QUOTE(Angele @ 2015 10 03, 10:21)
Anot psichologės vedusios vakar seminarą "Būti šalia" tai besigydančiojo liga ir jo sprendimai. Kad ir kokie sunkūs, kartais mums reikia tiesiog priimti, gerbti, išklausyti, palaikyti...
Toks seminaras reikalingas pradžioj, bei eigoj, nepamiršti, neprisiimti per daug sprendimų, nesirgti už artimą, būti netoliese.
Aš turbūt daug ką dariau ne taip, suprasti po beveik dvejų metų gydymosi nėra labai malonu.
Toks seminaras reikalingas pradžioj, bei eigoj, nepamiršti, neprisiimti per daug sprendimų, nesirgti už artimą, būti netoliese.
Aš turbūt daug ką dariau ne taip, suprasti po beveik dvejų metų gydymosi nėra labai malonu.
Tai tik tas ir belieka ir vis tiek labai sunku,bet čia niekas nepadės. Atrodo tiek skaityta ir protas suvokia, bet širdis verkia, kad ne viskas išbandyta.
Diaina, kad jūsų žodžiai Tam, kuris aukštai sėdi į ausį.
Vakar nuvažiavus pas ją buvau, prastai ji atrodo Su ašarom akyse prašo, kad ryt paskambinčiau ir atšaukčiau sekančias chemijas ir tiesiog pasiklausčiau ką toliau daryti. Bandysiu ryt tartis su gydytoja, jeigu ją pagausiu "o kas toliau"? Tikiuosi, ji turi kokį planą B, jeigu ne tai tikriausiai tada tik atvažiuoti pasitikrinti reikės vėl.
Ramios ir šiltos popietės jums visoms