Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

Naujokių postus vertinam atsargiai. g.gif
Tai kas ta Rina?
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2016 04 25, 15:02)
Naujokių postus vertinam atsargiai. g.gif
Tai kas ta Rina?

Oho kaip piktai... smile.gif 4u.gif 4u.gif Na reklamos tikrai nesiekiau, tiesiog norėjau susirasti kitame mieste, nes dirbu Kėdainiuose ir į Vilnių nelabai patogu.... ir parašiau prie to pačio atsiliepimą wink.gif O narė tai senesnė buvau, bet prisijungimo vardą pamiršau, tai teko naują susikurti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bright_day: 25 balandžio 2016 - 20:07
QUOTE(bright_day @ 2016 04 25, 22:04)
Oho kaip piktai... smile.gif 4u.gif  4u.gif 

Atsiprašau, piktai nenorėjau 4u.gif Jei seniai lankotės, tai žinot, kaip čia būna su naujokėm mirksiukas.gif

Buvau pas Silviją, nes paskutinį kartą teisingai išpranašavo rūpimą klausimą (kaip Irena ir Stanislavas). Šį kartą kai kurios prognozės truputį nuliūdino, nes norėjau išgirsti truputį geriau, kitos labai pradžiugino. Jos apibūdinti žmonės, situacijos atitinka - tie žmonės tikrai tokie, kaip ji matė, ir situacijos taip pat. Na jei kas pamažu pildysis, parašysiu dar... Valanda 25 eurai.
Atsakyti
Gal kam bus idomu pasiskaityti apie pranasystes ir ju issipildyma..

http://www.bernardin...-orakulo/138980
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas yra lankesis pas bureja Aldona is Virsuliskiu? Jei taip, tai kokie Jusu atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Atomic Kitten @ 2016 05 14, 20:24)
Sveiki,

Gal kas yra lankesis pas bureja Aldona is Virsuliskiu? Jei taip, tai kokie Jusu atsiliepimai?

Sveika, na man ji 50/50, buvau kelis kartus, kažką pataiko, kažko ne... bet nėra labai stipri.

Noriu paklausti einančių pas Ireną iš Jeruzalės. Dar niekad neteko pas ją konsultuotis dėl širdies reikalų, tai dabar toks klausimas iškilo - kai einat klausti dėl konkretaus žmogaus, ji 'mėgsta' nuvilti, tiesiai šviesiai pasako, kad nieko nebus, ar bent suteikia vilties, kad viskas bus ok? Ar vis dėlto mato labiau pesimistinę pusę? Ar yra kada nors suklydusi, pasakiusi, kad greit bus skyrybos, o jų vis nėra, jūs laimingos gyvenat, nors terminas praėjęs? rolleyes.gif
Norėčiau kuo įvairesnių atsiliepimų... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2016 05 14, 22:50)
Sveika, na man ji 50/50, buvau kelis kartus, kažką pataiko, kažko ne... bet nėra labai stipri.
Noriu paklausti einančių pas Ireną iš Jeruzalės. Dar niekad neteko pas ją konsultuotis dėl širdies reikalų, tai dabar toks klausimas iškilo - kai einat klausti dėl konkretaus žmogaus, ji 'mėgsta' nuvilti, tiesiai šviesiai pasako, kad nieko nebus, ar bent suteikia vilties, kad viskas bus ok? Ar vis dėlto mato labiau pesimistinę pusę? Ar yra kada nors suklydusi, pasakiusi, kad greit bus skyrybos, o jų vis nėra, jūs laimingos gyvenat, nors terminas praėjęs?  rolleyes.gif
Norėčiau kuo įvairesnių atsiliepimų... ax.gif

Man kai ka buvo pataikius. Bet buna viena kart viena sneka, kita kart jau ka kito, pvz apie ta pati zmogu. O buna, kad pataiko. Tai zodziu mane dbr ji visiskai supainiojo, ypac sirdies reikaluose, nzn ka ir daryti... gal kas zinot gera bureja, ypac sirdies reikalam? smile.gif
Atsakyti
Laukiu dar atsiliepimu apie Aldona is Virsuliskiu smile.gif Paskutini kart man ji taip pribure, kad visai paluzau. Ji viena kart sako vienaip, kita kart kitaip. O kelis dalykus pastoviai sako vienodai ( kaip pagal scenariju ). Siaip nebuciau kreipusi demesio i tai, ka ji man paskutini kart sake, bet beda ta, kad ji keleta kart 100proc pataikius buvo... verysad.gif
Gal kas gali patart del is tiesu geros ir patikimos burejos, ypac, kas liecia meiles reikalus? wub.gif
ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atomic Kitten @ 2016 05 15, 01:38)
gal kas zinot gera bureja, ypac sirdies reikalam?  smile.gif

Man Silvija visai patiko. Klausiau apie konkrečius žmones, pvz. kodėl jie taip elgiasi, ji prašo ištraukti tiek kortų, kiek žmogaus varde raidžių ir apibūdina labai tiksliai.
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2016 05 15, 10:43)
Man Silvija visai patiko. Klausiau apie konkrečius žmones, pvz. kodėl jie taip elgiasi, ji prašo ištraukti tiek kortų, kiek žmogaus varde raidžių ir apibūdina labai tiksliai.

Cia Silvija Kulesiene?
Atsakyti
QUOTE(Atomic Kitten @ 2016 05 15, 13:39)
Cia Silvija Kulesiene?

Na taip, Lvovo g. Buvote pas ją?
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2016 05 15, 14:33)
Na taip, Lvovo g. Buvote pas ją?

Ne, nebuvau, tiesiog pagooglinau bureja Silvija smile.gif Zodziu, manot, kad ji patikimesne nei Aldona, nes pas jokias kitas nesu buvus?
Atsakyti