Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(56 tema)

Kastuve, gal buvot Simonton terapijos užsiėmimuose? Kaip patiko? Vyrą kalbinu sudalyvaut. Aš mielai eičiau pati.
Atsakyti
Vakar buvau echoskopijos patikroj, nieko blogo nerado thumbup.gif kaip visos laikotes g.gif
Visoms sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2015 10 20, 15:54)
Kastuve, gal buvot Simonton terapijos užsiėmimuose? Kaip patiko?  Vyrą kalbinu sudalyvaut. Aš mielai eičiau pati.

Ne, nebuvau. Bet jo idėjos man patinka. Galvoju eiti į seminarą apie jo technikas greitu metu.
Atsakyti
Dėl kraujo tyrimų- dėl bendros būklės kai kurie kraujo tyrimai priklauso vieną kartą į metus nemokamai, kaip skydliaukės, gal kepenų fermentai(kitų neatsimenu, reikia pagooglinti) ir juos skiria šeimos gydytojas. Markerį skiria nemokamai onkologas, bet galima ir pačiam pasidaryti, anksčiau CA15,3 krūties apie 40 Lt kainavo.
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2015 10 20, 17:47)
Dėl kraujo tyrimų- dėl bendros būklės kai kurie kraujo tyrimai priklauso vieną kartą į metus nemokamai, kaip skydliaukės, gal kepenų fermentai(kitų neatsimenu, reikia pagooglinti) ir juos skiria šeimos gydytojas. Markerį skiria nemokamai onkologas, bet galima ir pačiam pasidaryti, anksčiau CA15,3 krūties apie 40 Lt kainavo.

Vilniuje SOS Diagnostika palyginus pigiai daro ir atsakymai dažniausiai tą pačią dieną būna. Tiesa, mano markeris ten skiriasi nuo Santariškių kažkodėl visada, Santariškėse būna 8, o ten 2 biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif prisistatau)) sėkmingai atšvenčiau 4metus ramybės))prieš tai pasidariau visko ehoskopija tilto g.privačiai. Pocė tikrai fantastiška )))) po to padariau pilvo MRT centro poliklinikoj,t.p.viskas ramu..beje ,kojos mano ten daugiau nebus .suleido kontrasta šalia venos ,mėnesį ranką gydžiau..o 30euriukų už jį paėmė )))) vienžo ,-ieškot kur pigiau ne visad yra gerai. Vat tokios mano naujienos )) skaitau jus tyliai ir visoms linkiu jėgų ir pergalės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvensim @ 2015 10 21, 00:21)
4u.gif prisistatau)) sėkmingai atšvenčiau 4metus ramybės))

gera skaityti, taip ir toliau laikykites 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Kadnagi visada pati skaitydama geras istorijas džiaugiuosi už keivieną šio skyreli lankytoją - tai tyliai pasidžiaugsiu ir aš - gal kažkam tai bus " šviesulys tunelio gale". Metų pradžioje mano mylimai mamai diagnozavo 4 stadijos G3 (sparčiai besiplečiantį ) gimdos kaklelio vėžį, su daugybinėm metastazėm plaučiuose, kepenyse ir kituose organuose. Gydytojai net jau jokio gydymo nenorėjo skirti, nes jų požiūriu tai buvo jau "neverta" - per daug viskas blogai buvo... Tačiau nežinau kokiui būdu ir kaip - visgi paskyrė 6 kursų chemiją. Prognozavo irgi ne ką geriau - gal net neatlaikys jos... Jau greit metai - džiaugiuosi kiekviena akimirka su ja. Kursas baigtas, chemija praeita, tyrimai po jos - "optimistiniai", kiek jie gali būti tokioj situacijoj. Metasatzių sumažėjo ir plačiuose, ir kepenyse, blogų ląstelių dauginimasisi sustabdytas.
Taigi kolkas džiaugiuosi tyliai ir dėkoju dievui už keikvieną akimirką su ja smile.gif

Dabar paklausiu dėl kitos savo pžįstamos, nes nesu susidūrusi - gal kas galit paaiškinti. Net nežinau tiksliai , ar pažįstama serga krūties, ar kiaušidžių vėžiu. Jinai kaskart darosi vėžio žymens tyrimus. Ir tas vėžio žymuo pas ją gana sparčiai didėja (pavasarį - 400, vasarą - 800, dabar - 1200). Gal kas galit paaisškinti - ką tai reškia?
Atsakyti
Gyvensim, Ingriga, tulpe, labai džiaugiuosi dėl jūsų, visada džiaugiasi mano širdis, kai skaitau geras jūsų naujienas!
Atsakyti
Deganti, su gimtadieniu mergyt daug sveikatos tau!!!! happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2015 10 22, 14:40)
Deganti, su gimtadieniu mergyt daug sveikatos tau!!!! happybday.gif

Ačiū labai, diagnozę sužinojau lygiai prieš 13 metų, tada dvidešimtpenkmečio proga gavau chemijos kursą, bet užtat, kaip pamačyjo...

Linkiu visoms tik skaičiuoti ir skaičiuoti vis naujus, gražius remisijų metus wub.gif
Atsakyti
birthday.gif
Deganti su gimtadieniu
Atsakyti