Apmaudu, kad neguldė iškart, gal būt pakakę. Gydytojai keistis turėtų, kalbinkit kitą, ar stabilizavosi crb. Rims uždegimas lengvės kvėpavimas bent turėtų.
Kai klausiau, reaktyvus baltyms buvo apie 25, bet pamenu praejus savaitei po antros chemijos buvo apie 150.sake nusilpusiam organizmui ir serganciam lopl tai nera informatyvus rodiklis. Rentgeno nuotrauka rodo stipru uzdegima. Mano mama megsta meluot ir galvoju, kad kaii niekas nematydavo paracetamoli gere,kad temperaturos nerodytu. Pavargus nuo ligoniniu...
quote=Angele,2015 08 02, 23:25]
Apmaudu, kad neguldė iškart, gal būt pakakę. Gydytojai keistis turėtų, kalbinkit kitą, ar stabilizavosi crb. Rims uždegimas lengvės kvėpavimas bent turėtų.
[/quote]
quote=Angele,2015 08 02, 23:25]
[/quote]
Mamai esu pirkus kompeksą vitaminų menapace lyg, tai labai jai pagelbėjo, o ir mes pastebėm, ir dėl nuotaikos, ir viso kito.
[/quote]
menopace as naudojau virs metu po operacijos nuo visu menopauzes "dziaugsmu". Padejo ir labai ,tik vienas bet...kai apie juos prasitariau ginei patikros metu ,gavau velniu. Paminejo ,kad galima vartoti kitokius ,deja jau pavadinimo nepamenu. Nauju nepirkau ,paprasciausiai perkentejau ir savaime palengvejo.
[/quote]
menopace as naudojau virs metu po operacijos nuo visu menopauzes "dziaugsmu". Padejo ir labai ,tik vienas bet...kai apie juos prasitariau ginei patikros metu ,gavau velniu. Paminejo ,kad galima vartoti kitokius ,deja jau pavadinimo nepamenu. Nauju nepirkau ,paprasciausiai perkentejau ir savaime palengvejo.
QUOTE(tipitapu @ 2015 08 02, 20:59)
ingriga aciu uz atsakyma. Bet kokia netaisybe tikrai tokioje vietoje turetu buti
pas mane telefone yra intetnetas, tai del to labai nepergyvenu. Mano tašyte jau sukrauta. Ryt išvažiuoju
Merginos, visoms stiprybės
Buvo įlėkęs mano viesulinia gydytojas, šiandien išlaisvina nuo vamzdžių, ryt paleidžia, o trečiadienį tiesiai iš NVI į Energetiką skaičiuoju minutes, kada galėsiu apsimauti kelnes, o ne plika dubce vaikštinėt
Joliuke, parašyk, kur būsi, gali ir až, užsuksiu
Buvo įlėkęs mano viesulinia gydytojas, šiandien išlaisvina nuo vamzdžių, ryt paleidžia, o trečiadienį tiesiai iš NVI į Energetiką skaičiuoju minutes, kada galėsiu apsimauti kelnes, o ne plika dubce vaikštinėt
Joliuke, parašyk, kur būsi, gali ir až, užsuksiu
gizete, puikios žinios. Reabilitacijai į Šventąją siunčia ar pati rinkaisi?
joliuke, nepervark. Patausok save, jėgų dar reikės
tipitapu, vitamino C pusė tabletės-tas pats kas nieko Nežaiskit pati su antibais.
Mums hemoglobiną labai žemuogės pakeldavo-užtekdavo dieną prieš tyrimą bent porą saujų suvalgyti ir rwzultatas iš karto šoktelėdavo bent 15-20 į viršų. Dar tikdavo burokėlių "čipsai", kai burnoj opelės užgydavo.
neja, ar buvo taikomas mamai koks gydymas iki savaitgalio? Ta prasme chemija, spinduliai ir t.t. Kaip šiandien ji jaučiasi?
angele, kaip vyro nuotaikos ir savijauta? "Praslydot" su vaikų ligom?
joliuke, nepervark. Patausok save, jėgų dar reikės
tipitapu, vitamino C pusė tabletės-tas pats kas nieko Nežaiskit pati su antibais.
Mums hemoglobiną labai žemuogės pakeldavo-užtekdavo dieną prieš tyrimą bent porą saujų suvalgyti ir rwzultatas iš karto šoktelėdavo bent 15-20 į viršų. Dar tikdavo burokėlių "čipsai", kai burnoj opelės užgydavo.
neja, ar buvo taikomas mamai koks gydymas iki savaitgalio? Ta prasme chemija, spinduliai ir t.t. Kaip šiandien ji jaučiasi?
QUOTE(Joliuke @ 2015 08 02, 23:14)
Mano tašyte jau sukrauta. Ryt išvažiuoju
Lengvos operacijos
QUOTE(NERA @ 2015 08 03, 09:11)
Vaikai šį kart nepraslįdo ir rimtai prigauti bakterijos, visiems pūlinga angina, bet jau geriau. Liko pabaigt gert antibiotikus, kosulius išvaikyt. O vyrui rodos neatsiliepė, tikiuosi ir neatsilieps. Bus matyt po šios savaitės tyrimų. Turėt tęsti palaikomąjį gydymą geriama chemija.Liepė nepersistengt su krūviu, plaučių nevargint, nuotaika gera, norisi daugiau daryt nei rekomendavo. Kai guli sveikesnis nesijaučia.
neja, laikykites, sveikatos mamai. Kad crb nerodiklis nežinojau, matyt į kitus kreipia dėmesį pirmiausiai. KT plaučiams informatyvus, bronchoskopiją daro, kad tiksliau nustatyt kas sukėlė uždegimą.
QUOTE(ingriga @ 2015 08 03, 08:40)
Lengvos operacijos
Ačiū. Vis dar sedžiu kolidoriui ir laukiu kada paguldys.
Gydytojas buvo pasikvietęs, dar kartą paklausė ar pjaunam pirštą. O ką aš galiu nuspręst. Jie įtaria sarkomą, bet biopsiją neparodė nieko, tad liepia man spręst. Aišku gaila piršto, sakė kad ir vaiksciojimui trukdys. Bet ką daryt. Sutikau
QUOTE(Joliuke @ 2015 08 03, 09:12)
Jie įtaria sarkomą, bet biopsiją neparodė nieko, tad liepia man spręst.
Kadangi pas mus buvo sarkoma-biospijos atsakymai iš karto parodė.Linkiiu, akd įtraimai ir liktų įtarimais
angele, vaikai išsikapsyts, svarbu vyro neužkrėstų
QUOTE(NERA @ 2015 08 03, 10:00)
Kadangi pas mus buvo sarkoma-biospijos atsakymai iš karto parodė.Linkiiu, akd įtraimai ir liktų įtarimais
O gal gali plačiau. Kuriam organe buvo, kuo pasireiške?
Grizete, as 740 palatoj.
Joliuke, žinok, aš irgi sutikčiau, ką tas pirštas, jei dar visas gyvenimas priešaky. Svarbu, kad nebebūtų priežasties plisti piktūnams
O aš jau beveik normalus žmogus, be svetimkūnių, persirengiau savo rūbais, hole per teliką pažiūrėjau Meilutytės pasipliuškenimą galvojau apsiverksiu iš laimės, kai nuėjau mažo reikaliuko į wc
NERA, iškart pasiūlė prie jūros važiuot, iš NVI trečiadieniais ir penktadieniais nemokamai veža. Aš jau iš anksto buvau nusprendus, kad jamsiu Energetiką, jei tik siūlys. Va ir tėvai su mano dukryte šiandien į Papę nuvažiavo, tai sakant rukoj padat geriausios draugės viena Klaipėdoj gyvena, kita į Nidą varo atostogaut tą pačią dieną. Liūdna nebus. O šeštadienį dar mano gimtadienis
O aš jau beveik normalus žmogus, be svetimkūnių, persirengiau savo rūbais, hole per teliką pažiūrėjau Meilutytės pasipliuškenimą galvojau apsiverksiu iš laimės, kai nuėjau mažo reikaliuko į wc
NERA, iškart pasiūlė prie jūros važiuot, iš NVI trečiadieniais ir penktadieniais nemokamai veža. Aš jau iš anksto buvau nusprendus, kad jamsiu Energetiką, jei tik siūlys. Va ir tėvai su mano dukryte šiandien į Papę nuvažiavo, tai sakant rukoj padat geriausios draugės viena Klaipėdoj gyvena, kita į Nidą varo atostogaut tą pačią dieną. Liūdna nebus. O šeštadienį dar mano gimtadienis