Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(56 tema)

Laba diena visoms, esu turbut is tu, jeigu gera,tai nieko ir nerasau, jei blogai ieškau paguodos čia.
Viskas buvo gerai, bet pradejo didėti markeris sad.gif negaliu patikėti, kad taip greitai liga grįžta, man juk dar gydymas avastinu net nebaigtas sad.gif
Visada markeris buvo 7-9, o va paskutinį kartą padidėjo net iki 35....

Taip gera buvo gyventi, viskuo mėgautis, o dabar...
Siandien pasidariau KT

O blogiausia, kad perskaiciau, kad visoms, kutioms liga grįžo, tai nuo yo ir prasidėjo, kad pradėjo nežymiai didėti markeris....
Nezinau,nezinau....liūdna... Jauciuosi panasiai, kaip ir suzinojus diagnoze....
Atsakyti
QUOTE(Mama1985 @ 2015 08 06, 14:20)
Taip jak 2 teigiamas, dare biopsija ir pasake kad pirmine mielofibroze. Kas tas kariotipas?

Čia naujienos Jūsų ligos gydymui http://www.kraujas.l...ew-events-page/

Kur gydytės? Neskiria gydymo, Jums nepatinka gydymo planas, keiskit gydytoją, kuris bus arčiau dūšios ir susikalbėsit geriau, net gydymo įstaigą, kraujo ligas gydo Kaune, Vilniuj ir Klaipėdoj, taigi pasirinkimas gana platus. Su šia liga draugausit visą gyvenimą, tad reikia ir gydytojo, kuris Jums tiktų ir su kuriuo tą kelias eisit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Leonilė @ 2015 08 07, 15:11)
Taip gera buvo gyventi, viskuo mėgautis, o dabar...
Siandien pasidariau KT
O blogiausia, kad perskaiciau, kad visoms, kutioms liga grįžo, tai nuo yo ir prasidėjo, kad pradėjo nežymiai didėti markeris....

Nenusimenam, dar čia jokios diagnozės nėra, o jei ir bus, tai ką, vis dar yra vaistų, galimybių, yra pavyzdžių, kai ne kartą ir ne du mergaitės tą padarą įveikia, ir Jūs įveiksit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2015 08 07, 14:26)
Čia naujienos Jūsų ligos gydymui http://www.kraujas.l...ew-events-page/
Kur gydytės? Neskiria gydymo, Jums nepatinka gydymo planas, keiskit gydytoją, kuris bus arčiau dūšios ir susikalbėsit geriau, net gydymo įstaigą, kraujo ligas gydo Kaune, Vilniuj ir Klaipėdoj, taigi pasirinkimas gana platus. Su šia liga draugausit visą gyvenimą, tad reikia ir gydytojo, kuris Jums tiktų ir su kuriuo tą kelias eisit  4u.gif
Papildyta:
Nenusimenam, dar čia jokios diagnozės nėra, o jei ir bus, tai ką, vis dar yra vaistų, galimybių, yra pavyzdžių, kai ne kartą ir ne du mergaitės tą padarą įveikia, ir Jūs įveiksit  4u.gif

Taip sis vaistas bus skirtas tik kai prades didet bluznis. Gydytoja nerekomendavo jo gert dabar, nes kai bus reikalas jis neveiks. Gydytoja keisiu, nes patare pirmoji hemotologe, sake jos kolega butent dirba su sia liga. Tai pas ja jau uzsirasiau, gaila kad laukt ilgai reikes kol pakliusiu verysad.gif
Aciu jums visoms uz padrasinima. Siek tiek ramiau kai su kazkuo pasisneki, nes bijau kad vyrui ir mamai nusibosiu su savo kalbom unsure.gif
Atsakyti
Matau Ida1 prisijungusi, kaip jus laikotes? Kaip ir aš ,negalite palikti sios temos.
Atsakyti
Leonile, apkabinu. Kada tomografijos atsakymai?

QUOTE(Mama1985 @ 2015 08 07, 15:42)
Taip sis vaistas bus skirtas tik kai prades didet bluznis. Gydytoja nerekomendavo jo gert dabar, nes kai bus reikalas jis neveiks. Gydytoja keisiu, nes patare pirmoji hemotologe, sake jos kolega butent dirba su sia liga. Tai pas ja jau uzsirasiau, gaila kad laukt ilgai reikes kol pakliusiu verysad.gif
Aciu jums visoms uz padrasinima. Siek tiek ramiau kai su kazkuo pasisneki, nes bijau kad vyrui ir mamai nusibosiu su savo kalbom unsure.gif

Kraujo dienos konferencijoj apie profileracines kraujo ligas Pakštytė skaitė seminarą. Su kuo konsultuositės šį kartą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele: 07 rugpjūčio 2015 - 16:40
QUOTE(Angele @ 2015 08 07, 16:36)
Leonile, apkabinu. Kada tomografijos atsakymai?
Kraujo dienos konferencijoj apie profileracines kraujo ligas Pakštytė skaitė seminarą. Su kuo konsultuositės šį kartą

Su Pakstyte ax.gif rugsejo 7esu uzsirasius, negaliu sulaukt jau vizito
Atsakyti
o kuom jus skundetes, kad pradejo placiau viska tyrineti? sakot kraujas visad geras buvo...o jus daznai darydavotes citomorfologini kraujo tyrima? kada kraujyje pamate pavienius mieloblastus, nebrandzius neutrofilus?
paklauskite daktares, ar skiriant si vaista zmonems, kuriu bluznis nepadidejusi, hg normalus, buvo pastebetas fibrozes sumazejimas kaulu ciulpuose.

QUOTE(Mama1985 @ 2015 08 07, 16:42)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neja: 07 rugpjūčio 2015 - 17:44
QUOTE(Leonilė @ 2015 08 07, 15:11)

Bet dar jokio patvirtinimo nėra, taip kad aukščiau nosį 4u.gif
Atsakyti
Joliuke, per karštį slepiamės kambary, langai išeina į rytinę pusę, tai neprikaista. Rytais einam su kolege dar iš tos pačios palatos ligoninėj gerti žalių kokteilių, radom vietelę, kur spaudžia smile.gif vakarais išslenkam po miestelį pavaikščiot. Šiandien mano gimtadienis, tai kalsim šampės bigsmile.gif

Stiprybės ir aukščiau nosį visos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grizete @ 2015 08 08, 16:38)
Joliuke, per karštį slepiamės kambary, langai išeina į rytinę pusę, tai neprikaista. Rytais einam su kolege dar iš tos pačios palatos ligoninėj gerti žalių kokteilių, radom vietelę, kur spaudžia smile.gif vakarais išslenkam po miestelį pavaikščiot. Šiandien mano gimtadienis, tai kalsim šampės  bigsmile.gif
Stiprybės ir aukščiau nosį visos  4u.gif

Kaip gerai skaityti tokius optimistinius postus 4u.gif
Mano abu tevai irgi kazkur netoli jusu reabilituojasi ir mano sunaus irgi siandien gimtadienis. Su gimtadieniu Grizete, kuo daugiau jums sveikateles 4u.gif
Atsakyti
Gizete, su gimtadieniu. Jūsų nusiteikimas padeda sveikti. Daug ilgų sveikų ir laimingų metų 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus! 4u.gif

Joliuke, jau namie? Kada bus atsakymas?
Atsakyti