QUOTE(Kadar @ 2015 12 15, 11:21)
Sveikos. Esu tyli jusų skaitytoja, turinti bėdelių, bet dar iki galo nepatvirtintų . Na ir išsigandau perskaičiusi. Jūsų markeris jau sergant buvo tik 10, o aš tyriausi prieš 1.5 metų, markeris buvo 11.5, nes skaudėjo dešinėje, žemai. Dabar jau metai labai suprastėjus sveikata, aš jau pati įtariu piktąjį , pasidariau neseniai markerį - 20.5 (čia apie CA 125 kaip suprantu kalba eina). Gydytojai nieko nemato, pakilusiam markeriui reikšmės neteikia. O mane kankina naktinis prakaitavimas, silpnumas, nedidele temperatūra ir virškinimo sutrikimai, kurie nepasiduoda jokiam gydymui.Ar Jums buvo panašūs simptomai? Kokiu tyrimu Jums rado piktąjį?
Sveikatos Jums .
Sveikatos Jums .
galiu siek tiek nuramint?
as pries 6metus turejau dideli skausma kaireje puseje apacioje. Nuejau pas ginekologe paprasta. Rado belekokio dydzio cista ir kaip ji tada prisimenu issireiske negrazi su pertvaromis ir pan. Padare del visa ko C125 ir ka jis buvo virs normos jei pamenu gerai gal 37 ( apie 2vnt daugiau nei riba). Pamenu puoliau i panika as iki asaru. Nusiunte mane i klinikas. Pataikiau pas skyriaus vedeja protinga gydytoja irgi apziurejo su vaginaliniu, pamate aisku asaras mano o ji tokia labai konkreti profesionali ir sako nesuprantu kam del kiekvienu daro ta markeri kuris tik ibaugina, ne visad jis buna informatyvus. Sako itariu jums endometrioze butent cistos tokio tipo. Isoperavo kumscio dydzio cista ir dar mazyte kitoj kiausidej ir atsakymas atejo kad endometrioze. Ir vienintelis gydymas buvo nestumas. Dabar po 2 nestumu man ta pati gydytoja idejo spirale..nes vienintelis lengviausias budas. Hemoglobino atsargos irgi mazos vien del sitos ligos.
Sekmes ir sveikatos stengtis kuo maziau issikalbet liga reikia stebeti bet ne visur vezi izvelgti
As turiu kita beda, kai mama susirgo veziu, turbut reikes man paciai eiti pas psihiatra nes pradejo man visur vaidentis... ta prasme kad ir ten ir ten kas nors yra. Gal kad daug skaitau apie jos liga domiuosi kaip kur...netgi issioperavau apgamus issityriau kuriuos nesugebejau pasitikrinti gal 10metu. Ir pas krutu onkochirurga viena is geresniu buvau ir jau net atsakymu echo nepasitikiu nes jis uzciuope o nieko nerodo echo, sako liaukinis audinys taip ciuopiasi.
Tikrai cia psihoze Kartais nesusitvarkau visai su savim atsiprasau kad savo kvailomis problemomis kvarsinu galva tiesiog pradejau labai myleti gyvenima ir taip norisi savo 3 mazas lelytes uzaugint.