Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(56 tema)

QUOTE(Joliuke @ 2015 08 03, 10:12)
Ačiū. Vis dar sedžiu kolidoriui ir laukiu kada paguldys.
Gydytojas buvo pasikvietęs, dar kartą paklausė ar pjaunam pirštą. O ką aš galiu nuspręst. Jie įtaria sarkomą, bet biopsiją neparodė nieko, tad liepia man spręst. Aišku gaila piršto, sakė kad ir vaiksciojimui trukdys. Bet ką daryt. Sutikau

prasykit cito biopsijos operacijos metu ir po jos atsakymo palikit jiems spresti apie radikalu salinima g.gif pasidomekit ar tai imanoma g.gif
as susiduriau, kad taip daro, kai kalba eina apie stemples salinima, plaucio(viso ar skilties).
bet dabar pagalvojau, kad gi jums darys be bendros nejautros(?), operacija greita. mano zinomu atv, biopsija su siuntimu/transportavimu is sk iki skambucio su rezultatu uztruko apie 30-40min. dar chirurgai specialiai taresi su patologu, ar pikt lasteles rado per visa spindi, labai galvojo del dalines rezekcijos, bet lasteles buvo jau visur.
savaitgali antrojo jusu atsakymo dar nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2015 08 03, 10:11)
prasykit cito biopsijos operacijos metu ir po jos atsakymo palikit jiems spresti apie radikalu salinima g.gif pasidomekit ar tai imanoma g.gif
as susiduriau, kad taip daro, kai kalba eina apie stemples salinima, plaucio(viso ar skilties).
bet dabar pagalvojau, kad gi jums darys be bendros nejautros(?), operacija greita. mano zinomu atv, biopsija su siuntimu/transportavimu is sk iki skambucio su rezultatu uztruko apie 30-40min. dar chirurgai specialiai taresi su patologu, ar pikt lasteles rado per visa spindi, labai galvojo del dalines rezekcijos, bet lasteles buvo jau visur.
savaitgali antrojo jusu atsakymo dar nebuvo.

Klausiau ar galima kažkaip išpjauti. Sakė ne. Pilna narkoze bus. Man ortopedas kai galvojo kad pas mane cista. Sake kad ja ispjaus ir is kelieno paemes kažkokios medziagos, ta vieta uzpildys. Dabar kalbos apie tai nera.
Gydytojas sako jums spresti . Arba pjaunam visą arba nieko nedarom. Jei žinočiau kad nepiktas gal dar bandyčiau tą pirštuką gelbet. Juolab kad po biopsijos man tos vietos kur skaidedavo ( peda po pirstu) nebeskauda visai.
Atsakyti
Joliuke laikykis, sunku ka tau ir patarti. Mano dukrai jos drauge gydytoja sake kad pasakyciau chirurgui kad ispjautu daugiau negu reikia, nes sake jeigu tik paliks koki neispjauta gabaliuka tai tada jis tiesiog pasels daugintis. Labai, labai, labai linkiu geros kloties.
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2015 08 03, 11:31)
Joliuke laikykis, sunku ka tau ir patarti. Mano dukrai jos drauge gydytoja sake kad pasakyciau chirurgui kad ispjautu daugiau negu reikia, nes sake jeigu tik paliks koki neispjauta gabaliuka tai tada jis tiesiog pasels daugintis. Labai, labai, labai linkiu geros kloties.

Ačiū. O jūs ryt irgi gulates operacijai?
Atsakyti
Joliuke, atšliaušiu po pietų, jėgų daugiau turėsiu rolleyes.gif kai pro duris įeis ačkarikė su oranžiniu chalatu, mojuok, čia būsiu aš mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grizete @ 2015 08 03, 11:54)
Joliuke, atšliaušiu po pietų, jėgų daugiau turėsiu  rolleyes.gif kai pro duris įeis ačkarikė su oranžiniu chalatu, mojuok, čia būsiu aš  mirksiukas.gif

Gerai☺
Papildyta:
Kažin kada čia pietus. Valgyt noriu
Atsakyti
Isiterpsiu ir as... man ir itare sarkoma pries biospija,o atejus atsakymams nepasitvirtino.Aiksu kaulas salintas,jusu atveju pirstas .Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Na va susitvarkiau visus tyrimus rytoj guluosi i onkologini lauksiu operacijos.

Joliuke kaip tu isitaisei ?

grizete tovo jau pirmas etapas praejo tai dziugu, o prie juros atsigausi jegu pasisemsi. Lauksim zinuciu ir is ten.
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2015 08 03, 13:27)
Isiterpsiu ir as... man ir itare sarkoma pries biospija,o atejus atsakymams nepasitvirtino.Aiksu kaulas salintas,jusu atveju pirstas .Sekmes  4u.gif

O kokia diagnozė buvo po operacijos?

QUOTE(tipitapu @ 2015 08 03, 18:50)
Na va susitvarkiau visus tyrimus rytoj guluosi i onkologini lauksiu operacijos.

Joliuke kaip tu isitaisei ?

grizete tovo jau pirmas etapas praejo tai dziugu, o prie juros atsigausi jegu pasisemsi. Lauksim zinuciu ir is ten.

Šiandien diena greitai praejo. Susimatem ir su Grizete. Labai šauni moteris. Paskui draugė aplankė, tai iki dabar prapliurpem ir pravaiksčiojom lauke. Dar į koplytėle buvau užlėkus.
Tipitapu ar turėsit ryšį interneto ligoninėj? Sėkmės rytoj.
Atsakyti
Joliuke, smagu buvo susimatyt 4u.gif ačiū už komplimentą, viskas bus gerai, nosį aukštyn rolleyes.gif

tipitapi, jeigu ką ir pas Jumi galėsiu atkeliaut, jei dar spėsiu prieš išrašant mirksiukas.gif
Atsakyti
Joliuke,grizete interneta ligoninej turesiu tik nuo 6d., kai atvaziuos dukra is UK. Siap jauciuosi nelabai verysad.gif Bet kartu ir laukiu kad viskas greiciau pajudetu. Sakiau internete jokiu straipsniu daugiau neskaitysiu artimiausiu metu, nes tik nuotaika susigadinu. Rytoj prisijungsiu prie jusu.
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2015 08 03, 20:17)
Joliuke,grizete interneta ligoninej turesiu tik nuo 6d., kai atvaziuos dukra is UK. Siap jauciuosi nelabai  verysad.gif Bet kartu ir laukiu kad viskas greiciau pajudetu. Sakiau internete jokiu straipsniu daugiau neskaitysiu artimiausiu metu, nes tik nuotaika susigadinu. Rytoj prisijungsiu prie jusu.

Tipitapu. Parašysiu į a.z jums savo tel nr. Jei noresit galesim pabendrauti sms. Aplankyt nepažadu nes kojos turbūt nepavilksiu, bet pabrndraut galėtume
Atsakyti