QUOTE(Deganti @ 2015 11 26, 16:10)
Aišku, aš net negaliu įsivaizduoti, kaip jaučiatės, bet kaip ir Tikėsiu sakiau (kuri jau n kartą kovoja su liga), na vis tiek reikia turėt savy vilties ir tikėjimo, kitaip išprotėt galima. Vis tik gydymas vyksta, o tai reiškia, kad vilties yra - turi būt, jei pati netikėsi, kad pasveiksi, tai ir kiti nebetikės ir užsisuki tame rate, be išeities.
Jūs gi medikė pati, ieškokit info, galimybių dalyvaut tyrimuose, na negalima nuleist rankų, aš suprantu, kad gydytojai pramazino, bet Jūs pati gi ne kaimo moterėlė, esat jauna, protinga moteris, turinti medicininį išsilavinimą ir žinių bagažą jau sukaupus, kodėl nuleidžiat rankas?
Deganti, labai aciu Jums uz palaikyma, man dabar jo labai reikia. Nesinori nuleisti ranku, bet kad neiseina kitaip, liga stipresne uz mane. Ieskoti info irgi sunku, nes visur, ka beskaitytum, uzkliuva mano ligos prognozes...suprantu, kad siuo metu mano situacijoje vilties praktiskai nera. Liga agresyvi, sunkiai pasiduodanti gydymui, o dar ir uzleista, tai ko galima tiketis....stebuklo?..Dar nezinia, kokiu naujienu rytoj ar poryt isgirsiu, nes siandien dare kaulu skenavima, tai dar bus siurprizu iki pilnos laimes...
Atsiprasau uz klaidas, kazkas nutiko, kad negaliu persijungti i lietuviska klaviatura.