Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

Man asmeniškai Silvija patikimesnė už Aldoną.
Aldonos kai kurie būrimai neišsipildė. Bendrus dalykus (pvz. dėl darbo) pasako gerai...
Silvija, Irena ir Stanislavas man geriausi, visi "viename lygyje", nors visi dirba skirtingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2016 05 15, 15:02)
Aldonos kai kurie būrimai neišsipildė. Bendrus dalykus (pvz. dėl darbo) pasako gerai...
Silvija, Irena ir Stanislavas man geriausi, visi "viename lygyje", nors visi dirba skirtingai smile.gif

Aciu uz rekomendacijas smile.gif Pabandysiu nueiti pas Silvija smile.gif pasidalinsiu forume ispudziais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2016 05 15, 14:02)

Man is siu triju, tai Stanislavas geriausias.

Silvija totalu nuli pasake, i pievas visiskai, nieko neklausinejo ir papasakojo man apie kazkoki kita zmogu, ne apie mane, matyt.

Irena viska isklausinejo, bet vistiek nieko nepasake, buvau rugpjuti pas ja, niekas nesipildo.

Buvau neseniai pas Tatjana is Naujininku, patiko. Pildosi jau. Eisiu dar, sakyciau.
Atsakyti
QUOTE(overloaded @ 2016 05 15, 16:31)
Man is siu triju, tai Stanislavas geriausias.

Silvija totalu nuli pasake, i pievas visiskai, nieko neklausinejo ir papasakojo man apie kazkoki kita zmogu, ne apie mane, matyt.

Irena viska isklausinejo, bet vistiek nieko nepasake, buvau rugpjuti pas ja, niekas nesipildo.

Buvau neseniai pas Tatjana is Naujininku, patiko. Pildosi jau. Eisiu dar, sakyciau.

O galit apibudinti Tatjana. Kokia jinai jaunesne, viresne, simpatiska, maloni? O kaip buria is kokiu kortu?
Atsakyti
QUOTE(kokorina @ 2016 05 15, 20:04)
O galit apibudinti Tatjana. Kokia jinai jaunesne, viresne, simpatiska, maloni? O kaip buria is kokiu kortu?

Sakyciau, kad vidutinio amziau, ne jaunikle ir ne bobute.
Maloni, nuramino mane, gerai nuteike.
Buria is paprastu kortu, gal dar Lenorman, negaliu pasakyt tiksliai, paprastos kortos tai tikrai buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo overloaded: 15 gegužės 2016 - 20:31
Gal žinote ligelių užkalbėtoją?
Atsakyti
Sveikos,

na papasakosiu as savo bureju nuotykius:

1) pirmoji buvo Irena - labai gruda visur savo nuomone, daug issiklausineja, kai ka lyg ir pataike, pasake tokiu dalyku, kuriu negaliu patikrint (pvz. kad mano vyras tikrai neistikimas - ka zinau, nu lyg ir ne atrodo, neturiu tikrai kaip patikrint, o tokiu dalyku, kaip sekimas ar pan, tikrai nedarysiu), buvau gruodi, tai iki siol nelabai suprasi ar pildos ar ne - nes daug ka tikrai is to isklausinejimo galejo pasakyt - pvz, skiriames su vyru, jai ir pasakiau, kad skirtysimes i skirtingas puses, tai sako jooo, mire viskas tarp jusu, sunku bus tau. Bet cia kiekviena isgirdus apie skyrybas taip pasakytumet. Yra vienas man aktualus zmogus, tai ne kazka su juo rode ir labai painiojos, ar ateity dar tas pats ar ne tas pats ten matosi

2) antra - astrologė Lilija Banaitienė - patiko visai, pasakė suderinamumus neblogai, kur santykiu spragos - t.y. kad su vyru astriausi kampai namie ir finansuose, tai taip ir yra. Dėl svarbaus kito zmogaus pasake, kad tikrai nusimato ateitis drauge.

3) Svetlana Dausynienė - buvo labai skubota, siaip labai taip skubino mane, tai tas lenormand kortas griebiau nuo virsaus, ne nebuvo laiko ten knisinetis ilgiau. Nepatiko - nes pvz pradzioj sake, kad vyras blogas, toks, kur ateity net i galva gali duot, o pabaigoj - lik gyvent su juo, nes vaikai grazus butu ir kur eisi vidury ziemos, kai sniego daug su vaiku... Cia juokingai nuskambejo, juolab kad nesu tokia vargsyte, kad basa i sniega iseiciau

4) paskutinė - astrotarologė Lana Kutkytė, mačiau l ryte ar kur ten horoskopus deda ir uzsirasiau. Tai patiko: tiek is astro, tiek taro kortom ziurejo suderinamumus, daug pasake tikrai realiu dalyku. Kai kalbejo apie tai, kuo deram su vienu ar kitu zmogum, tai tokius idomius aspektus, kuriuos as pati ne karta esu pastebėjus. Tik idomu tai, kad niekur nera apie ja atsiliepimu kaip apie burėja. Bet man patiko, uzrukom valanda, bet ji tokia spinduliuojanti ramybe, tai viska speji,viska issiklausineji
Atsakyti
QUOTE(*Drugeliai* @ 2016 05 16, 16:20)
Gal žinote ligelių užkalbėtoją?

jei jau tikit tokiais dalykais, tai geriau homeopatiniu vaistu nusipirkit. Efektas tas pats - kas tiki, tam padeda (kartais). Ir kainuos pigiau.
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2016 05 17, 10:16)
Sveikos,

na papasakosiu as savo bureju nuotykius:

1) pirmoji buvo Irena - labai gruda visur savo nuomone, daug issiklausineja, kai ka lyg ir pataike, pasake tokiu dalyku, kuriu negaliu patikrint (pvz. kad mano vyras tikrai neistikimas - ka zinau, nu lyg ir ne atrodo, neturiu tikrai kaip patikrint, o tokiu dalyku, kaip sekimas ar pan, tikrai nedarysiu), buvau gruodi, tai iki siol nelabai suprasi ar pildos ar ne - nes daug ka tikrai is to isklausinejimo galejo pasakyt  - pvz, skiriames su vyru, jai ir pasakiau, kad skirtysimes i skirtingas puses, tai sako jooo, mire viskas tarp jusu,  sunku bus tau. Bet cia kiekviena isgirdus apie skyrybas taip pasakytumet. Yra vienas man aktualus zmogus, tai ne kazka su juo rode ir labai painiojos, ar ateity dar tas pats ar ne tas pats ten matosi

2) antra - astrologė Lilija Banaitienė - patiko visai, pasakė suderinamumus neblogai, kur santykiu spragos - t.y. kad su vyru astriausi kampai namie ir finansuose, tai taip ir yra. Dėl svarbaus kito zmogaus pasake,  kad tikrai nusimato ateitis drauge.

3) Svetlana Dausynienė - buvo labai skubota, siaip labai taip skubino mane, tai tas lenormand kortas griebiau nuo virsaus, ne nebuvo laiko ten knisinetis ilgiau. Nepatiko - nes pvz pradzioj sake, kad vyras blogas, toks, kur ateity net i galva gali duot, o pabaigoj - lik gyvent su juo, nes vaikai grazus butu ir kur eisi vidury ziemos, kai sniego daug su vaiku... Cia juokingai nuskambejo, juolab kad nesu tokia vargsyte, kad basa i sniega iseiciau

4) paskutinė - astrotarologė Lana Kutkytė, mačiau l ryte ar kur ten horoskopus deda ir uzsirasiau. Tai patiko:  tiek is astro, tiek taro kortom ziurejo suderinamumus, daug pasake tikrai realiu dalyku. Kai kalbejo apie tai, kuo deram su vienu ar kitu zmogum, tai tokius idomius aspektus, kuriuos as pati ne karta esu pastebėjus. Tik idomu tai, kad niekur nera apie ja atsiliepimu kaip apie burėja. Bet man patiko, uzrukom valanda, bet ji tokia spinduliuojanti ramybe, tai viska speji,viska issiklausineji

Del Svetlanos ir Irenos, tai mano tokie pat ispudziai, galiu visiskai pritart.

O kas ta Lana? Pasidalinkite kontaktais, prasau. Kiek pinigu ima?
Atsakyti
QUOTE(overloaded @ 2016 05 17, 20:18)
Del Svetlanos ir Irenos, tai mano tokie pat ispudziai, galiu visiskai pritart.

O kas ta Lana? Pasidalinkite kontaktais, prasau. Kiek pinigu ima?

Lana Kutkyte, astrologe tarologe, kontaktus rasit sadhanacentras.lt, ima 20 eu atrodo ar 25 irgi parasyta. Man patiko, is to kas dabar yra lyg ir atitiko daug kas, tikiuos bus ir atitikimu ateiciau. Nueikit kuri nors ir parasykit savo ispudzius.
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2016 05 21, 22:44)
Lana Kutkyte, astrologe tarologe, kontaktus rasit sadhanacentras.lt, ima 20 eu atrodo ar 25 irgi parasyta. Man patiko, is to kas dabar yra lyg ir atitiko daug kas, tikiuos bus ir atitikimu ateiciau. Nueikit kuri nors ir parasykit savo ispudzius.

as jos uzklausiau paslaugu kainos per FB, tai parase 30eur. tai vat ir zinok kiek cia smile.gif as planuoju uzsirasyti kitai sav.
Atsakyti
QUOTE(velniuke_ @ 2016 05 22, 13:38)
as jos uzklausiau paslaugu kainos per FB, tai parase 30eur. tai vat ir zinok kiek cia smile.gif as planuoju uzsirasyti kitai sav.

As.mokejau tiek kiek internetiniam psl.parasyta. lauksiu atsiliepimu
Atsakyti