Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(56 tema)

QUOTE(dendule @ 2015 09 22, 14:23)
labai geros zinios kad vidaus organai svarus!!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
o herceptinio vaistinese tipo nera? As tai galvoju viska sudelioja kazkas is virsaus kad butent tokiu metu viskas butu padaryt... blush2.gif linkiu ziuret pozityviai 4u.gif Jus gi gavot agresyvios chemijos kuri pristabdo viska, beto ir taksikanu grupes viena gavot.. 4u.gif

Mamai penktd dare KT dar ats nezinom tai ryt eisim pas gydytoja. Labai ji pergyvena jei atvirai ir as labai doh.gif tikimes ir galvojam kad nieko nera tenai :(prasom laikyti kumstukus kad tik viskas gerai butu blush2.gif

Nera Herceptino, arba ketvircio pabaiga,gal lesas taupo, ka cia zinosi zmogus
mastau.gif Cia turbut pats geriausias budas lesu taupymui, nes sutaupytu dvigubai, vaistai issaugoti ir zmogus nurasytas biggrin.gif O jums viskas bus gerai, suspaudziau stipriai kumscius, viskas bus ciki smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2015 09 22, 19:05)
Nera Herceptino, arba ketvircio pabaiga,gal lesas taupo, ka cia zinosi zmogus
mastau.gif Cia turbut pats geriausias budas lesu taupymui, nes sutaupytu dvigubai, vaistai issaugoti ir zmogus nurasytas biggrin.gif O jums viskas bus gerai, suspaudziau stipriai kumscius, viskas bus ciki smile.gif  4u.gif

oho kaip idomiai...su tais vaistais bet turi atsirasti 4u.gif
aciu uz pozityvias mintis ir gerus norus, tikiuos kad jusu zodziai Dievui i ausi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Būna dėl vaistų, buvo pernai po naujų geriamus pirkom savo lėšom, džiaugėmės, kad gavom. O šiemet sausį lašinamos chemijos laukė mėnesį, kol tiekimą atstatė. Dar ir guldyt negalėjo iškarts, nes eilė tokių laukiančių susidarė. Vidury metų gal ir kokie pokyčiai būna.

dendule, palankių jums tyrimų.
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2015 09 22, 21:11)
Būna dėl vaistų, buvo pernai po naujų geriamus pirkom savo lėšom, džiaugėmės, kad gavom. O šiemet sausį lašinamos chemijos laukė mėnesį, kol tiekimą atstatė. Dar ir guldyt negalėjo iškarts, nes eilė tokių laukiančių susidarė. Vidury metų gal ir kokie pokyčiai būna.

dendule, palankių jums tyrimų.

oi kaip viskas cia keista, mama siand ryte buvo kraujo nusileisti tai sesute sake kad dabar pirmiau taksikanu chemija suleis o herceptina veliau tai greiciausiai del to pacios priezasties ar cia visoj LT nebuna tu vaistu ar tik Kaune? g.gif
Po pietu einam abi pas gydytoja labai tikiuosi geru rezultatu, ir aciu visoms uz palaikyma 4u.gif

Skaiciau daug temu jusu ir maciau senose diskutavot apie kanapiu alieju...idomu ar kuri tada isbande ji ar ne blush2.gif as planuoju mamai uzsakinet kaina didele bet kazkaip ji pati prisiskaicius ir as anglu kalba atrodo kaip panaceja doh.gif
Atsakyti
Dendule, dėl vaistų gal gydytoja pakomentuotų tiksliau, o gal jai gydymo schemą pakeitė. Kaip jums sekėsi?
Vyras gavo dovanų kanapių aliejaus, kažkada pylėsi ant salotų, labiausiai tiki skiriamu gydymu, tai visi stebuklingi vaistai/žolės kažkaip nesidomi ir neskuba vartot.
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2015 09 23, 19:53)
Dendule, dėl vaistų gal gydytoja pakomentuotų tiksliau, o gal jai gydymo schemą pakeitė. Kaip jums sekėsi?
Vyras gavo dovanų kanapių aliejaus, kažkada pylėsi ant salotų, labiausiai tiki skiriamu gydymu, tai visi stebuklingi vaistai/žolės kažkaip nesidomi ir neskuba vartot.

Aciu uz rupesti tyrimai geri tyliau dziaugiuos mama irgi laiminga.Akmuo atrodo nukrito. Dekoju Dievui!
Kalbu apie kanapiu ziedu alieju nesjis veiksminga o ne seklu alieju..mama mano tiki irgi vaistais labai.
Atsakyti
Sveikos. Seniai jum neberasiau. Pas mane situacija tokia. Pagaliau sugalvojo kuom mane gydyti. Kaune apvaiksciojau milijona gydytoju, nielas nieko nesiule. Pagaliau Vilniui pradejo leisti chemija. Uzvakar ir vakar suleido pirmaja doze. Zinokit savijauta sudina, siaip jauciuosi gerai, bet psichologoskai atrodo kad mirstu. Su niekuo nenoriu kalbeti. Jegu nera, norisi tik gulet visa diena... Labai sunku, verkiu del nieko.
Atsakyti
QUOTE(Lynce92 @ 2015 09 24, 21:50)
Sveikos. Seniai jum neberasiau. Pas mane situacija tokia. Pagaliau sugalvojo kuom mane gydyti. Kaune apvaiksciojau milijona gydytoju, nielas nieko nesiule. Pagaliau Vilniui pradejo leisti chemija. Uzvakar ir vakar suleido pirmaja doze. Zinokit savijauta sudina, siaip jauciuosi gerai, bet psichologoskai atrodo kad mirstu. Su niekuo nenoriu kalbeti. Jegu nera, norisi tik gulet visa diena... Labai sunku, verkiu del nieko.

Nezinau kokia chemija jums, bet mamai kai leido raudona tas pats daresi:(. Nenorejo kalbet tik verkdavo uzsidarius:(. Kiek suprantu tai kai leidzia chemija veikia visas lasteles ne tik blogas, ir labai zmogui pradeda trukti vitamino B kuris atsakingas uz nervine sistema. Gal kitos daugiau patyria galetu pakomentuoti blush2.gif As tik galiu pasakyt kad tas pats buvo.

Vakar mamai suleido pirma is taksikanu grupes chemija...siandien visa uztinus ir raudonu veidu neskaitant kad kruva tableciu prie to turejo isgert doh.gif gerai bent nepykina blush2.gif
Atsakyti
Lynce92, laikykitės, chemijos poveikis gal taip psichologiškai veikia.

dendule, pas mus kanapių sėklų aliejus. Sveikinu su gerais tyrimais. Papildomus vaistus geria gal hormonus deksametazoną, nuo jo tinsta raudonuoja veidas. Nors gal ir chemijos poveikis.

Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif

Pas mane siandien beveik plaukai nuslinko liko vienas kitas. Niekaip negaliu prie saves plikos priprasti blush2.gif . Nusipirkau peruka, namuose skaromis susirisu.

dendule saunu kad tyrimai geri. KT viso kuno dare ? Kiek dar mamai chemiju liko ?

Lynce92 pradejot gydyma tai jau zingsnis i prieki 4u.gif Laikykites.

misiki kaip Jums sekasi ?
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2015 09 25, 18:58)
Lynce92, laikykitės, chemijos poveikis gal taip psichologiškai veikia.

dendule, pas mus kanapių sėklų aliejus. Sveikinu su gerais tyrimais. Papildomus vaistus geria gal hormonus deksametazoną, nuo jo tinsta raudonuoja veidas. Nors gal ir chemijos poveikis.

Taip jus teisi sesele paaiskino siand kad butent delto. Seklu aliejus siaip naudingas vitaminais ir pan.

QUOTE(tipitapu @ 2015 09 25, 19:36)
Labutis visoms  4u.gif

Pas mane siandien beveik plaukai nuslinko liko vienas kitas. Niekaip negaliu prie saves plikos priprasti  blush2.gif . Nusipirkau peruka, namuose skaromis susirisu.

dendule saunu kad tyrimai geri. KT viso kuno dare ? Kiek dar mamai chemiju liko ?

Lynce92 pradejot gydyma tai jau zingsnis i prieki 4u.gif  Laikykites.

Mama mano irgi nesusitaiko dar dabar su plika galva sad.gif. Tvirtybes ir tikejimo kad tik nelabajam nuo to bus blogiau. Mamai liko 3 dabar takselis kazkoks ....dare viso pilvo KT jai ir sintigrama padaryta..nuotaiko sokineja po chemijos vel:(
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2015 09 25, 20:36)

Labutis, kad labai gerai sekasi nepasakyciau, nes paskauda aplink kakla, tai vienur, tai kitur, niekaip nerandu priezasties, tai labai nervina, siaip pirmadieni guluosi i stacionara, leis i kruti kontrasta del limfmazgiu issaugojimo per operacija galimybes, antradieni operacija, zodziu jauciuosi, kaip pries operacija, o baisiausia, ka po jos isgirsiu g.gif
O jus jau operuota, ar kazka sumaisiau? 4u.gif Del plauku priprasit, man net patogiau dabar, kepuraite ant galvos ir i trasa biggrin.gif Pirkau ir as peruka, bet dar nei karto juo nesinaudojau, va prie jo, tai man sunku priprasti biggrin.gif
Atsakyti