Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(56 tema)

Ause makaliause, kaip tėčio sveikata?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2015 08 04, 15:59)
Ause makaliause, kaip tėčio sveikata?

Vis dar turi temperatūros, vakar išrašė antibiotikų ir lašelinių. Temperatūra jau nebe 39,4, bet dar laikosi ir skauda. reikia kažkaip atstatyti iki operacijos, jeigu ją daris
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2015 08 04, 14:00)
Taip biopsija ta ir patvirtino.Tik uzciuopta pati pradzia,be jokios stadijos.

O jums skaudejo ar kokie guzai uzaugo? Kokie požymiai buvo?
Papildyta:
QUOTE(milaaaa @ 2015 08 04, 13:17)
na, vadinasi nemano, kad yra, tik apsidraudzia g.gif  thumbup.gif
na, kantrybes bet kuriuo atveju 4u.gif

Milaaaa, labai norėčiau tikėti, bet kas čia žino. Gal aš nevisai tiksliai jį ir perfrazavau. Gal jis nesakė jei ir būtų. Tiesiog pasake kad neatrodo išplitęs, nes aš pati kažkaip tą klausimą įdomiai suvėliau. Nebepamenu. Reiks dar pakamantinėt jį.
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2015 08 04, 20:32)
O jums skaudejo ar kokie guzai uzaugo? Kokie požymiai buvo?
Papildyta:

Milaaaa, labai norėčiau tikėti, bet kas čia žino. Gal aš nevisai tiksliai jį ir perfrazavau. Gal jis nesakė jei ir būtų. Tiesiog pasake kad neatrodo išplitęs, nes aš pati kažkaip tą klausimą įdomiai suvėliau. Nebepamenu. Reiks dar pakamantinėt jį.

Man pradejo skaudeti kaire koja , ties klubu, kirksniu, nebegalejau pakelti kojos,net su masina paspausti pedalo.Palaipsniui pradejo tinti juosmuo, o pacio kaulo,klubo net paliesti negalejau.Ispradziu manyta, kad pasitempiau, nes labai dirbau sode su kastuveliu, kuris aciu Dievui pagreitino ligos vystymasi.
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2015 08 05, 07:22)
Man pradejo skaudeti kaire koja , ties klubu, kirksniu, nebegalejau pakelti kojos,net su masina paspausti pedalo.Palaipsniui pradejo tinti juosmuo, o pacio kaulo,klubo net paliesti negalejau.Ispradziu manyta, kad pasitempiau, nes labai dirbau sode su kastuveliu, kuris aciu Dievui pagreitino ligos vystymasi.

Kaip suprantu jums viskas labai greitai vyko. O man jau senai. Užeidavo paskauda, vel praeina. Jokių išorinių požymių nei sutino nei ką. Matysim ką čia man suras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliuke: 05 rugpjūčio 2015 - 08:25
QUOTE(Joliuke @ 2015 08 05, 09:25)
Kaip suprantu jums viskas labai greitai vyko. O man jau senai. Užeidavo paskauda, vel praeina. Jokių išorinių požymių nei sutino nei ką. Matysim ką čia man suras

Tik nedarykit skubotu isvadu.Nenusiteikt blogiausiam.Sakau , tai is savo patirties.Kad ir nan prapjove baisu.... vyrui gydytojas sako .. deliokit is naujo gyvenimo mozaika... O atsakymai viska apverte aukstyn kojom i gera puse.
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2015 08 05, 13:14)
Tik nedarykit skubotu isvadu.Nenusiteikt  blogiausiam.Sakau , tai is savo patirties.Kad ir nan prapjove baisu.... vyrui gydytojas sako .. deliokit is naujo gyvenimo mozaika... O atsakymai viska apverte aukstyn kojom i gera puse.

Šiandien vėl klausiau gydytojo ar pagal vaizdą panašesnis į gėrybinį ar į piktybinį. Sakė gali būt ir taip ir taip. Nieko nepešiau. O koją tai skaida, sunku vaikščiot. Şiandien be nuskausminamųjų bandau apseit, bet nakčiai turbūt prašysiu.
Įdomu kaip Tipitapu laikos?
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2015 08 05, 18:07)
Šiandien vėl klausiau gydytojo ar pagal vaizdą panašesnis į gėrybinį ar į piktybinį. Sakė gali būt ir taip ir taip.

Nei vienas normalus gyd. iš vaizdo neskirs diagnozės, pasistenkit nusiraminti iki atsakymo su vaistu, psichologų ar šiaip kieno pagalba 4u.gif Nieko pakeisti negalite, jau išpjauta ir priduota tyrimams. Jei kiekvieną dieną laužysit galvą koks ir kaip galima išprotėti, išsisemsit emociškai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2015 08 05, 17:29)
Nei vienas normalus gyd. iš vaizdo neskirs diagnozės, pasistenkit nusiraminti iki atsakymo su vaistu, psichologų ar šiaip kieno pagalba  4u.gif Nieko pakeisti negalite, jau išpjauta ir priduota tyrimams. Jei kiekvieną dieną laužysit galvą koks ir kaip galima išprotėti, išsisemsit emociškai  mirksiukas.gif

Tiesą sakant po operacijos jaučiuos ramesnė. Tiesiog pasidomėjau ir tiek
Atsakyti
Sveikos, gal kas susiduret su diagnozia pirmine mielofibroze? Sia diagnozia isgirdau pirmadieni, niekur internete nerandu bendraminciu serganciu sia liga verysad.gif jauciuos beviltiskai, nezinau kas manes laukia, labai bijau... cray.gif cray.gif
Atsakyti
Mano sunui itarinejo mielofibroze, nes niekaip negalejo surasti priezasties kodel jo hg75-85. Na jei aptinkama tam tikra chromosomu mutacija tai prognozes palankios. O koks jusu hg? Leukocitu, trombocitu kiek. Koks fibrozes lygis? Kiek jums metu? Ligos eiga lemis daug faktoriu. Jei skaitot angluskai tai paieskokit primary meylofibrosis case. Rasite daug pvz. Jaunam stioriam organizmui galimas kaulu ciulpu persodinimas, gal jau ir taikoma genu terapija. Kai hg labai nukenta perpilamas kraujas. Kas be ko skiriami vaistai.

quote=Mama1985,2015 08 06, 10:41]
Sveikos, gal kas susiduret su diagnozia pirmine mielofibroze? Sia diagnozia isgirdau pirmadieni, niekur internete nerandu bendraminciu serganciu sia liga verysad.gif jauciuos beviltiskai, nezinau kas manes laukia, labai bijau... cray.gif cray.gif
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neja: 06 rugpjūčio 2015 - 10:09
QUOTE(Mama1985 @ 2015 08 06, 08:41)
Sveikos, gal kas susiduret su diagnozia pirmine mielofibroze? Sia diagnozia isgirdau pirmadieni, niekur internete nerandu bendraminciu serganciu sia liga verysad.gif jauciuos beviltiskai, nezinau kas manes laukia, labai bijau... cray.gif  cray.gif

Skaitykite kraujas.lt: http://www.kraujas.l...e-mielofibroze/

Mielofibroze serga vyro teta. Jai sekasi gerai. Hemoglobinas nepakyla virš 90. Kai suserga kokia peršalimo liga, krenta iki 70, bet pamažu vėl atsistato. Nuolat geria vaistus tabletėmis, ne po daug. Gydosi Kaune pas Gerbutavičių. Serga jau seniai, liga jai neprogresuoja. Linkiu ir Jums kuo geresnės kloties.
Atsakyti