Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(56 tema)

QUOTE(misiki @ 2015 09 26, 12:24)
Labutis, kad labai gerai sekasi nepasakyciau, nes paskauda aplink kakla, tai vienur, tai kitur, niekaip nerandu priezasties, tai labai nervina, siaip pirmadieni guluosi i stacionara, leis i kruti kontrasta del limfmazgiu issaugojimo per operacija galimybes, antradieni operacija, zodziu jauciuosi, kaip pries operacija, o baisiausia, ka po jos isgirsiu g.gif
O jus jau operuota, ar kazka sumaisiau? 4u.gif Del plauku priprasit, man net patogiau dabar, kepuraite ant galvos ir i trasa biggrin.gif Pirkau ir as peruka, bet dar nei karto juo nesinaudojau, va prie jo, tai man sunku priprasti biggrin.gif

Del kaklo nepergyvenkit jeigu sian bei ten paskausta tai dar nereiskia kad kas tikrai blogai gal perpute skersvejis ar nugulejote. O gali buti nervinis skausmas. Na operacija nieko baisaus uzmigsite ir pabusite. Po to nuo skausmo irgi visa laika leidzia. Tai dideliu kanciu nebus. Po operacijos manau nebus kazkokiu naujienu, juk viska dabar jau zinote. Galiu patarti kad tegul nieko nesaugo pjauna viska kas reikia ir dar truputi. Sekmingos operacijos. Lauksime is Jusu naujienu. 4u.gif

dendule nuotaikos ir pas mane sokineja stengiuosi laikytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2015 09 26, 14:07)
Del kaklo nepergyvenkit jeigu sian bei ten paskausta tai dar nereiskia kad kas tikrai blogai gal perpute skersvejis ar nugulejote. O gali buti nervinis skausmas. Na operacija nieko baisaus uzmigsite ir pabusite. Po to nuo skausmo irgi visa laika leidzia. Tai dideliu kanciu nebus. Po operacijos manau nebus kazkokiu naujienu, juk viska dabar jau zinote. Galiu patarti kad tegul nieko nesaugo pjauna viska kas reikia ir dar truputi. Sekmingos operacijos. Lauksime is Jusu naujienu. 4u.gif

dendule nuotaikos ir pas mane sokineja stengiuosi laikytis  4u.gif

misiki tvirtybes jums dideles ir sveikatos lengvos operacijos 4u.gif

tipitapu lengvos chemijos jums 4u.gif del plaukuciu mama mano labai kompleksuoja ir jau svajoja kada pradeda augti doh.gif reta kuri moteris nesistresuoja delto blush2.gif O po taksikanu chemijos tai nuotaiku svyravimas ziaurus jai blush2.gif vakar privede net mane prie asaru verysad.gif bet del mamos sveikatos viska iskentesiu blush2.gif
Atsakyti
dendule Jus nuostabi dukra. 4u.gif Man irgi nuotaikos svyruoja, bet as stengiuosi niekam neperodyti, juk niekas nekaltas kad susirgai. Dvasios tvirtybes stai ko labiausiai mums ligoniukams reikia.
Atsakyti
Misiki, sėkmingos operacijos.
Tipitapu, šauniai laikotės. Jei reiks atraimnio peties, mes visada čia mirksiukas.gif
dendule, mes vartojom ir sėklų ir žiedų aliejus. vežėmės iš Izraelio. Ten net parūkyt duodavo to aliejaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2015 09 28, 14:19)
dendule Jus nuostabi dukra. 4u.gif  Man irgi nuotaikos svyruoja, bet as stengiuosi niekam neperodyti, juk niekas nekaltas kad susirgai. Dvasios tvirtybes stai ko labiausiai mums ligoniukams reikia.

Aciu uz gera zodi 4u.gif siaip labai sunku butu salia nes nezinai kaip elgtis teisingai verysad.gif kad butu geriau.

Kaip jums ta raudona chemija kaip savijauta?

QUOTE(NERA @ 2015 09 28, 14:53)
Misiki, sėkmingos operacijos.
Tipitapu, šauniai laikotės. Jei reiks atraimnio peties, mes visada čia mirksiukas.gif
dendule, mes vartojom ir sėklų ir žiedų aliejus. vežėmės iš Izraelio. Ten net parūkyt duodavo to aliejaus mirksiukas.gif

Gal pasidalintumete koki negerieti turite- turejote ir kaip poveikis to aliejaus buvo? Mes radome kur is amsterdamo galima...tik suma doh.gif bet atsiliepimu daug geru g.gif
Atsakyti
Dendule, penktadienį vyks seminaras artimiesiems onkopsichologijos centre, labai rekomenduoju dalyvauti.

Hematologai skeptiškai atsiliepia, tai vyras ir nesipuola vartot. Ant salotų pylė kai alyvuogių baigėsi ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2015 09 29, 14:37)
Dendule, penktadienį vyks seminaras artimiesiems onkopsichologijos centre, labai rekomenduoju dalyvauti.

Hematologai skeptiškai atsiliepia, tai vyras ir nesipuola vartot. Ant salotų pylė kai alyvuogių baigėsi ir tiek.

O kur centras randasi?cia del seklu aliejaus skeptiskai?man kazkaip keista nes jeigu izraelyje sitas naudojamas kaip gydymo priemone tai tikrai verta demesio.
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2015 09 29, 13:04)
Gal pasidalintumete koki negerieti turite- turejote ir kaip poveikis to aliejaus buvo? Mes radome kur is amsterdamo galima...tik suma doh.gif bet atsiliepimu daug geru g.gif

Ewingo sarkoma.
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2015 09 29, 22:43)
O kur centras randasi?cia del seklu aliejaus skeptiskai?man kazkaip keista nes jeigu izraelyje sitas naudojamas kaip gydymo priemone tai tikrai verta demesio.

Jei neklystu tikrai negydymo priemonė. O tik simptomų arba šalutinių poveikių po chemijos ar radiacijos palengvinimui. Vėžys gydomas - operacija, chemoterapija ir spindulinė. Visa kita tik palaikomosios, palengvinančios priemonės, neapsigaukite.
Atsakyti
chemija atlaikau nelengvai, bet si karta nuo pykinimo kitu geriamu vaistu israse tai geriau truputi,nes praeita karta tai 7 dienas sleikstulys nepraejo.

Nutariau pabadausiu kelias dienas po chemijos, nes tada ne taip pykina. Tai dabar su mineraliniu sedziu. Uzvakar buvo antra liko dar dvi raudonos tai kaip ir puse, na aisku dar keturios kitos liko. Bet as taip susiskirsciau 4+4, kazkaip psichologiskai lengviau atlaikyti.

Del kanapiu aliejaus tai galvoju svarbu viena kad nepakenktu, jeigu zmogus tiki tegu vartoja, juk egzistuoja ir placebo variantas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2015 09 29, 22:43)
O kur centras randasi?

"Būti šalia"
Trakų g. 9/1, 103 kab., Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2015 09 30, 17:32)
"Būti šalia"
Trakų g. 9/1, 103 kab., Vilniuje.

Aha, ateikit visi, nerealios psichologės ten dirba. ax.gif Būsiu ir aš, kavutę pilstysiu ir sausainiukus dėliosiu blush2.gif
Atsakyti