QUOTE(Joliuke @ 2015 08 03, 10:12)
Ačiū. Vis dar sedžiu kolidoriui ir laukiu kada paguldys.
Gydytojas buvo pasikvietęs, dar kartą paklausė ar pjaunam pirštą. O ką aš galiu nuspręst. Jie įtaria sarkomą, bet biopsiją neparodė nieko, tad liepia man spręst. Aišku gaila piršto, sakė kad ir vaiksciojimui trukdys. Bet ką daryt. Sutikau
Gydytojas buvo pasikvietęs, dar kartą paklausė ar pjaunam pirštą. O ką aš galiu nuspręst. Jie įtaria sarkomą, bet biopsiją neparodė nieko, tad liepia man spręst. Aišku gaila piršto, sakė kad ir vaiksciojimui trukdys. Bet ką daryt. Sutikau
prasykit cito biopsijos operacijos metu ir po jos atsakymo palikit jiems spresti apie radikalu salinima pasidomekit ar tai imanoma
as susiduriau, kad taip daro, kai kalba eina apie stemples salinima, plaucio(viso ar skilties).
bet dabar pagalvojau, kad gi jums darys be bendros nejautros(?), operacija greita. mano zinomu atv, biopsija su siuntimu/transportavimu is sk iki skambucio su rezultatu uztruko apie 30-40min. dar chirurgai specialiai taresi su patologu, ar pikt lasteles rado per visa spindi, labai galvojo del dalines rezekcijos, bet lasteles buvo jau visur.
savaitgali antrojo jusu atsakymo dar nebuvo.