Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(gertruda6 @ 2016 01 22, 19:58)
O kokia cia Svetlana? Lietuviskai sneka? Kur gyvena?

svetlana gyvena pasilaiciuose. kas yra buvusios tai zinos apie kuria sneku. per televizija ja net yra rode, kai dar buvo eskaluojama kedzio istorija, poto dar kazkioj laidoj dalyvavo. jos pavarde dausinienė jei tai ka sakis. ji kalba rusiskai, bet kai as pas ja buvau klause ar bendrausim rusiskai ar lietuviskai, as kai rusiskai puikiai suprantu tai ji man rusiskai viska ir sake. jei nezinodavau kokio zodzio tai lietuviskai pasakydavau smile.gif
Atsakyti
Gal kas neseniai buvote pas Silviją Lvovo g. Kiek ima dabar? Kokie įspūdžiai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2016 01 25, 15:05)
svetlana gyvena pasilaiciuose. kas yra buvusios tai zinos apie kuria sneku. per televizija ja net yra rode, kai dar buvo eskaluojama kedzio istorija, poto dar kazkioj laidoj dalyvavo. jos pavarde dausinienė jei tai ka sakis. ji kalba rusiskai, bet kai as pas ja buvau klause ar bendrausim rusiskai ar lietuviskai, as kai rusiskai puikiai suprantu tai ji man rusiskai viska ir sake. jei nezinodavau kokio zodzio tai lietuviskai pasakydavau  smile.gif

Paieška išmeta jos Teo numerį, ar galima juo susisiekti, čia ta pati, kur gyvena Gabijos g? Kaip greitai pas ją galima pakliūti, ar piriima šeštadieniais? Reikia klausimus prieš einant sugalvoti? Ar galima parodyti kito žmogaus nuotrauką (dėl santykių)? Nors labiausiai aktualu dėl darbo, dabar tokioje kryžkėlėje. Ar galima būti su kitu "palaikančiu"asmeniu (drauge), ar būrėjai taip neleidžia (būna būrėjų, pas kuriuos ateini dviese ir prie to kito žmogaus taip pat buria, sako tavo ateitį)? Atsiprašau, kad tiek daug klausimų, labai daug metų nebuvau burtis 4u.gif

Gal dar ką galite rekomenduoti, kas galėtų paburti dėl darbo, būsiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2016 01 27, 23:46)
Paieška išmeta jos Teo numerį, ar galima juo susisiekti, čia ta pati, kur gyvena Gabijos g? Kaip greitai pas ją galima pakliūti, ar piriima šeštadieniais? Reikia klausimus prieš einant sugalvoti? Ar galima parodyti kito žmogaus nuotrauką (dėl santykių)? Nors labiausiai aktualu dėl darbo, dabar tokioje kryžkėlėje. Ar galima būti su kitu "palaikančiu"asmeniu (drauge), ar būrėjai taip neleidžia (būna būrėjų, pas kuriuos ateini dviese ir prie to kito žmogaus taip pat buria, sako tavo ateitį)? Atsiprašau, kad tiek daug klausimų, labai daug metų nebuvau burtis 4u.gif

Gal dar ką galite rekomenduoti, kas galėtų paburti dėl darbo, būsiu labai dėkinga 4u.gif

Na del eto numerio nezinau. jai norit as jum galiu i pm parasyt jos mobilu. taip ji gyvena gabijos g. Del pakliuvimo, as kai ruosiausi pas ja eiti paskambinau sestedieni, o pirmadieni ji jau mane prieme. Del klausimu, tai as manu netik kad reikia o ir butina, nes ir burimas bus issamesnis, ir burejai parasciau. nes taip tik bendra vaizda pasakys. as pati ejau nesugalvojus klausimu, bet tai kas rupejo suzinojau. bet ji grynai viena man rupima sriti apibudino ka mato. o jei buciau turejus klausimu, tai manau daug daugiau man butu papasakojusi. kito zmogaus nuotrauka parodyt galima. o del to ar galima su palaikanciu asmeniu eiti tai nezinau. nes as ejau viena. Geriausiai butu pas ja pacia paklausti pries einant. bet nebijokit ir viena. ji tikrai maloni moteris smile.gif as asmeniskai po seanso isejau tikrai su geromis emocijomis, net sioki toki palengvejima jauciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2016 02 03, 15:12)
Na del eto numerio nezinau. jai norit as jum galiu i pm parasyt jos mobilu. taip ji gyvena gabijos g. Del pakliuvimo, as kai ruosiausi pas ja eiti paskambinau sestedieni, o pirmadieni ji jau mane prieme. Del klausimu, tai as manu netik kad reikia o ir butina, nes ir burimas bus issamesnis, ir burejai parasciau. nes taip tik bendra vaizda pasakys. as pati ejau nesugalvojus klausimu, bet tai kas rupejo suzinojau. bet ji grynai viena man rupima sriti apibudino ka mato. o jei buciau turejus klausimu, tai manau daug daugiau man butu papasakojusi. kito zmogaus nuotrauka parodyt galima. o del to ar galima su palaikanciu asmeniu eiti tai nezinau. nes as ejau viena. Geriausiai butu pas ja pacia paklausti pries einant. bet nebijokit ir viena. ji tikrai maloni moteris smile.gif as asmeniskai po seanso isejau tikrai su geromis emocijomis, net sioki toki palengvejima jauciau smile.gif

parasykit man, prasau, Svetlanos mob. nr.

aciu
Atsakyti
Gal turite atsiliepimų apie būrėją RITĄ iš Minsko plento (mes norime dėl mikčiojimo kad padėtų) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2016 02 03, 21:00)
Gal turite atsiliepimų apie būrėją RITĄ iš Minsko plento (mes norime dėl mikčiojimo kad padėtų) ax.gif

Labas, mano vaikas prieš 6metus buvo stipriai persigandes, ir kaip tik ieškojau užkalbėtojos. Tai pakliuvau pas ja. Aš likau patenkinta ji padėjo mano vaikui. Nes jau mano sunus nuo streso buvo išplykes jam tada buvo10metų. Ji dar prieš tai kortas meta, aš šiaip žmogus skeptiškas, ir jai nieko nepasakojau ko aš atėjau,bet mano nuostabai ji pati viska papasakojo, ir dėl mamos mano perspėjo, kad greičiau ji kreiptusi pas gyditojus. Dėja viskas ka ji pasake pasitvirtino,mamai buvo onkologija rade . Bet ačiū dievui ji gyva ir mane džiūgina. Taigi drasiai rekomenduoju ja. Pinigus kas kiek gali tas tiek ir duoda, išeinant ant spinteles palikdavau.
Atsakyti
QUOTE(Margout @ 2015 12 10, 18:28)
Sveikos  4u.gif  ,
Ar yra buvusiu pas bureja Nadina? Ar esat girdejusios apie ja? Anyta buvo pries 15-16 metu, dabar iesko jos. Gyvendavo/priiminedavo zaliojo tilto rajone...?

Sveiki,

Nežinau, ar nepasikeitęs, bet prie porą metų buvo 867580614. Jei apie tą pačią kalbam, gyvena Juozpavičiaus g.
Atsakyti
Sveikos merginos,
gal kas buvot pas Svetlana, kuri gyvena Zveryne? Kokie ispudziai?
Atsakyti
QUOTE(inko @ 2016 02 05, 19:06)
Labas, mano vaikas prieš 6metus buvo stipriai persigandes, ir kaip tik ieškojau užkalbėtojos. Tai pakliuvau pas ja. Aš likau patenkinta ji padėjo mano vaikui. Nes jau mano sunus nuo streso buvo išplykes jam tada buvo10metų. Ji dar prieš tai kortas meta, aš šiaip žmogus skeptiškas, ir jai nieko nepasakojau ko aš atėjau,bet mano nuostabai ji pati viska papasakojo, ir dėl mamos mano perspėjo, kad greičiau ji kreiptusi pas gyditojus. Dėja viskas ka ji pasake pasitvirtino,mamai buvo onkologija rade . Bet ačiū dievui ji gyva ir mane džiūgina. Taigi drasiai rekomenduoju ja. Pinigus kas kiek gali tas tiek ir duoda, išeinant ant spinteles palikdavau.

Gal galite duoti jos kontaktus?Galite i AZ
Atsakyti
Sveikos,
kas galit patarti pas ka kreiptis, kad nustatyti ar yra negativas ant zmogaus?
Gal kas is jusu buvot pas bureja su tokiu klausimu? Tarkim, as nenoriu apie ateiti klausineti, o noriu suzinoti ar nepakabino kas nors samoningai man kazka blogo?
Aciu
Atsakyti
Sveiki, senai nebuvo atsiliepimu apie Irma is Lazdinu. Gal kas nors buvot? Kazkaip jinai man uzkrito is visu perskaititu temu. Noriu pas ja nueiti.
Atsakyti