QUOTE(grmarti @ 2016 01 27, 23:46)
Paieška išmeta jos Teo numerį, ar galima juo susisiekti, čia ta pati, kur gyvena Gabijos g? Kaip greitai pas ją galima pakliūti, ar piriima šeštadieniais? Reikia klausimus prieš einant sugalvoti? Ar galima parodyti kito žmogaus nuotrauką (dėl santykių)? Nors labiausiai aktualu dėl darbo, dabar tokioje kryžkėlėje. Ar galima būti su kitu "palaikančiu"asmeniu (drauge), ar būrėjai taip neleidžia (būna būrėjų, pas kuriuos ateini dviese ir prie to kito žmogaus taip pat buria, sako tavo ateitį)? Atsiprašau, kad tiek daug klausimų, labai daug metų nebuvau burtis
Gal dar ką galite rekomenduoti, kas galėtų paburti dėl darbo, būsiu labai dėkinga
Na del eto numerio nezinau. jai norit as jum galiu i pm parasyt jos mobilu. taip ji gyvena gabijos g. Del pakliuvimo, as kai ruosiausi pas ja eiti paskambinau sestedieni, o pirmadieni ji jau mane prieme. Del klausimu, tai as manu netik kad reikia o ir butina, nes ir burimas bus issamesnis, ir burejai parasciau. nes taip tik bendra vaizda pasakys. as pati ejau nesugalvojus klausimu, bet tai kas rupejo suzinojau. bet ji grynai viena man rupima sriti apibudino ka mato. o jei buciau turejus klausimu, tai manau daug daugiau man butu papasakojusi. kito zmogaus nuotrauka parodyt galima. o del to ar galima su palaikanciu asmeniu eiti tai nezinau. nes as ejau viena. Geriausiai butu pas ja pacia paklausti pries einant. bet nebijokit ir viena. ji tikrai maloni moteris
as asmeniskai po seanso isejau tikrai su geromis emocijomis, net sioki toki palengvejima jauciau