Merginos, ar yra prasmės neštis žmogaus nuotrauką pas Ireną?
Truputį dvejoju, nes ar nesprendžia grynai pagal išvaizdą kaip bet kuris žmogus?
Ar ji kažkaip "kitaip" ten kažką mato?
Dėkui už atsakymus
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2016 05 25, 22:00)
Truputį dvejoju, nes ar nesprendžia grynai pagal išvaizdą kaip bet kuris žmogus?
Dėkui už atsakymus
Dėkui už atsakymus
Is vis nerekomenduociau pas ja eiti, tik pinigus ismesite i bala. Pati buvau - snipstas.
Na taip, šimtaprocentinių būrėjų nebūna
Bet aš nueisiu dėl visa ko, turiu ir klausimų, kurių atsakymus žinau, žiūrėsiu, ką atsakys
Iš Stanislavo, Silvijos ir Irenos būrimų susidėliosiu paveiksliuką.
Tai vis dėlto kaip su tom nuotraukom? Man nelabai jauku nešti svetimų žmonių foto
Ar daug ji pasako tiesos iš jų, ar nugrybauja?
Bet aš nueisiu dėl visa ko, turiu ir klausimų, kurių atsakymus žinau, žiūrėsiu, ką atsakys
Tai vis dėlto kaip su tom nuotraukom? Man nelabai jauku nešti svetimų žmonių foto
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2016 05 25, 21:00)
Dėkui už atsakymus
Dėkui už atsakymus
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2016 05 26, 10:23)
Na taip, šimtaprocentinių būrėjų nebūna
Pasako kazka. Berods man vyra labai taikliai apibudino, bet as pritariu tai nuomonei, kad bet koks zmogus psichologas is foto daug gali pasakyti.
Man su ja viskas ok, jos zodziu daug issipilde, tik man ji per daug sneka ir bruka savo asmenine nuomone.
Irena ir man apie vyro neištikimybę suokė, bet kai pamatė mano veido išraišką - viskas staiga tapo tik praeitis Nemėtykit pinigų. Viską išsiklausinėja, pagal gimimo datas jau apie astrologinį ženklą apytikliai galima pataikyti, žodžiu pievos visiškos
Papildyta:
Taigi va jūsų žinutė 2015 m., juk buvot pas ją-tai ko vėl klausinėjate...jau pradeda man įtarimai kilti...
Papildyta:
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2015 11 29, 16:34)
Įdomu, įdomu, dėkui, kad nepatingėjot papasakoti
Liūdna, kad nesėkmingai.
Man iš visų būrėjų labiausiai patiko Irena (daugiausiai papasakojo), Silvija ir Stanislavas (jis labiau patiko kaip numerologas). Buvo dalykų, kuriuos visi trys pasakė vienodai, viskas pamažu pildosi
Visoms naujokėms patariu perskaityti bent kelias būrėjų temas, susidaryti nuomonę ir tik tada eiti
Laukiam daugiau atsiliepimų, teigiamų ir neigiamų
Liūdna, kad nesėkmingai.
Man iš visų būrėjų labiausiai patiko Irena (daugiausiai papasakojo), Silvija ir Stanislavas (jis labiau patiko kaip numerologas). Buvo dalykų, kuriuos visi trys pasakė vienodai, viskas pamažu pildosi
Visoms naujokėms patariu perskaityti bent kelias būrėjų temas, susidaryti nuomonę ir tik tada eiti
Laukiam daugiau atsiliepimų, teigiamų ir neigiamų
Taigi va jūsų žinutė 2015 m., juk buvot pas ją-tai ko vėl klausinėjate...jau pradeda man įtarimai kilti...
Aš pas ją eisiu gal jau trečią kartą, šį kartą jau ne 2 valandom
Kažkada rodžiau vaiko foto, kažką teisingai pasakė...
Kai kas pradeda pildytis iš to, ką ji sakė, bet tada man nelabai rūpėjo, o dabar rūpi.
Nieko įtartino
Kažkada rodžiau vaiko foto, kažką teisingai pasakė...
Kai kas pradeda pildytis iš to, ką ji sakė, bet tada man nelabai rūpėjo, o dabar rūpi.
Nieko įtartino
QUOTE(overloaded @ 2016 05 26, 20:20)
Rodziau Irenai viena nuotrauka, bet nlb ka pasake, viskas bendrais zodzias po to kai issiklausinejo.
As irgi ja nusivyliau.
Man kol kas geriausia kas buvo, tai Zoja, o siaip as visai pradedu netiketi tokiais dalykais. Tiksliau netiketi, kad tarp musu isvardintu yra tikru bureju. Sarlatanes su gerom psichologinem ziniom. Tikros, tai tik kaimu bobutes, kurios jau seniai ismirusios. Tos pasakydavo faktais. O cia varto varto, analizuoja, spelioja, prisneka belekiek ir is to belekiek matyt ir as dali atspeciau. As nusprendziau daugiau nemetyt pinigu, o gyvent kaip dievas duos, stengtis taip kaip noriu as pati.
QUOTE(Lionesss @ 2016 05 27, 09:53)
As irgi ja nusivyliau.
Man kol kas geriausia kas buvo, tai Zoja, o siaip as visai pradedu netiketi tokiais dalykais. Tiksliau netiketi, kad tarp musu isvardintu yra tikru bureju. Sarlatanes su gerom psichologinem ziniom. Tikros, tai tik kaimu bobutes, kurios jau seniai ismirusios. Tos pasakydavo faktais. O cia varto varto, analizuoja, spelioja, prisneka belekiek ir is to belekiek matyt ir as dali atspeciau. As nusprendziau daugiau nemetyt pinigu, o gyvent kaip dievas duos, stengtis taip kaip noriu as pati.
sutinku, kad geriau savo protu gyvent, bet norisi nueiti, kai buna silpnu akimirku ir nepasitikejimas savim ir pasauliu, kazkokios paguodos reik, kad viskas susitvarkys
del to, kad analizuoja ir spelioja, tai man Stanislavas faktais beria, kai as pati nieko nepasakoju, bet tokiu smulkmenu papasakoja, kur as jam neskiau, tas ir stebina.
Tatjana dar pasako, bet jai reikia dar patikslint, gal padet, bet labai-labai "i ta puse" pasako, ne bendrom frazem.
Eisiu šiandien pas būrėją Vladą. Kelios draugės buvo tai labai patiko. Gal ir man pasiseks
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2016 05 25, 21:00)
Dėkui už atsakymus
Dėkui už atsakymus
nu as kita kart einant nenesciau foto - nes pvz rodziau savo vyro foto - jis labai storas, tai iskart sako, bus problemu su sanariais, sirdim ir t.t. (tai manau tikrai is foto nusprende)
O kai rasai, kad eisi ne 2 valandom, tai keliom?
QUOTE(overloaded @ 2016 05 27, 13:07)
sutinku, kad geriau savo protu gyvent, bet norisi nueiti, kai buna silpnu akimirku ir nepasitikejimas savim ir pasauliu, kazkokios paguodos reik, kad viskas susitvarkys
del to, kad analizuoja ir spelioja, tai man Stanislavas faktais beria, kai as pati nieko nepasakoju, bet tokiu smulkmenu papasakoja, kur as jam neskiau, tas ir stebina.
Tatjana dar pasako, bet jai reikia dar patikslint, gal padet, bet labai-labai "i ta puse" pasako, ne bendrom frazem.
Tai ir as ejau ne geriausiais gyvenimo momentais.
Vat Stanislavas mane dar vylioja. Parasykit prasau man jo kontaktus ir kiek ima, kad neskaityt senu temu