne pačią saldžiausią prognozę, bet situaciją nušvietė iš esmės teisingai ir logiškai, gal net suteikė vilties, padrąsino, turbūt man kažko tokio ir reikėjo... Nuotraukų nesinešiau, ji labai apgailestavo, bet kai pradėjo pasakoti apie tuos žmones iš kortų, tai buvo tiesiai į dešimtuką - tokiu tikslumu, kad vos ne pacitavo tų žmonių žodžius
Paklausti dalykų, kurių atsakymus jau žinau, nepavyko, nes ji iš karto tą viską pati pasakė, man nespėjus paklausti
Aišku, buvo kažkokių neatitikimų, pvz. dėl darbo, bet darbo reikalai šį kartą manęs nedomino, tiesiog šiaip pažiūrėjo, tai nežinau net kaip vertinti. Laikas parodys, ką ji norėjo pasakyti.
Maniau, užtruksiu pusvalandį, na maximum iki valandos, bet užsisėdėjau apie 2 valandas.
Nesudievinu nė vienos būrėjos...... Silvija neseniai labai gražiai nupiešė situaciją, paskui neužilgo nuėjau pasitikslinti - visiškas pievas šnekėjo, tiesiog visiškas.....
tas pats gali būti su Irena ir su kitom....... svarbu žinoti ką darai, kur eini, pati renkiesi, tikėti ar ne ir ką daryti su gauta informacija..... Pritariu ir tom, kurios sako, kad tai akių dūmimas, ir tom, kurios sako, kad kartais norisi paguodos ar užbėgimo įvykiams už akių...... tokios jau esam, moterys. Mokėkim pasidžiaugti, kai pasako tai, ką norėjom išgirsti, o kitą kartą mokėkim pasijuokti iš savo naivumo
Šiaip dabar irgi nusprendus kol kas "rišti" su tom būrėjom
Papildyta:
Kas čia toks ar tokia? Laukiam atsiliepimų..........
O tu nesi buvus pas Irena anksciau ir nerasei, kad ne kazkas pildesi?
As irgi nusprendziau rist kuriam laikui...
Siaip kas del bureju, yra tokia viena situacija susijusi su man svarbiu zmogum - tai idomiai, kai eini tokia susiparinus visa, tai tos kortos dar labiau prigasdina, kai eini ramioj stadijoj, tai dar ramiau nuteikia:)
Man idomiai vienas dalykas - tarkim is dvieju bureju pas kurias buvau. Salia manes yra vienas zmogus su kuriuo sieja silti jausmai.
Tai Irena sako, kad labai greit sutiksiu zmogu, su kuriuo kartu dirbsim, pasieksim labai geru rezultatu, labai gerai gyvensim kartu, zodziu bus super duper visaip gerai, susilauksim sunaus...Dar pasake, kad as is tu kuriems dievas duoda nueidamas - t.y. kad link antros gyvenimo puses viskas ima geret ir daug geriau nei ankstyva jaunyste... bet males males ir sako, tas vyras tai ne tas kuris yra salia taves dabar...nors labai painiojos, nes is tikruju mes dabar skirtinguose miestuose kuri laika, tai ji nesupranta ar cia rodo visiska atitolima, ar tik laikina. Bet gale pasake, kad ne tas zmogus, kad bus kitas...
Tada buvau pas kita, kur bure taro kortom... Tai pasake ta pati, nors nieko jai labai nepasakojau (irena daug daugiau isklausinejo visko). Kad labai greitai busiu kartu su vyru, su kuriuo dirbsim kartu, labai kazkaip sugebesim vienas kita darbe paskatint sekmei, labai gerai seksis kartu, santykiuose bus daug meiles, kad kazkaip tas vyras sugebes man suteikt kita gyvenimo kokybe, daug geresne. Ir kad 100 proc. cia bus tas kuris dabar yra salia manes, sako net neabejok, ir tikrai keliu men laike cia bus tas zmogus...
Tai va, kontekstas panasus, bet del zmogaus skiriasi.... Tikiu kad cia bus tas, kur salia yra;) Nes jis is tikro mano specialybes, tai yra vilciu dirbt kartu, jis tikrai yra toks, kuris mane skatina gyvent kokybiskiau... Dar tikejima Irena mazina tai, kad ji labai rode savo nuomone asmenine, tai nezinau, cia kortos rodo, ar ji pati sako ka nori sakyt.