Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(overloaded @ 2016 04 02, 20:31)
gal dar kas buvote pas Tatjana? labai sudomino pasakojimas, neteko anksciau apie ja nieko girdet

Buvau.Likau nustebinta ir suzaveta. Nuosirdus zmogus ismanantis savo amata.
Atsakyti
QUOTE(IZABELĖ.. @ 2016 04 03, 18:37)
Buvau.Likau nustebinta ir suzaveta. Nuosirdus zmogus ismanantis savo amata.

Seniai ją žinot ar čia perskaitėt ir nuėjot?
Atsakyti
QUOTE(overloaded @ 2016 03 29, 13:21)
gal kas turit nauju atsiliepimu apie Vilniaus burejus?

Buvau pas Stanislova pries kelias dienas. Trecia karta. Apie pirmus du jau rasiau sioj temoj. Siaip nesiruosiau kol kas eit, bet aplinkybes susikloste taip, kad reikejo, kad kas nors padetu pazvelgt i situacija is sono ir biski nurimt. Na ka galiu pasakyt, velavo priimt biggrin.gif cia turbut jo skiriamasis bruozas biggrin.gif bet isbure puikiai, apibudino situacija labai taikliai. Pamaciau galimas perspektyvas. Kai ka del sveikatos pasake, ko neklausiau visai, irgi pataike. Turejau minciu pas ka nors kita nueit, bet nusprendziau nerizikuot ir nesigailiu. Ziuresim ar issipildys, bet man ne tiek jo pranasystes svarbu, kiek padet susigaudyt kas partnerio gslvoj dedasi ir pan smile.gif nors ka pranasavo anksciau daugmaz issipildydavo. Va, mazdaug taip smile.gif
Atsakyti
Julle, smagu thumbup.gif Kiek laiko praleidot ir kiek dabar kainuoja?
Kadangi ne pirmą kartą ėjot - tik būrė kortom, ar dar ką nors naujo žiūrėjo pagal numerologiją?
Atsakyti
Moterys, o kodel pas Zoja nebandot? Siaip as apie ja nei vieno blogo atsiliepimo nerandu. Pati buvau pas ja, bet nepamenu ka bure, nes tai buvo labai seniai. 4u.gif
Atsakyti
O kiek kainoja pas Tatjana?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kokorina: 05 balandžio 2016 - 00:33
QUOTE(kokorina @ 2016 04 05, 01:30)
O kiek kainoja pas Tatjana?

20e
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2016 04 04, 07:20)
Julle, smagu  thumbup.gif Kiek laiko praleidot ir kiek dabar kainuoja?
Kadangi ne pirmą kartą ėjot - tik būrė kortom, ar dar ką nors naujo žiūrėjo pagal numerologiją?

Praleidau truputi ilgiau nei valanda ir po manes jau mergina lauke. Susideliot grafika jam sunkiai sekasi ziuriu biggrin.gif numerologijos sikart nebuvo, nes apie visus mane dominancius zmones jau snekejom anksciau. Iskart pasakiau kas domina ir pradejo kortas deliot. Klausima isnagrinejom per puse valandos, tai pradejau siaip apie viska klausinet smile.gif Va pamenu pas Silvija kitaip buvo, paklausiau kas domina, greit isbure ir atsisveikino biggrin.gif sitas tai megsta pakalbet smile.gif mokejau 40€. Nepigu sakyciau... Bet negaila kazkaip.
Atsakyti
Sveiki,gal kas gali parašyti tel. numerį geros burėjos ar kq nors panašaus Vilniuje.Reikia padėt vienam žmogui atrodo jį užbūrė kažkas nes visas gyvenimas nuėjo velniop ir žiauriai nesiseka...
Atsakyti
Pasidalinsiu savo patirtimi. Mano gyvenime yra iskiles klausimas/problema, kuris neissisprendzia jau 9 metai... Smulkiai visko nepasakosiu, nes manau nei viena to nesupras ir noriu isvengti paprotinimu...todel paminesiu tik uzuominomis. Tai susije su vyru, su kuriuo abipusiskai norime buti kartu, to siekiame, bet vyksta dalykai kurie neleidzia mums buti kartu, dalykai kurie nera paaiskinami, nera protu suvokiami, kodel taip darosi, bet atrodo kazkas auksciau virs musu nenori ir neleidzia musu gyvenimui susiklostyti.. Bet deja darosi... Paskutinius du metus brandinau minti, kad reikia nueiti pas bureja, nes atrode, kad tik ji vienintele liko, kuri gal but gali kazka paaiskinti, kodel taip su mumis vyksta, duoti kazkokius atsakymus.
Pasikaiciau forumus, o veliau ir pazystamu rekomendaciju buvo, nuejau pas Svetlana (Pasilaiciai).
Nenoriu nei rekomenduoti, nei nerekomenduoti, tiesiog papasakosiu.. Pirmiausia burejos kontakto ieskojau todel, kad turiu problema ir pati jos neissprendziu, jei nusprendziau ieskoti pagalbos siuo keliu, tai pirmiausia pas bureja nuejau su poziuriu, kad turiu ja pasitiketi, juk tai mano gyvenimas, kuri ji narplios. Ji nera mano priesas, ir as su bureja bendradarbiavau, ji kalbejo ka mato, o as jai bandziau padeti uzsimindama kaip yra mano gyvenime, ir gal cia yra rysio tame ir tame... Taip gavosi aptarinejama konkreti mano situacija, o ne speliojimas. Bureja pamate, kad man yra sunku, kad man reikia pagalbos ir as ja tikejau, kad ji nori man padeti. Ta pacia situacija narpliojo is daugybes skirtingu kampu, kad tik gauti kazkokiu atsakymu, kad pasidarytu aiskumas. Rezultatas toks, kad vis tik kortos neparode, bureja nepamate to ko as tikejausi, buvo priesingai.. sako " nu nematau as jusu kartu", net atrode, kad pati siek tiek suglumo, kad kortos sitaip rodo, ji nemelavo, kad viskas bus ok. Taciau vistiek ragino mane kovoti uz tai ko as noriu, netgi sakyciau bande „itikinti“ „ikalbeti“, sako „nu padaryk, bandyk, kovok“...kur linksta mano sirdis. Nepasake, kad bus lengva toliau, taciau paliko vilti ir tikejima, kad taip gali buti. Pamate kazka panasaus i uzkeikima, sako gal tai nuziurejimas ar kazkas panasaus, bet yra kazkas kas mane laiko uzrista ir neleidzia priarteti prie kito zmogaus.. kaip sitai panaikinti ji nepasake, uzsimine, kad yra kitu zmoniu uzsiiminejanciu sitais „uzkeikimu nuiminejimais“ bet kazkodel nerekomendavo to daryti.
Dar keli niuansai, kad burimo metu taip pat isejo pakalbeti telefonu, kas siek tiek trigde, taciau.. burimo metu man riedejo asaros, tai buvo akimirka atsipusti... ir pasake, kad burimas yra metams, po metu reiketu pakartoti, gal situacija bus pasikeitusi. Manau sitoje vietoje kiekviena izvelgs tai ka nores. Vienos sakys, kad sitaip norima uzsidirbti, kitu poziuriui labiau tiktu versija, kad kiekvienas zmogus savo kelia gali pakreipti kita linkme.. O bendrai imant visa musu bendravima pasake nemazai tiesos apie mane kaip apie zmogu, asmenybe, pasake kuo vadovautis gyvenime. Stebuklu neisgirdau, bet is jos isejau su palengvejimu, ji mane nuteike geraja linkme.
Gryzau namo, dvi savaites tryniausi kampais, kad vis tiek beda nedingo.. truksta kazko. Neaisku, nuojauta sako, kad kazkur sioje vietoje dar reikia pakapstyti ilgiau...
Taip atsitiko, kad suzinojau aiskiarege Terese. Nieko nelaukiau, maniau jei jau pradejau tai einu tolyn, pasiskambinau uzsirasiau nuvaziavau. Apie sia mociute likau pacios geriausios nuomones, labai siltas zmogus, spinduliuoja gerumu. Si mociute viska daro Dievo ir tikejimo keliu... Bet cia dar viena ilga istorija apie vizita pas ja. Manau skirtumas tas, kad burejos buria, interpretuoja ka rodo kortos.. o aiskiarege kaip as sau kartoju, arba mato, arba ne, arba nedamato...Nedamato – turiu minty, kad jos irgi gali klysti. Labai noriu tiketi, kad ji ir klydo, nes apie mano mylima zmogu kalbejo neigiamai, kad jis blogas zmogus, ne man skirtas, kad mano gyvenimas susiklostytu patare ji palikti, ismesti is sirdies, kad galetu ateiti kitas... ir t.t. Bet kaip gali ismesti kai myli, kai sitiek laiko lauki... Po 9 metu laukimo i viska nusispjauti? Vienos pasakys, kad jei tiek laiko nepavyksta, tai gal ir nusispjauti, nes akivaizdu, kad nesam skirti vienas kitam, bet tikiuosi yra ir tokiu, kurios pasakytu priesingai, kad tiek kovojant neverta pasiduoti, zinant fakta, kad abu zmones vienas kito nori. Pas mociute buvau pries 2 men. (1 faktas jau issipilde).. nezinau kaip viskas klostysis ir pildysis toliau, taciau patirtis tokia..
(Jei bus suidomejusiu galesiu papasakoti apie vizita ir siauliuose detaliau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo morka159: 12 balandžio 2016 - 13:48
Paziurekite filma " JIS NE TAU" uzteks Jums pirmu 10min wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilana*: 13 balandžio 2016 - 20:38
QUOTE(Ilana* @ 2016 04 13, 20:35)
Paziurekite filma " JIS NE TAU" uzteks Jums pirmu 10min wink.gif

Aciu uz rekomendacija, bet nelabai suprantat ka snekat. Apie situacija supratimo neturit, tai ka nusisneket geriau patilet..
Atsakyti