Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(56 tema)

QUOTE(misiki @ 2015 09 15, 20:09)
Labas, aciu jauciuos geriau, chemija nutrauke,  operacija kita savaite.Kraujas atsistate be vaistu.Su temperatura irgi susitvarkiau be antibiotiku.O kaip jus?

oi Jus pamenu svarstet ar reikia chemijos geriau pjautu lauk 4u.gif gal tiesiog taip pats likimas sudeste kad netoliaravot 4u.gif linkiu lengvos sekmingos operacijos laikysim kumscius!O tarpini tikrinima kazkoki dare? blush2.gif
Mano mamai baige raudona dabar tarpinis tikrinimas mamograma ir KT plauciu nes ten buvo itarimas kazkokiu taskeliu mate pries chemija nors buvo tik persirgus plauciu uzdegimu...Taip nervuojasi ziauriai ji pati mane irgi i nevilty varo..bandau visaip palaikyti bandau ikalbet eit pas psichologa kad israsytu atitinkamus vaistus bet nei per kur... sad.gif.

Man jau paciai stogas vaziuoja nors jai nerodau to visai turiu rupintis dar 3 vaikais...Atsiprasau kad guodziuos nors nesergu 4u.gif Nebeismanau kaip elgtis ir ka daryt verysad.gif Absoluciai niekas neidomu tik visa diena apie liga galvoja kalba skaito..sakau ne per daug gerai tiek demesio tokiam blogiui skirti reikia ji mest is galvos...

Limfukus su praejusia ju dienele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TIKESIU @ 2015 09 15, 21:09)
Deganti, Sveta ir visu limfukus sveikinu su mūsų diena..... ir visiem linkiu gyvent,nepasiduot  ir pralaužt visas statistikas... 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Jngiuosi su sveikinimais visas, tave taip pat, TIKĖSIU.
Su pergalės diena prieš ligą, už gyvenimą. Ilgų sveikų metų.
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2015 09 16, 08:51)
oi Jus pamenu svarstet ar reikia chemijos geriau pjautu lauk 4u.gif gal tiesiog taip pats likimas sudeste kad netoliaravot 4u.gif linkiu lengvos sekmingos operacijos laikysim kumscius!O tarpini tikrinima kazkoki dare? blush2.gif
Mano mamai baige raudona dabar tarpinis tikrinimas mamograma ir KT plauciu nes ten buvo itarimas kazkokiu taskeliu mate pries chemija nors buvo tik persirgus plauciu uzdegimu...Taip nervuojasi ziauriai ji pati mane irgi i nevilty varo..bandau visaip palaikyti bandau ikalbet eit pas psichologa kad israsytu atitinkamus vaistus bet nei per kur... sad.gif.

Man jau paciai stogas vaziuoja nors jai nerodau to visai turiu rupintis dar 3 vaikais...Atsiprasau kad guodziuos nors nesergu  4u.gif Nebeismanau kaip elgtis ir ka daryt verysad.gif Absoluciai niekas neidomu tik visa diena apie liga galvoja kalba skaito..sakau ne per daug gerai tiek demesio tokiam blogiui skirti reikia ji mest is galvos...

Jokio tarpinio tikrinimo nedare, pati susigalvojau, einu dar echoskopijoms įv.Bandziau dar galvoti apie penkta chemija, bet gavau atsakyma, kad geriau mirti nuo vezio, nei nuo chemijos cool.gif Nieko nepadarysit, jei mama nepasiduoda pagalbai, prievarta nieko nepasieksit, praeis laikas pati supras, kad namiskiams taip pat labai sunku ir kad reikia taikytis su esama situacija, as su sita liga susigyventi taip pat negaliu, persekioja visur ji mane, zinau, kad nieko nebepakeisiu ir tiek, liko nostalgija praeiciai unsure.gif Labiausiai tai nervina, kai zmones elgiasi su tavimi, kaip su nurasytu, arba pradeda gailetis, lyg siandien mirciau doh.gif Manau, kad nieko nereikia daryti perdetai, nes daznas ligonis tai jaucia ir kitas gali liguistai tai priimti.Rupinkites savo atzalomis, suteikit mamai geru emociju, kokiomis geromis istorijomis, o laikas viska uzgydys ir jums ir mamai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2015 09 16, 20:33)
Jokio tarpinio tikrinimo nedare, pati susigalvojau, einu dar echoskopijoms įv.Bandziau dar galvoti apie penkta chemija, bet gavau atsakyma, kad geriau mirti nuo vezio, nei nuo chemijos cool.gif Nieko nepadarysit, jei mama nepasiduoda pagalbai, prievarta nieko nepasieksit, praeis laikas pati supras, kad namiskiams taip pat labai sunku ir kad reikia taikytis su esama situacija, as su sita liga susigyventi taip pat negaliu, persekioja visur ji mane, zinau, kad nieko nebepakeisiu ir tiek, liko nostalgija praeiciai unsure.gif Labiausiai tai nervina, kai zmones elgiasi su tavimi, kaip su nurasytu, arba pradeda gailetis, lyg siandien mirciau doh.gif Manau, kad nieko nereikia daryti perdetai, nes daznas ligonis tai jaucia ir kitas gali liguistai tai priimti.Rupinkites savo atzalomis, suteikit mamai geru emociju, kokiomis geromis istorijomis, o laikas viska uzgydys ir jums ir mamai 4u.gif

Linkiu labai nuosirdziai kad be stresu ir nervu ir gerai rezultatais po iv.echoskopiju gryztumete 4u.gif
Del chemijos manau teisingas buvo gyd pasirinkimas. Jau gavote raudona ji taip pat veikia. Mama labai itikejus i kanapiu ziedu alieju, tai laukia kada baigsis chemijos ir ieskosim pirkti. Girdejau kad lietuvoje kazkas gamina, bet greiciausiai is amsterd siusimes. Skaiciau daug moksliniu straipsniu anglu kalba, taip pat draugas medikas skaite ir pasidomejo sake jei kas nors mano seimai ar man butu irgi naudotu. Beto mama uzklause chemoterapiautes ji sake geras vaistas tik kartu su chemija nerizikuoti.
Tikrai su mama savo nesielgiu kad jau mirti ruostusi, atvirksciai stengiuos pozityvo ipusti ikvepti visa vasara visur vazinejom ir prie ezeru ir prie juros tarpuose tarp chemijos laika leidom visi kartu labai gerai. As suprantu kad paciam ligoniui yra ziauriai sunku susitaikyt kad kazkoks znypliuotas issivese ir norisi atsikratyt ir tiesiog kad butu taip kaip buvo iki.. Bet artimiem zmonem ziauriai ziauriai sunku doh.gif . Nuosirdziai siunciu jus daug stiprybes ir tikejimo, tikejimo kiekvienu gydymo metodu ir bent jau as manau kad yra tikejimas tuo kuo gydaisi tada ir pasveikimas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Rytoj operacija, bijau sad.gif Labai tikiu, kad teisingos jegos tiksliai vedzios chirurgo ranka.
Atsakyti
QUOTE(Netikėta @ 2015 09 17, 19:39)
Rytoj operacija, bijau sad.gif Labai tikiu, kad teisingos jegos tiksliai vedzios chirurgo ranka.

Stiprybės ir lengvos operacijos 4u.gif Laikysim kumščius mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.kraujas.l...ejo-29-d-kaune/

Noriu pareklamuoti renginuką smile.gif Jei išgalit, nueikit būtinai ten, kaunietės. Vakar buvau panašiame seminare Vilniuje - nerealus.
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2015 09 19, 06:59)
http://www.kraujas.l...ejo-29-d-kaune/

Noriu pareklamuoti renginuką smile.gif Jei išgalit, nueikit būtinai ten, kaunietės. Vakar buvau panašiame seminare Vilniuje - nerealus.

O as nenuejau. Norejau, bet kazkaip nepavyko. Net gaila dabar.
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2015 09 16, 20:33)

Labai rupi kaip jums sekasi 4u.gif laikau tvirtai kumscius uzspaudus kad tik geri rezultatai 4u.gif
Atsakyti
Dar vienas seminaras, šį kartą artimiesiems Būti šalia

Stiprybės visoms.
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2015 09 21, 14:06)
Labai rupi kaip jums sekasi 4u.gif laikau tvirtai kumscius uzspaudus kad tik geri rezultatai 4u.gif

Aciu, kol kas nieko naujo, vidaus organuose kol kas ramybe, siek tiek neramu, kad operacija vis nusikelia del iv. niuansu, vel savaite laukimo, ir herceptino kol kas nera unsure.gif negaliu susilasinti unsure.gif O jums kaip sekasi draugauti su chemija?Kaip savijauta?
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2015 09 21, 21:14)
Aciu, kol kas nieko naujo, vidaus organuose kol kas ramybe, siek tiek neramu, kad operacija vis nusikelia del iv. niuansu, vel savaite laukimo, ir herceptino kol kas nera unsure.gif negaliu susilasinti unsure.gif O jums kaip sekasi draugauti su chemija?Kaip savijauta?

labai geros zinios kad vidaus organai svarus!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o herceptinio vaistinese tipo nera? As tai galvoju viska sudelioja kazkas is virsaus kad butent tokiu metu viskas butu padaryt... blush2.gif linkiu ziuret pozityviai 4u.gif Jus gi gavot agresyvios chemijos kuri pristabdo viska, beto ir taksikanu grupes viena gavot.. 4u.gif

Mamai penktd dare KT dar ats nezinom tai ryt eisim pas gydytoja. Labai ji pergyvena jei atvirai ir as labai doh.gif tikimes ir galvojam kad nieko nera tenai :(prasom laikyti kumstukus kad tik viskas gerai butu blush2.gif
Atsakyti