Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(56 tema)

Visada yra gera skaityti geras žinias, kurios tarsi įkvėpia, veikia, kaip dopingas, kuomet perskaitau apie tai, kad v nugalėjo, liūdna pasidaro.....

Linusikai užuojauta....

Šiandien kažkaip prisiminiau narę Norali, seniai jau buvo prisijungusi verysad.gif

Pas mane irgi nieko gero sad.gif penktadienį pasidariau markerį, šiandien atėjo atsakymas, jau 46.3 angel_sadangel.gif jau viršija normą, o gyd.sako tipo norma ir nieko nedaro blink.gif kodėl??? Jaučiuosi jau "nurašyta"....
Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2015 10 12, 18:49)
Visada yra gera skaityti geras žinias, kurios tarsi įkvėpia, veikia, kaip dopingas, kuomet perskaitau apie tai, kad v nugalėjo, liūdna pasidaro.....

Linusikai užuojauta....
Šiandien kažkaip prisiminiau narę Norali, seniai jau buvo prisijungusi verysad.gif

Pas mane irgi nieko gero sad.gif penktadienį pasidariau markerį, šiandien atėjo atsakymas, jau 46.3 angel_sadangel.gif jau viršija normą, o gyd.sako tipo norma ir nieko nedaro blink.gif kodėl??? Jaučiuosi jau "nurašyta"....

Leonile, nenusimink. O nori jau chemoterapintis vėl? smile.gif Ką tu nori, kad ji darytų? smile.gif
Kada kompiuterinė vėl? Ar jauti ką nors blogo?
Nuo 35 iki 55 dar yra tokia vadinama "pilkoji zona" kai neaišku, ar pakilo dėl kažkokių priežasčių kitų nei vėžys, ar dėl vėžio. Tai gal todėl dar siūlo laukti. Taip pat, jei kažkokie vėžiniai procesai ir vyksta, nėra jokių duomenų, pritariančių nuostatai, kad reikia gydyti vos markeriui pakilus, galima laukti kol pakitimai "išlys" KT arba atsiras simptomai ir tada pradėti gydyti.

Net su recidyvais moterys gyvena ir netgi pasveiksta po jų. Neprarask vilties, ji yra puiki varomoji jėga pirmyn. mirksiukas.gif

Atsakyti
Ačiū kastuvėli už gerą žodį, kaip man to reikėjo, bent akimirkai nuraminai friends.gif

Šiaip jaučiuosi gerai, o apie chemoterapiją bijau net pagalvoti scare.gif
Suvokiu, kad kitokio gydymo nėra tik chemoterapija mano atveju, bet tas gyd.abejingumas ir tvirtinimas, kad viskas man gerai, kai markeris rodo kitką varo į neviltį....
KT darys tik gruodį, pasak gyd.neseniai darytas,nėra reikalo kartoti.
Atsakyti
Mano mamai vistik paskyre menesiui laiko leidziamo amalo.... ziures ar nera alergijos.... lapkricio menesiui paskyre kompiuteri.... tikiuosi, kad nuo amalo viskas pageres bigsmile.gif
Atsakyti
Linusikas, užjaučiu...
Atsakyti
Linusikas77 uzuojauta console.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2015 10 12, 17:29)
Linusikas77 uzuojauta 4u.gif

Ačiū
Papildyta:
QUOTE(Angele @ 2015 10 12, 20:06)
Linusikas, užjaučiu...

Ačiū
Papildyta:
QUOTE(ingriga @ 2015 10 13, 14:01)
Linusikas77 uzuojauta  console.gif

Ačiū
Atsakyti
Laba diena. Gal gali kas nors pasidalinti info apie kiaušidžių ir gimdos šalinimą laparaskopu. Domina: kiek laiko po šios operacijos būni nedarbinga, kokie nepatogumai iškyla po šios operacijos, neskaitant menopauzės, ir kiek atsilyginote operavusiai gydytojai. Parašykite prašau į až. Ačiū ir visoms sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Geros dienos visoms 4u.gif
Klausimukai dėl rekomenduojamų tyrimų susidūrusioms su krūties vėžiu
1. Kraujo tyrimas, kas siunčia onkologas ar šeinos gyd. (tai turėtu būti pilnas tyrimas ar aktualūs kažkokie parametrai) g.gif vėžio žymenų darausi, čia apie kitą blush2.gif
2. Tas pats klausimas dėl skeleto scintigrafija.

Aš gyvenu gerai, neskaitant rudeninės nuotaikos blush2.gif
Visoms sveikatos, geros nuotaikos ir stiprybės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 16 spalio 2015 - 09:10
Ingriga, žinoma onkologas, o ne šeimos gydytoja siunčia rimtesniems tyrimams (scintigrama, mamograma, KT ar pan.). O paprastą kraujo tyrimą gali darytis ir su šeimos gyd. siuntimu, tik jis specifinės ligos nerodo.
Atsakyti
Laba merginos 4u.gif
Sakykite,o markerį be siuntimo galima išsitirti ?Kokia kaina?

Rasų lanka,vis nepaklausiu,kaip jūsų vyro operacija praėjo?
Atsakyti
Nutilo visos kažkaip g.gif geros sveikatėlės jums visoms
Atsakyti