QUOTE(misiki @ 2015 09 26, 12:24)
Labutis, kad labai gerai sekasi nepasakyciau, nes paskauda aplink kakla, tai vienur, tai kitur, niekaip nerandu priezasties, tai labai nervina, siaip pirmadieni guluosi i stacionara, leis i kruti kontrasta del limfmazgiu issaugojimo per operacija galimybes, antradieni operacija, zodziu jauciuosi, kaip pries operacija, o baisiausia, ka po jos isgirsiu
O jus jau operuota, ar kazka sumaisiau? Del plauku priprasit, man net patogiau dabar, kepuraite ant galvos ir i trasa Pirkau ir as peruka, bet dar nei karto juo nesinaudojau, va prie jo, tai man sunku priprasti
O jus jau operuota, ar kazka sumaisiau? Del plauku priprasit, man net patogiau dabar, kepuraite ant galvos ir i trasa Pirkau ir as peruka, bet dar nei karto juo nesinaudojau, va prie jo, tai man sunku priprasti
Del kaklo nepergyvenkit jeigu sian bei ten paskausta tai dar nereiskia kad kas tikrai blogai gal perpute skersvejis ar nugulejote. O gali buti nervinis skausmas. Na operacija nieko baisaus uzmigsite ir pabusite. Po to nuo skausmo irgi visa laika leidzia. Tai dideliu kanciu nebus. Po operacijos manau nebus kazkokiu naujienu, juk viska dabar jau zinote. Galiu patarti kad tegul nieko nesaugo pjauna viska kas reikia ir dar truputi. Sekmingos operacijos. Lauksime is Jusu naujienu.
dendule nuotaikos ir pas mane sokineja stengiuosi laikytis