Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(56 tema)

QUOTE(Deganti @ 2015 10 22, 15:27)
Ačiū labai, diagnozę sužinojau lygiai prieš 13 metų,

Štai dar viena diena, dovanojusi jums 13 gimtadienį smile.gif Daug sveikatos ir gerų emocijų 4u.gif 4u.gif 4u.gif birthday.gif 000552.gif
Atsakyti
Remedy, sakei, tau rudenį kontroliniai tyrimai? Ar viskas gerai ten? smile.gif
Atsakyti
Deganti, su gimtadieniu, nuostabus kiekvienas gimtadienis, po tiek išgyvenimų.
Gražaus gimtadieninio vakaro, žinoma ilgų sveikų metų.

QUOTE(kastuvas @ 2015 10 20, 18:03)
Ne, nebuvau. Bet jo idėjos man patinka. Galvoju eiti į seminarą apie jo technikas greitu metu.
Vyras susidomėjo iš n siūlytų seminarų sudalyvauti. Manau į gera jam ir kitiems.

Džiugu dėl visų gerų rezultatų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2015 10 22, 15:20)
Remedy, sakei, tau rudenį kontroliniai tyrimai? Ar viskas gerai ten? smile.gif

Uoj čia skaudi tema man, labai nesutariam su daktaru. Buvau susitikusi su juo rugsėjo vidury, tai pagal jį man remisija(!) aš juo nepatikėjau ir išsimaldavau CT skeno, nors bandė perkalbėt nafik jis man, vistik sakė užsakys viduriui spalio, dabar galas mėnesio o jokių žinių iš jo. Prisikambint neina, o nuvažiuot neturiu galimybės, nes dirbu. Plius jau kitas vizitas artėja a la aptart tyrimo rezultatus. Kažkaip nesamoningai čia, jis šūdžius (daug blogų dalykų man prisakęs) bet turiu jį pakęst, nes pakeist nėra į ką..
Atsakyti
DEGANTI
su gimtadieniu 4u.gif nerealu skaityt tokias istorijas wub.gif toliau ilgu sveiku metu ir be jokiu blogybiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Deganti su gimtadieniu happybday.gif linkiu dar daug jų sutikti sveikai 4u.gif
Angele eisit į seminarą ? Aš irgi planuoju atvažiuoti, jei galva nesprogs doh.gif Kaip atsiguliau su skaudančia, taip ir atsikėliau doh.gif
Atsakyti
Pasigavau daktaro asistentę telefonu,pasirodo, man KT net neužsakytas. Juokas pro ašaras..
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2015 10 23, 20:32)
Pasigavau daktaro asistentę telefonu,pasirodo, man KT net neužsakytas. Juokas pro ašaras..

console.gif Stiprybės tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2015 10 23, 11:52)
Deganti su gimtadieniu  happybday.gif linkiu dar daug jų sutikti sveikai  4u.gif
Angele eisit į seminarą ? Aš irgi planuoju atvažiuoti, jei galva nesprogs  doh.gif Kaip atsiguliau su skaudančia, taip ir atsikėliau  doh.gif

Tikiuosi tau geriau ir atvykai. Aš dirbau negalėjau, vyras dalyvauja. Laukiu atsiliepimų.
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2015 10 23, 21:19)
Tikiuosi tau geriau ir atvykai. Aš dirbau negalėjau, vyras dalyvauja. Laukiu atsiliepimų.

Vyrą sutikau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2015 10 23, 19:16)
console.gif Stiprybės tau  4u.gif

Suskundžiau ligoninės direktorei beee.gif

Parašiau vakare emailą, išdėsčiau visus daktaro griekus ir dar pridėjau foto su sms apie neužsakytą KT. Atsakymą gavau po kelių minučių (!) atsiprašė kad čia man taip nesiseka ir sakė kad pirmadienį kartu su onko skyriaus vyr gydytoju aptars situaciją ir duos žinot kas vyksta. Vyr gydytojas jau informuotas, nes jam taip pat persiuntė mano emailą. Va!

Žodžiu lauksiu atomazgos.
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2015 10 23, 23:12)
Suskundžiau ligoninės direktorei  beee.gif 

Parašiau vakare emailą, išdėsčiau visus daktaro griekus ir dar pridėjau foto su sms apie neužsakytą KT. Atsakymą gavau po kelių minučių (!) atsiprašė kad čia man taip nesiseka ir sakė kad pirmadienį kartu su onko skyriaus vyr gydytoju aptars situaciją ir duos žinot kas vyksta. Vyr gydytojas jau informuotas, nes jam taip pat persiuntė mano emailą. Va!

Žodžiu lauksiu atomazgos.

Ir teisingai, šaunuolė, reik už save pastovėt.

Kaip seminaras? Man truputį gaila, kad nepavyko sudalyvaut, bet iš dangaus kelionė į Nidą nukrito... Negalėjau atsisakyt.
Atsakyti