Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(56 tema)

QUOTE(Netikėta @ 2015 09 10, 20:07)
mh, tai gali pasitaikyti galimybė išsimiegoti:) Ačiū jums už šviesą net tokiu metu:)

thumbup.gif man likimas pamėtėjo superinę kaimynę palatoj ,tai visą dieną plepėjom ir anekdotus skaldėm ))) linkiu ir pačiai to smile.gif
Atsakyti
Netikėta, tikrai taip smile.gif vienai nakčiai gavau morfino ir raminamųjų kokteiliuką, užvilko gerai, vos sumaigiau vyrui SMS, kad gavau dozę ir jau nykštukai vaidenasi biggrin.gif o šiaip ir aš linkiu, kad su palatos kaimyne nusisektų, labai padeda nesuskysti smile.gif aš skydau iki paguldymo į ligoninę, po to suėmiau save į rankas rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mane taip pat kaklelio smile.gif tau dar tik pati pradžia gydymo?

Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2015 09 10, 23:22)
Pas mane taip pat kaklelio  smile.gif tau dar tik pati pradžia gydymo?

Liepos 27 operavo, prieš važiuojant į sanatoriją gydytojas pranešė, kad sėkmingai išpjovė gyvį ir jokio tolimesnio gydymo nereikės rolleyes.gif tik panašu, kad po oda paliko netirpstančių siūlų, man tokiom žilkutėm kabino pjūvį, tai jaučiu vienoj vietoj, kad duria po oda. Antradienį eisiu pas chirurgą, kad pažiūrėtų doh.gif

O prieš šią operaciją, dar plautį drenavo, nes buvo trūkęs dėl mėnesinių blink.gif tai ligoninėj būdama ir sužinojau kono rezutaltus. Žodžiu smaginausi šią vasarą kaip niekad biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2015 09 08, 16:52)
Taip ir tikejau, kad taip ir bus  clap.gif  4u.gif
Siandien pasidariau krauja, neutrofilai jau pasieke norma, dziaugiuos, kad neskubejau leistis vaistu  ax.gif

Papildyta:
Toliau irgi bus gerai, turi buti gerai 4u.gif

Kaip jusu savijauta ir kraujukas 4u.gif ar leidziates kita jau taksikanu chemija?
Atsakyti
Gal galėtumėt patarti iš patirties, ką reikėtų turėti ligoninėj po operacijos? vandens? pižamą? ką dar?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Netikėta @ 2015 09 15, 13:34)
Gal galėtumėt patarti iš patirties, ką reikėtų turėti ligoninėj po operacijos? vandens? pižamą? ką dar?
Ačiū

TIKĖJIMĄ KAD VISKAS BUS GERAI.....
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2015 09 14, 14:50)
Kaip jusu savijauta ir kraujukas 4u.gif ar leidziates kita jau taksikanu chemija?

Labas, aciu jauciuos geriau, chemija nutrauke, operacija kita savaite.Kraujas atsistate be vaistu.Su temperatura irgi susitvarkiau be antibiotiku.O kaip jus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misiki: 15 rugsėjo 2015 - 20:11
Deganti, Sveta ir visu limfukus sveikinu su mūsų diena..... ir visiem linkiu gyvent,nepasiduot ir pralaužt visas statistikas... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TIKESIU @ 2015 09 15, 20:06)
TIKĖJIMĄ KAD VISKAS BUS GERAI.....

Kad Jusu zodziai Dievui i ausi...
Atsakyti
QUOTE(TIKESIU @ 2015 09 15, 22:09)
Deganti, Sveta ir visu limfukus sveikinu su mūsų diena..... ir visiem linkiu gyvent,nepasiduot  ir pralaužt visas statistikas... 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu wub.gif Ir tave sveikinu !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif drinks_cheers.gif 4u.gif sveikinu ,mergaitės )) limfukai lotuliukas.gif fantastiškas naujas man žodis thumbup.gif sveikatos ,jėgų ir teeina velniop visos statistikos thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Netikėta @ 2015 09 15, 20:14)
Kad Jusu zodziai Dievui i ausi...

Gerą nuotaiką svarbiausia nepamiršt mirksiukas.gif kova vyksta ,-tai jau labai daug 4u.gif o mes laikysim kumštukus už pergalę 4u.gif
Atsakyti