QUOTE(misiki @ 2015 09 15, 20:09)
Labas, aciu jauciuos geriau, chemija nutrauke, operacija kita savaite.Kraujas atsistate be vaistu.Su temperatura irgi susitvarkiau be antibiotiku.O kaip jus?
oi Jus pamenu svarstet ar reikia chemijos geriau pjautu lauk gal tiesiog taip pats likimas sudeste kad netoliaravot linkiu lengvos sekmingos operacijos laikysim kumscius!O tarpini tikrinima kazkoki dare?
Mano mamai baige raudona dabar tarpinis tikrinimas mamograma ir KT plauciu nes ten buvo itarimas kazkokiu taskeliu mate pries chemija nors buvo tik persirgus plauciu uzdegimu...Taip nervuojasi ziauriai ji pati mane irgi i nevilty varo..bandau visaip palaikyti bandau ikalbet eit pas psichologa kad israsytu atitinkamus vaistus bet nei per kur... .
Man jau paciai stogas vaziuoja nors jai nerodau to visai turiu rupintis dar 3 vaikais...Atsiprasau kad guodziuos nors nesergu Nebeismanau kaip elgtis ir ka daryt Absoluciai niekas neidomu tik visa diena apie liga galvoja kalba skaito..sakau ne per daug gerai tiek demesio tokiam blogiui skirti reikia ji mest is galvos...
Limfukus su praejusia ju dienele