Eiti pas būrėjas sužinoti savo ateitį - jau pakankamai naivu. Bet kartais sau leidžiam pažaisti, pasmalsauti. O eiti gydytis nevaisingumą ar mikčiojimą pas būrėjas, siųsti savo ir vyro nuotraukas, mokėti pinigus nežinia kam ir už ką - čia jau kvaila. ("prie kavos puodelio pasipasakojau...", "aš nepatikėjau, aš ne kvaila, bet va vyras įkalbėjo..." - oi kaip kvepia pigiu piaru!) Aišku, viltį praradusios užkibs.
Jei pasisekė pastoti, tai gal, sakau, ne bobulkos nuopelnas?
Primenu, čia tema apie Vilniaus būrėjas.
Sveikos,
ar buvot kuri ir ar teko girdėti apie Viktor Syrtsov? Sesė atnešė lankstinuką apie aiškiaregio bioenergetiko paslaugas ir etc. Nurodyti numeriai, pagal kuriuos atsekiau, kad šis žmogus užsiima iridologija.. Bet gal kuri buvot pas ji, kaip pas bionergetiką- aiškiaregį?
ar buvot kuri ir ar teko girdėti apie Viktor Syrtsov? Sesė atnešė lankstinuką apie aiškiaregio bioenergetiko paslaugas ir etc. Nurodyti numeriai, pagal kuriuos atsekiau, kad šis žmogus užsiima iridologija.. Bet gal kuri buvot pas ji, kaip pas bionergetiką- aiškiaregį?
QUOTE(Dykuma5 @ 2016 03 06, 10:29)
Tai jau išbandyta - logopedas, psichologas.....
Pabandykit susirasti Giedriaus Drukteinio kontaktus (tik, aišku, ne kaip būrėjo ). Gal Facebook turi prisijungimą.
Jis anksčiau labai stipriai mikčiojo. Darbe kartu dirbom. Kažkur išsigydė - net laidas TV veda. Gal ką patars jūsų vaikui, gal pasakys, kas jam padėjo.
QUOTE(Baccara @ 2016 03 03, 17:17)
Labai noreciau gauti kontaktus burejos is seskines ir Svetlanos Dausinienės.
Labai sunkus gyvenime laikotarpis dabar ir reikia daug atsakymu i klausimus.
Padekit man
Labai sunkus gyvenime laikotarpis dabar ir reikia daug atsakymu i klausimus.
Padekit man
Labas.
Burejos svetlanos tel nr 867273561
Laba
Na tj kuri bureja vilniuje geriausia meiles reikalus speja?
Na tj kuri bureja vilniuje geriausia meiles reikalus speja?
QUOTE(Rikku @ 2016 03 12, 15:36)
Sveiki visi, seniai sekiu sia tema, bei duomiuos ezoterika Nepasakyciau, kad aklai tikiu, bet..
Buvau pas Jadvyga Prasaude visiskai pro sali.
Ziuriu visai neblogi atsiliepimai apie Stanislova. Gal kas neseniai buvo ir turiu nauju atsiliepimu?
Buvau pas Jadvyga Prasaude visiskai pro sali.
Ziuriu visai neblogi atsiliepimai apie Stanislova. Gal kas neseniai buvo ir turiu nauju atsiliepimu?
Pas sita bureja daugiau gyvenime nebeeisiu. Tokiu pievu prisnekejo. Palaidojau dukra. o ji man sneka susilauksi kitos, pavadink ja tuo paciu vardu, ir rubus issaugok tuos pacius.... soke likau, nors anksciau ir neblogai bure. Dirbtinai sukurus savo mechanizma, kad skambinti tik nuo 10val, vis sako kad pas ja daug klientu. Kad zmones galvotu,kad ji cia nepasiekiama ir brautusi papult pas ja.
Jau metai laiko lankausi pas Tatjana vilniuje, labai esu ja patenkinta. Kam rekomendavau taip pat liko patenkintos. Ji ir padeda man, ne tik kortas meto. Ji pazysta ir ta Jadvyga, tai sake kad ji anksciau kaip ir neblogai bure, o dabar pagedo.
Tad jei kazkas nori papulti tikrai pas stipria bureja, o ne pas sarlatane siulyciau nueiti pas Tatjana, ji ismeta bendra burima, o paskui as klausymus uzdavineju. Su verslu labai padejo man. Jei reiks kontaktu parasykite i az. Kai as apejau ne viena bureja, tai sia likau be galo patenkinta.
Gali ir valanda ir daugiau laikyti. Kol viska issiklausinesite. Ar darbas,ar meile, ar sveikata. As viska klausineju, ir gaunu atsakymus. Net suzinau ka galvoja apie mane koks zmogus. Siaip idomu buna ka vyro mama galvoja apie mane, nes ir ten bedu buvo. As jai be galo dekinga uz pagalba man, ji mato ar nuosirdus zmogus ateina, ar shitrasciu, na ji ruse, tai ir kalba rusiskai. Stubura labai skaudejo, tai irgi nueme skausma. Zvakele apeina negatyva nuema. Na sunku cia viska surasyti, bet jei tikrai yra beda ji pades.
Burejos Tatjanos numeris. 867710060.