Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(56 tema)

QUOTE(Angele @ 2015 10 03, 10:21)
Anot psichologės vedusios vakar seminarą "Būti šalia" tai besigydančiojo liga ir jo sprendimai. Kad ir kokie sunkūs, kartais mums reikia tiesiog priimti, gerbti, išklausyti, palaikyti...

Toks seminaras reikalingas pradžioj, bei eigoj, nepamiršti, neprisiimti per daug sprendimų, nesirgti už artimą, būti netoliese.
Aš turbūt daug ką dariau ne taip, suprasti po beveik dvejų metų gydymosi nėra labai malonu.

Tai tik tas ir belieka ir vis tiek labai sunku,bet čia niekas nepadės. Atrodo tiek skaityta ir protas suvokia, bet širdis verkia, kad ne viskas išbandyta.

Diaina, kad jūsų žodžiai Tam, kuris aukštai sėdi į ausį.
Vakar nuvažiavus pas ją buvau, prastai ji atrodo unsure.gif Su ašarom akyse prašo, kad ryt paskambinčiau ir atšaukčiau sekančias chemijas ir tiesiog pasiklausčiau ką toliau daryti. Bandysiu ryt tartis su gydytoja, jeigu ją pagausiu "o kas toliau"? Tikiuosi, ji turi kokį planą B, jeigu ne tai tikriausiai tada tik atvažiuoti pasitikrinti reikės vėl. verysad.gif
Ramios ir šiltos popietės jums visoms
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2015 10 04, 09:07)
Sutinku, kad išnaudot galimybes visas reikėtų, tik kaip neprašaut pro šalį sakau, kad kas pasakytų, juk ne visiems dabar ir chemoterapija padeda, ar spindulinis, kartais gal ir be reikalo, juk kartais ir pats gydymas gali iššaukti auglio atsinaujinimą, nebūtinai, bet tikimybė kažkokia yra, tai ir sakau, kur tas svarstykles tokias atrasti g.gif

QUOTE(misiki @ 2015 10 04, 13:05)
Ne, nenoriu gydymo atsisakyti, juolab, kad pooperacinė gyd.išvada, kad chemoterapijos efektas geras, labai pradžiugino, dabar laukiu atsakymo dar, ką ištirs po operacijos, nors gerb. chirurgas minėjo, kad limfmazgiuose nieko nerado, o turbūt galutinė diagnozė po tyrimų bus, todėl bijau dar anksti džiaugtis, man kažkaip perėjimas į sekantį etapą vis baisesnis darosi cool.gif atrodo švitinimas tiesiai į širdį kažkaip nejaukiai visai nuteikia cool.gif Ačiū už sėkmę, jums irgi to paties 4u.gif
Dendule, tipitapu-kaip sekasi jums?

Smagu kad neblogi atsakymai 4u.gif linkiu pacio geriausio sprendimo 4u.gif kaip su herceptinu ar gaunate? blush2.gif Beje koks gydytojas operavo?

Del mano mamos..aciu kad teiraujates 4u.gif Mamai pirma taksikanu chemija lyg praejo neblogai, po savaites neutrofilu buvo 1.15 tai tikimes kad atsistatys naturaliai blush2.gif

Kaip pati operacija ir po jos savijauta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2015 10 05, 12:01)
Smagu kad neblogi atsakymai 4u.gif linkiu pacio geriausio sprendimo 4u.gif kaip su herceptinu ar gaunate?  blush2.gif Beje koks gydytojas operavo?

Del mano mamos..aciu kad teiraujates 4u.gif Mamai pirma taksikanu chemija lyg praejo neblogai, po savaites neutrofilu buvo 1.15 tai tikimes kad atsistatys naturaliai blush2.gif

Kaip pati operacija ir po jos savijauta? 4u.gif

Vaistu gavau jau.Operavo mane D.Petrauskas-lenkiuosi jam, kaip viena moteris sake tikras maestro biggrin.gif .Savijauta po operacijos nebloga kolkas.Per pačią operaciją turėjau''laimės''pabusti ir pajausti ir išgirsti, ką kalba biggrin.gif bet viskas baigės laimingai.
Smagu, kad mama jūsų gerai perneša chemiją, reiškias viskas bus gerai 4u.gif mano neutrofilai buvo 0,03 ir tai be vaistų išsisukau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2015 10 05, 20:30)
Vaistu gavau jau.Operavo mane D.Petrauskas-lenkiuosi jam, kaip viena moteris sake tikras maestro biggrin.gif .Savijauta po operacijos nebloga kolkas.Per pačią operaciją turėjau''laimės''pabusti ir pajausti ir išgirsti, ką kalba biggrin.gif bet viskas baigės laimingai.
Smagu, kad mama jūsų gerai perneša chemiją, reiškias viskas bus gerai 4u.gif mano neutrofilai buvo 0,03 ir tai be vaistų išsisukau ax.gif

O smagu kad vaistu gavote 4u.gif mamai atrodo is pirmos dienos buvo uzrasytas herceptinas, o dabar kai padare KT nenorejo duot atseit per geri tyrimai blink.gif doh.gif
Na ir jusu nuotykiai su operacija, kazkaip ziuriu "sekasi" turbut jusu organizma taip veikia keistai vaistai doh.gif. Operavote ne Kaune suprantu? blush2.gif

Del spinduliuotes manau verta isbandyt ten gi viskas tikslu nustato tiksliai, beto ji tikrai veiksminga gi vezines lasteles turi 6k daugiau vandens ir todel jas tiesiog "susprogdina"

Beje kazkur perskaiciau keista dalyka, kad sergant veziu butina issigydyti jeigu yra mikoplazma ar ka nors apie tai esate girdeje?
Atsakyti
Sveikos mergaitės. Nedaug žinučių rašiau, bet visada tyliai paskaitau , pasidžiaugiu laimėjimais. Žaviuosi, net pavydžiu jūsų pozityvu, nes man net mintis kad jau artėja laikas pasitikrinti onko ligoninėje sustingina kraują.Kaip jums pavyksta susitvarkyti su nervais, nes man atrodo kad vis išgirsiu blogą žinią ir kelionė į ligoninę virsta pragaru?
Net gėda, bet gal turit kokių patarimų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gedvvita: 06 spalio 2015 - 15:17
Sveikos mergaitės 4u.gif gal kuri esat susidurusi su Ūmine mielo - monoblastine leukemija?
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2015 10 06, 08:55)
mamai atrodo is pirmos dienos buvo uzrasytas herceptinas, o dabar kai padare KT nenorejo duot atseit per geri tyrimai blink.gif  doh.gif
Operavote ne Kaune suprantu? blush2.gif

Del spinduliuotes manau verta isbandyt ten gi viskas tikslu nustato tiksliai, beto ji tikrai veiksminga gi vezines lasteles turi 6k daugiau vandens ir todel jas tiesiog "susprogdina"

Nu jo, per geri tyrimai, tai čia reiktų suprasti,taip, kad kol nėra metastazių, gali palaukti doh.gif doh.gif
Operavausi Klaipėdoje.Net neabejoju, kad spinduliuotė veiksminga, tik literatūra sako, kad ji taip pat veiksmingai augina antrinius auglius g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linusikas77 @ 2015 10 06, 16:16)
Sveikos mergaitės  4u.gif  gal kuri esat susidurusi su Ūmine mielo - monoblastine leukemija?
Apie šią ligą galit paskaityti ūminės mieloleukemijos
Turėtų būti ar yra vykdomas gydymas, nes liga ūmi, pas hematologus turit būt skubiai. Sveikatos.

Greitai vyks seminaras atsipalaidavimo technikos onkohematologijos centre, gal ką domina. Gedvita, jei galimybės yra, rekomenduoju apsilankyti.
Atsakyti
Mano draugei rado krūtyje augliuką, dydis apie 1 cm. Tik atsisako kol kas daryti biopsija teisindamiesi, kad dar mažas ir reikia palaukti iki vasario mėnesio. Įtaria, kad jis visgi piktybinis. Ar nereikėtu iškart tirti ir pradėti gydymą, jei reikia??
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2015 10 06, 15:38)
Nu jo, per geri tyrimai, tai čia reiktų suprasti,taip, kad kol nėra metastazių, gali palaukti doh.gif  doh.gif
Operavausi Klaipėdoje.Net neabejoju, kad spinduliuotė veiksminga, tik literatūra sako, kad ji taip pat veiksmingai augina antrinius auglius g.gif  4u.gif

nu ir man visiska nesamone del tu vaistu doh.gif labai gera gydymo sistema kad maziau vaistu reiketu ir gydymo doh.gif
Del spinduliu labai idomu gal galite pasidalint kur skaitet blush2.gif ?

QUOTE(GZA @ 2015 10 07, 06:49)
Mano draugei rado krūtyje augliuką, dydis apie 1 cm. Tik atsisako kol kas daryti biopsija teisindamiesi, kad dar mažas ir reikia palaukti iki vasario mėnesio. Įtaria, kad jis visgi piktybinis. Ar nereikėtu iškart tirti ir pradėti gydymą, jei reikia??

tikrai nepasitiket vienu gydytoju ir keliauti pas kita, daro ir is mazu augliu biopsija su specialia iranga. Mamos mano augliukas 1.3cm berods ten echo kontroleje dare ar kazkaip. O jei neklystu yra spec aparatas. Tam ir reikalinga ankstyvoji diagnostika su mamograma mato ir mazesnius nei 1cm ir juos gydo pacioje pradzioje kad nesiplestu ir pan.
Siulykite draugai konsultuotis su kitu daktaru 4u.gif bent jau mano tokia nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2015 10 07, 07:49)

Tegu tik greiciau bega pas kita gyd. Mano buvo 0.6cm. echoskopo pagalba pataike. iki vasario dar daug laiko, ir neaisku kokiu tempu jis auga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2015 10 06, 21:51)
Apie šią ligą galit paskaityti ūminės mieloleukemijos
Turėtų būti ar yra vykdomas gydymas, nes liga ūmi, pas hematologus turit būt skubiai. Sveikatos.

Greitai vyks seminaras atsipalaidavimo technikos onkohematologijos centre, gal ką domina. Gedvita, jei galimybės yra, rekomenduoju apsilankyti.

Ačiū už nuoroda, ta puslapi skaičiau jau kelis kartus. Taip liga gydom, esam po stiprios 7 paru chemijos. Ir mane domina viskas, kas susije su maistu, su komplikacijomis ir pan. Situacija siai dienai prasta. Kovojam su bakterijom,su didele temperatura ir einam tik silpnyn verysad.gif Gal kas susiduret tiesiogiai?
Atsakyti