Baimė lydi tol, kol prasideda neišvengiamybė. Nuo tada ji nebetenka prasmės. Ir mums lieka tik viltis, kad apsisprendėme teisingai.
/Paulo Coelho/
Silent Circle-Desire
_____
Kad tikėtum, jog eini tikru keliu, nebūtina įrodinėti, kad kito kelias klaidingas.
/Paulo Coelho/
Kad tikėtum, jog eini tikru keliu, nebūtina įrodinėti, kad kito kelias klaidingas.
/Paulo Coelho/
Nezinau kiek tinkamas formatas siai temai, bet man istrigo
________________ Kai prabundi išpilta šalto prakaito, ir ne iškart susivoki ar esi jau šiame pasaulyje ar dar tebeklejoji slogiame sapne ... kai išsitrina toji plonyte iliuzijos/realybes linija ... staiga ateina suvokimas, kad ir ši diena neatneš taip laukto palengvėjimo.
/V.T./
... tada pyksti ant viso pasaulio, jautiesi vieniša, sudraskyta į skutelius širdimi ... ir beviltiška.
/V.T./
... o paskui vėl ir vėl... ir vėl bandai lopyti savąjį sujauktą Neverland'ą
/V.T./
Papildyta:
nuostabios eilės, ačiū
__
/V.T./
... tada pyksti ant viso pasaulio, jautiesi vieniša, sudraskyta į skutelius širdimi ... ir beviltiška.
/V.T./
... o paskui vėl ir vėl... ir vėl bandai lopyti savąjį sujauktą Neverland'ą
/V.T./
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2015 08 09, 09:57)
nuostabios eilės, ačiū
__
- Norėčiau įeiti į tavo tamsą, paimti tave už rankos ir ištraukti į šviesą, kad pamatyti tave, kad geriau įsižiūrėti!
- Geriau nereikia.
- Bijai ištirpti kaip Sniego Karalienė?
- Bijau, kad ištirps tavo iliuzijos. Tokias kaip aš reikia mylėti, neištraukiant iš šešėlio ...
/V.T./
Googoosha - I'm Alive
- Geriau nereikia.
- Bijai ištirpti kaip Sniego Karalienė?
- Bijau, kad ištirps tavo iliuzijos. Tokias kaip aš reikia mylėti, neištraukiant iš šešėlio ...
/V.T./
Googoosha - I'm Alive
Vasara - kaip narkotikas: nuotykiai, egzotika, erotika
Claydee Ft. Alex Velea - Hey Ma (Official Video)
Claydee Ft. Alex Velea - Hey Ma (Official Video)
___________ Širdis nesirenka bet ko, ji jaučia ...
____
____
Svarbiausia - tai mylėti ne per stipriai. Kiekvienas myli stipriai, tačiau to nepakanka. Svarbu mylėti gražiai. Niekas negali mylėti taip gražiai, kaip tu.
/R. Gyutenkin/
/R. Gyutenkin/
______ Jei nori pamatyti vaivorykštę, tu turi susitaikyti su lietumi.
---
---
Ir visgi mes ideali pora ...
aš toli nuo tavęs.
Tu - nuo mano idealo ...
aš toli nuo tavęs.
Tu - nuo mano idealo ...
,Kai žmogus tave meta, tu ne tik jo ilgiesi, ne tik sugriūva jūsų drauge kurtas pasaulis, ne tik viskas jį primena: blogiausia yra amžinai persekiojanti mintis, kad mylimas žmogus tave nuodugniai išbandė, nusivylė ir galiausiai uždėjo antspaudą ,,ATMESTA" .
H. Fielding ,,Bridžitos Džouns dienoraštis"
H. Fielding ,,Bridžitos Džouns dienoraštis"
__________ Tai neilgam. Ilgai nieko nebūna. Bet dabar aš laiminga.
/H.Tompson/
/H.Tompson/