Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(56 tema)

QUOTE(kastuvas @ 2015 12 01, 21:43)
Man gruodžio 14 d. tyrimai. Tai kaip visada paranojinu.  doh.gif

Man ryt PET'as fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2015 12 03, 00:23)
Man ryt PET'as  fear.gif

Laikom kumščius.
Atsakyti
As jus vis tyliai paskaitau, mintyse sveikatos palinkiu...
Mamytei paskutine chemija buvo daryta vasara, nuo tada vis del neatsistanciu kraujo rodikliu nebelasina... Buvo labai atsigavus, ir sveikatos prasme ir psichologiskai. Tik paskutinem savaitem sustreikavo sveikata- apkurto viena ausim, viena kuno puse nerviniu sakneliu uzdegimas, tai pajudet net sunku buvo... Nors tai tikriausiai su liga tiesiogiai nesusija, bet neramybes tikrai inesa... Tikiu,kad tai laikina.

Visoms laukiancioms tyrimu- siunciu ramybes! O paskui ir geru rezultatu! Is visos sirdies..
Atsakyti
Sveikos. Mamai markeris sustojo, matyt nuo amalo. Siandien pirmoji chemija jau suleista.... dar dvi laukia....
Visoms sveikatos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Ačiū, merginos, už palaikymą. Kažkaip suskydau šįkart...Na viena žinia gera, kad scintigrafijos metu kauluose nieko naujo blogo nerado, bet užtenka ir to, kas yra...Šiandien sulašino pamidronatą dėl tos mts krūtinkaulyje ir hiperkalcemijos. Keista žinoti, kad tavo kaulai tirpsta...ėda vėžys. Ir nieko čia nepadarysi, prieš vėją nepapūsi.
Stiprybės visoms, laukiančioms tyrimų. Tikiu, kad jie bus geri. Parašykit, kaip seksis.
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2015 12 03, 17:49)
Sveikos. Mamai markeris sustojo, matyt nuo amalo. Siandien pirmoji chemija jau suleista.... dar dvi laukia....
Visoms sveikatos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puiku. O kaip jūs vartojat amalą, kartu su chemoterapija? Aš savo daktarės klausiau apie jį, bet ji nsistačiusi prieš visas netradicines priemones, tai man nepatarė. Nors esu skaičiusi kauniečių onkologų gerus atsiliepimus apie šią priemonę.
Atsakyti
QUOTE(dvyne9 @ 2015 12 03, 20:00)
Ačiū, merginos, už palaikymą. Kažkaip suskydau šįkart...Na viena žinia gera, kad scintigrafijos metu kauluose nieko naujo blogo nerado, bet užtenka ir to, kas yra...Šiandien sulašino pamidronatą dėl tos mts krūtinkaulyje ir hiperkalcemijos. Keista žinoti, kad tavo kaulai tirpsta...ėda vėžys. Ir nieko čia nepadarysi, prieš vėją nepapūsi.
Stiprybės visoms, laukiančioms tyrimų. Tikiu, kad jie bus geri. Parašykit, kaip seksis.
Papildyta:
Puiku. O kaip jūs vartojat amalą, kartu su chemoterapija? Aš savo daktarės klausiau apie jį, bet ji nsistačiusi prieš visas netradicines priemones, tai man nepatarė. Nors esu skaičiusi kauniečių onkologų gerus atsiliepimus apie šią priemonę.

dvyne galima nuoširdų patarimą ax.gif aš ir nelabai tikiu ta netradicine medicina, o bet tačiau... Jūs gi ne pirmoj stadijoj, tad dabar tai aš jau įjungčiau visus įmanomus ir neįmanomus būdus. Būtinai pasižiūrėkit dėl to amalo, paskui, gal pas Balvočiūnaite apsilankykit dėl žolelių arbatos. Mano asmenine nuomone dabar jau visos priemonės turi būt naudojamos.
Atsakyti
QUOTE(dvyne9 @ 2015 12 03, 19:00)
Papildyta:

pirma leidos be chemijos, dabar su chemija leisis. nu siaip mama nori viska isbandyt, kad iveiktu sia liga. reakcija yra po kiekvieno suleidimo, bet vistiek leidziasi. alergija pasireiskia.
Papildyta:
QUOTE(Deganti @ 2015 12 03, 19:13)
dvyne galima nuoširdų patarimą  ax.gif aš ir nelabai tikiu ta netradicine medicina, o bet tačiau... Jūs gi ne pirmoj stadijoj, tad dabar tai aš jau įjungčiau visus įmanomus ir neįmanomus būdus. Būtinai pasižiūrėkit dėl to amalo, paskui, gal pas Balvočiūnaite apsilankykit dėl žolelių arbatos. Mano asmenine nuomone dabar jau visos priemonės turi būt naudojamos.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2015 12 03, 19:13)
dvyne galima nuoširdų patarimą  ax.gif aš ir nelabai tikiu ta netradicine medicina, o bet tačiau... Jūs gi ne pirmoj stadijoj, tad dabar tai aš jau įjungčiau visus įmanomus ir neįmanomus būdus. Būtinai pasižiūrėkit dėl to amalo, paskui, gal pas Balvočiūnaite apsilankykit dėl žolelių arbatos. Mano asmenine nuomone dabar jau visos priemonės turi būt naudojamos.

drinks_cheers.gif Aš irgi manau, akd dabar jau ne laikas rinktis tikiu/ netikiu pagalbos reikia čia ir dabar, ir išnaudoti reikia viską.
Atsakyti
As po biopsijos.Savaite jau praejo, liko dvi iki atsakymu.Gydytoja ramina, kad nera taip blogai.Sako gali but ir polipoze.Noriu tiket.Bet tik ateje atsakymai nuramins.
Visoms sveikateles .
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2015 12 05, 00:27)
As po biopsijos.Savaite jau praejo, liko dvi iki atsakymu.Gydytoja ramina, kad nera taip blogai.Sako gali but ir polipoze.Noriu tiket.Bet tik ateje atsakymai nuramins.
Visoms sveikateles .

O kaip viskas praėjo? Kaip ta narkozė? Ar greitai atsigavai? Jo laukimas užmuša, bet tikėkis geriausio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2015 12 05, 10:32)
O kaip viskas praėjo? Kaip ta narkozė? Ar greitai atsigavai? Jo laukimas užmuša, bet tikėkis geriausio smile.gif

Isveze pacia pirmaja.Atsibudau palatoje.Nieko nejutau.Pabudus jautesi didelis mieguistumas.Isleido tik pabudus.Sako , ar cia nori ilgiau pailseti ar namuose.Zinoma, kad lekiau namo.
Gal viskas bus gerai...
Atsakyti
ar chemija su platinos pagrindu veiksminga?
labas 4u.gif visoms sveikatos 4u.gif
Atsakyti