QUOTE(dvyne9 @ 2015 12 03, 19:00)
Ačiū, merginos, už palaikymą. Kažkaip suskydau šįkart...Na viena žinia gera, kad scintigrafijos metu kauluose nieko naujo blogo nerado, bet užtenka ir to, kas yra...Šiandien sulašino pamidronatą dėl tos mts krūtinkaulyje ir hiperkalcemijos. Keista žinoti, kad tavo kaulai tirpsta...ėda vėžys. Ir nieko čia nepadarysi, prieš vėją nepapūsi.
Stiprybės visoms, laukiančioms tyrimų. Tikiu, kad jie bus geri. Parašykit, kaip seksis.
Papildyta:
Puiku. O kaip jūs vartojat amalą, kartu su chemoterapija? Aš savo daktarės klausiau apie jį, bet ji nsistačiusi prieš visas netradicines priemones, tai man nepatarė. Nors esu skaičiusi kauniečių onkologų gerus atsiliepimus apie šią priemonę.
pirma leidos be chemijos, dabar su chemija leisis. nu siaip mama nori viska isbandyt, kad iveiktu sia liga. reakcija yra po kiekvieno suleidimo, bet vistiek leidziasi. alergija pasireiskia.
Papildyta:
QUOTE(Deganti @ 2015 12 03, 19:13)
dvyne galima nuoširdų patarimą
aš ir nelabai tikiu ta netradicine medicina, o bet tačiau... Jūs gi ne pirmoj stadijoj, tad dabar tai aš jau įjungčiau visus įmanomus ir neįmanomus būdus. Būtinai pasižiūrėkit dėl to amalo, paskui, gal pas Balvočiūnaite apsilankykit dėl žolelių arbatos. Mano asmenine nuomone dabar jau visos priemonės turi būt naudojamos.