Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(56 tema)

QUOTE(Remedy @ 2015 11 25, 21:04)
Dvyne9, kas per vaistukai? Kodėl abejoji?

Ai, aš ne apie konkrečius vaistus, bet apskritai abejoju, ar kas nors gali dar padėti man. Liga labai agresyvios eigos, o dar užleista, tai kas begali man padėti? Tuo labiau, kad jau gydymo eigoje, prieš metus, liga nesustojo, o tik progresavo (kaip kad dabar tapo aišku) Panašu, kad jis atsparus viskam, niekas nesustabdys. O kuo daugiau išplit s, tuo dar sunkiau valdyti. Tai, logiškai galvojant, argi aš galėčiau turėti kokių galimybių? Atsakymas aiškus...

Remedy, kaip tu pati laikaisi, kaip sveikatėlė? Kaip baigėsi vargai su tavo daktaru?
Atsakyti
Nepergyvenk mieloji ir taip jau nenurašyk savęs, mano irgi užleido limfazgius tiek, kad švitinimui jau buvo per dideli turėjau kamuotis su chemija, bet topotekanas sumažino juos iki tokio dydžio kad galėjo švitinti.
Dariausi kompą aną trečiadienį, daktaras taip ir nesiteikė paskambint su atsakymais, teko vėl bendraut su jo padėjėja. Atsakymai nėra nei blogi nei geri. Vienas limfmazgis jiems įtartinas tai galbūt prireiks PET'o kad įsitikint ar jis dėl ligos išėjęs ar šiaip dėl gijimo, radioterapijos ir t.t

O dėl daktaro, tai išvadas gausiu iki gruodžio 15! Laiko tarpai pas chebrytę tokie gan trumpučiai sakyčiau biggrin.gif gerai, kad ne kitąmet..
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2015 11 26, 00:32)
Nepergyvenk mieloji ir taip jau nenurašyk savęs, mano irgi užleido limfazgius tiek, kad švitinimui jau buvo per dideli turėjau kamuotis su chemija, bet topotekanas sumažino juos iki tokio dydžio kad galėjo švitinti.
Dariausi kompą aną trečiadienį, daktaras taip ir nesiteikė paskambint su atsakymais, teko vėl bendraut su jo padėjėja. Atsakymai nėra nei blogi nei geri. Vienas limfmazgis jiems įtartinas tai galbūt prireiks PET'o kad įsitikint ar jis dėl ligos išėjęs ar šiaip dėl gijimo, radioterapijos ir t.t

O dėl daktaro, tai išvadas gausiu iki gruodžio 15! Laiko tarpai pas chebrytę tokie gan trumpučiai sakyčiau  biggrin.gif gerai, kad ne kitąmet..

Tai jau taip, neskuba jie, ne patys juk serga...Dar reikia džiaugtis, kad gruodžio 15, ne po metų, kaip kad su manim nutiko...Tas limfmazgis greičiausiai tau bus po gydymo pakitęs. Bet pasidarysi PETą, tai bus rami galva. Smagu, kad visa kita gerai, nieko nerado 4u.gif
Aš tai dabar visiškoje duobėje, netikiu niekuo ir nieko gero nelaukiu. Liga agresyvi, užleista, prognozės liūdnos... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dvyne9 @ 2015 11 26, 14:57)

Aš tai dabar visiškoje duobėje, netikiu niekuo ir nieko gero nelaukiu. Liga agresyvi, užleista, prognozės liūdnos... verysad.gif

Aišku, aš net negaliu įsivaizduoti, kaip jaučiatės, bet kaip ir Tikėsiu sakiau (kuri jau n kartą kovoja su liga), na vis tiek reikia turėt savy vilties ir tikėjimo, kitaip išprotėt galima. Vis tik gydymas vyksta, o tai reiškia, kad vilties yra - turi būt, jei pati netikėsi, kad pasveiksi, tai ir kiti nebetikės ir užsisuki tame rate, be išeities.

Jūs gi medikė pati, ieškokit info, galimybių dalyvaut tyrimuose, na negalima nuleist rankų, aš suprantu, kad gydytojai pramazino, bet Jūs pati gi ne kaimo moterėlė, esat jauna, protinga moteris, turinti medicininį išsilavinimą ir žinių bagažą jau sukaupus, kodėl nuleidžiat rankas?
Atsakyti
Gal kas į seminarą, gruodžio 12 d. Kaune, Klinikose smile.gif

http://www.kraujas.l...sveika-mastyma/

Ir dar vienas Klaipėdoje:

http://www.kraujas.l...es-nepriklauso/

Kaip merginos?
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2015 11 26, 16:10)
Aišku, aš net negaliu įsivaizduoti, kaip jaučiatės, bet kaip ir Tikėsiu sakiau (kuri jau n kartą kovoja su liga), na vis tiek reikia turėt savy vilties ir tikėjimo, kitaip išprotėt galima. Vis tik gydymas vyksta, o tai reiškia, kad vilties yra - turi būt, jei pati netikėsi, kad pasveiksi, tai ir kiti nebetikės ir užsisuki tame rate, be išeities.

Jūs gi medikė pati, ieškokit info, galimybių dalyvaut tyrimuose, na negalima nuleist rankų, aš suprantu, kad gydytojai pramazino, bet Jūs pati gi ne kaimo moterėlė, esat jauna, protinga moteris, turinti medicininį išsilavinimą ir žinių bagažą jau sukaupus, kodėl nuleidžiat rankas?

Deganti, labai aciu Jums uz palaikyma, man dabar jo labai reikia. Nesinori nuleisti ranku, bet kad neiseina kitaip, liga stipresne uz mane. Ieskoti info irgi sunku, nes visur, ka beskaitytum, uzkliuva mano ligos prognozes...suprantu, kad siuo metu mano situacijoje vilties praktiskai nera. Liga agresyvi, sunkiai pasiduodanti gydymui, o dar ir uzleista, tai ko galima tiketis....stebuklo?..Dar nezinia, kokiu naujienu rytoj ar poryt isgirsiu, nes siandien dare kaulu skenavima, tai dar bus siurprizu iki pilnos laimes...
Atsiprasau uz klaidas, kazkas nutiko, kad negaliu persijungti i lietuviska klaviatura.
Atsakyti
QUOTE(dvyne9 @ 2015 11 30, 18:25)
tai ko galima tiketis....stebuklo?..

Butent to ir reikia tiketis mirksiukas.gif Linkiu is visos sirdies kad jis ivyktu, juk jie kartais nutinka mirksiukas.gif nenuleiskit ranku 4u.gif nors tikrai sunku net isivaizduoti kaip jauciates blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dvyne9 @ 2015 11 30, 19:25)

Oi scintigrama darė kaulų, mano pats baisiausias tyrimas 4u.gif

Kad ir kaip šiandien beviltiškai viskas atrodytų, aš vis tiek noriu tikėtis geriausio, atėjus čia į šį skyrelį tiesiog negalime prarasti vilties, nes kitaip na niekaip...

Būtinai rašykit, kaip sekasi, kaip atsakymai. Paskaitykit senesnes temas, gal kokių minčių kils smile.gif

Atsakyti
Skorpe, kaip tavo reikalai?

Kaip kitoms sekasi? Brūkšelkit gi ką nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2015 12 01, 22:11)
Skorpe, kaip tavo reikalai?

Kaip kitoms sekasi? Brūkšelkit gi ką nors  smile.gif

Man gruodžio 14 d. tyrimai. Tai kaip visada paranojinu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dvyne9 @ 2015 11 30, 18:25)
siuo metu mano situacijoje vilties praktiskai nera.

Viltis visada yra. YRA-TURI BŪTI. Tikiu, kad šiuo metu tuo tikėti sunku, bet mes tikim už tave mirksiukas.gif
Gal gali informacijos paieškomis pasidalinti su kitais, kad tu gautum tik galutinį variantą mirksiukas.gif Jei ką šauk, manau ir mes galėtume paieškose padėti mirksiukas.gif
Skorpe, kaip reikalai?
remedy, manau limfmazgis nuo gydymo pakito, todėl ir atrodo "kitoks".
kastuvėli, ramybės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 02 gruodžio 2015 - 09:12
Labukas visoms 4u.gif na as irgi paranojinu...slapto kraujavimo tyrimas teigiamas, sausi einu kolonoskopijai...zinau,kad gali buti priezastys ivairios, bet, kaip ir visos , galvoji apie "linksmiausia"...keisti metai, greiciau jau jie pasibaigtu...gal sekantys labiau dziugins... jegu jums ir pergales... wub.gif
Atsakyti