Įkraunama...
Įkraunama...

Minčių perlai ir perliukai- XIII

Baimė lydi tol, kol prasideda neišvengiamybė. Nuo tada ji nebetenka prasmės. Ir mums lieka tik viltis, kad apsisprendėme teisingai.
/Paulo Coelho/

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Silent Circle-Desire
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 09 rugpjūčio 2015 - 08:31
_____ user posted image

Kad tikėtum, jog eini tikru keliu, nebūtina įrodinėti, kad kito kelias klaidingas.
/Paulo Coelho/

user posted imageuser posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 09 rugpjūčio 2015 - 08:30
Nezinau kiek tinkamas formatas siai temai, bet man istrigo smile.gif
user posted image
Atsakyti
________________ Kai prabundi išpilta šalto prakaito, ir ne iškart susivoki ar esi jau šiame pasaulyje ar dar tebeklejoji slogiame sapne ... kai išsitrina toji plonyte iliuzijos/realybes linija ... staiga ateina suvokimas, kad ir ši diena neatneš taip laukto palengvėjimo.
/V.T./

user posted imageuser posted imageuser posted image

... tada pyksti ant viso pasaulio, jautiesi vieniša, sudraskyta į skutelius širdimi ... ir beviltiška.
/V.T./

user posted image

... o paskui vėl ir vėl... ir vėl bandai lopyti savąjį sujauktą Neverland'ą
/V.T./

user posted image

Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2015 08 09, 09:57)
Nezinau kiek tinkamas formatas siai temai, bet man istrigo  smile.gif
user posted image

nuostabios eilės, ačiū 4u.gif

user posted image
__user posted image
Atsakyti
- Norėčiau įeiti į tavo tamsą, paimti tave už rankos ir ištraukti į šviesą, kad pamatyti tave, kad geriau įsižiūrėti!
- Geriau nereikia.
- Bijai ištirpti kaip Sniego Karalienė?
- Bijau, kad ištirps tavo iliuzijos. Tokias kaip aš reikia mylėti, neištraukiant iš šešėlio ...

/V.T./

Googoosha - I'm Alive

Atsakyti
Vasara - kaip narkotikas: nuotykiai, egzotika, erotika

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Claydee Ft. Alex Velea - Hey Ma (Official Video)
Atsakyti
___________ Širdis nesirenka bet ko, ji jaučia ...

____ user posted image
Atsakyti
Svarbiausia - tai mylėti ne per stipriai. Kiekvienas myli stipriai, tačiau to nepakanka. Svarbu mylėti gražiai. Niekas negali mylėti taip gražiai, kaip tu.
/R. Gyutenkin/

Atsakyti
______ Jei nori pamatyti vaivorykštę, tu turi susitaikyti su lietumi.

user posted image-user posted imageuser posted image-user posted imageuser posted image-user posted image
Atsakyti
Ir visgi mes ideali pora ...
aš toli nuo tavęs.
Tu - nuo mano idealo ...

user posted image
Atsakyti
,Kai žmogus tave meta, tu ne tik jo ilgiesi, ne tik sugriūva jūsų drauge kurtas pasaulis, ne tik viskas jį primena: blogiausia yra amžinai persekiojanti mintis, kad mylimas žmogus tave nuodugniai išbandė, nusivylė ir galiausiai uždėjo antspaudą ,,ATMESTA" .
H. Fielding ,,Bridžitos Džouns dienoraštis"
Atsakyti
__________ Tai neilgam. Ilgai nieko nebūna. Bet dabar aš laiminga.
/H.Tompson/

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti