Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(56 tema)

QUOTE(NERA @ 2015 09 08, 08:21)
Kastuvėli??  g.gif
tipitapu, chemija tai tik priemonė įveikti  mirksiukas.gif Linkiu, kad lengvai sutekėtų ir daug nekankintų. Patarimų greičiau atsigauti ir šalinti nemalonius pojūčius tikrai čia gausit mirksiukas.gif
Remedy, leonile, kastuvėli, deganti ir t.t.  kaip jusm sekasi? Klausiu, nes labai rūpit blush2.gif

NERA aš išleidau šiemet pirmoką į mokyklą, dičkę į dešimtą klasę (rugsėjo pradžioj 16 suėjo, kai susirgau jai buvo tik 3 metai), tai gis viskas puiku, gyvenimas tęsiasi.

Atėjo ruduo, na ir mano palydovas kosulys, jau kaip jis man pabodo, dar vasara kažkaip nieko, tik va pasigavau slogą gale vasaros ir viskas, kosėsiu vėl iki pavasario. Senokai jau buvau techninėj apžiūroj, kaupiuosi, nes kaip ir visoms baisu, nesvarbu ar metai, ar cieli 13 va spalį bus nuo diagnozės paskelbimo, tas nerimas lieka.

Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 09 08, 07:21)
Kastuvėli??  g.gif

Remedy, leonile, kastuvėli, deganti ir t.t.  kaip jusm sekasi? Klausiu, nes labai rūpit blush2.gif

Nu nėr dar rezultatų smile.gif tikiuos šiandien iki vakaro jau bus. Laikausi kol kas baimingai, jautriai į viską reaguoju, bet čia prieš patikrinimus visada taip.

Dar priglaudžiau šuniuką, tai mažai laiko turiu galvoti apie visas ligas ir kitus negerumus, kol kas rūpintis juo reikia lyg kūdikėliu blush2.gif visai veikia tokia šuniuko terapija, tikrai mintis padeda atitraukt nuo mano pamėgtų forumų apie vėžį skaitymų, naršymų internete ir informacijos apie ligą ieškojimų.

Žodžiu, kai tik sužinosiu rezultatus - pasidalinsiu. Labai svajoju spalio vidury švęsti metus remisijos ax.gif Linkėjimai visoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastuvas: 08 rugsėjo 2015 - 08:17
QUOTE(kastuvas @ 2015 09 08, 08:16)
Nu nėr dar rezultatų smile.gif tikiuos šiandien iki vakaro jau bus. Laikausi kol kas baimingai, jautriai į viską reaguoju, bet čia prieš patikrinimus visada taip.

Dar priglaudžiau šuniuką, tai mažai laiko turiu galvoti apie visas ligas ir kitus negerumus, kol kas rūpintis juo reikia lyg kūdikėliu  blush2.gif  visai veikia tokia šuniuko terapija, tikrai mintis padeda atitraukt nuo mano pamėgtų forumų apie vėžį skaitymų, naršymų internete ir informacijos apie ligą ieškojimų.

Žodžiu, kai tik sužinosiu rezultatus - pasidalinsiu. Labai svajoju spalio vidury švęsti metus remisijos ax.gif  Linkėjimai visoms smile.gif

Kastuvelu. Laikau kumštukus 4u.gif
Deganti puikūs rezultatai. Man po skydliaukės vėžio gydymo 9 metai praėjo. Ir 2 vaikučius pasigimdžiau. Noriu būt sveika ir tikuos, kad būsiu
Atsakyti
Aš kažkaip tai jau nepasitikiu KT blush2.gif
noriu PET tyrimo, aišku, pati susimokėti už jį negaliu, neįperku, o nemokamai gauti be šansų, nepriklauso sad.gif

Kvaila visa tai, bet dabar "laukiu" kol sukils markeris ir prasidės gydymas, kartais užeina tokie pašviesėjimai, kuomet galvoju, kad viskas bus gerai ir stengiuosi blogai negalvoti rolleyes.gif
o dar tie sapnai, matyt iš pasąmonės, kad liga grįžo doh.gif

norėčiau tos paskaitos Vilniuje, bet deja, deja....

o šiaip gyvenu gerai smile.gif dukra jau lanko 1-ąją klasę, džiaugiuosi, kad jai patinka ten viskas, o blogas mintis veju, veju... bet pasiveja jos doh.gif tada vėl veju, veju... smile.gif
Atsakyti
O aš grįžau po atostogų, trečiadienį pas daktarą, paskirs tyrimus. Jaučiuosi tai labai gerai - bet čia ne rodiklis. Kad ir ką ten ras, svarbiausia kad tik gydymas būtų smile.gif

Mano vaikai irgi grįžo į mokyklas, man pagaliau ataugo išplikę bakembardai biggrin.gif ieškau darbo, noriu vėl eit mokytis nu ir gyvenu toliau.

NERA o kaip jūsų šeima? Kaip Kotrynos tėveliai laikosi?

Mačiau Ida1 kelis kart ant suolelio, bet nieko neparašė. Trūksta man jos postų.

Kastuvėl, sakyk kada pirštus atkryžiuot.
Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2015 09 08, 10:24)

norėčiau tos paskaitos Vilniuje, bet deja, deja....

o šiaip gyvenu gerai  smile.gif  dukra jau lanko 1-ąją klasę, džiaugiuosi, kad jai patinka ten viskas, o blogas mintis veju, veju... bet pasiveja jos  doh.gif  tada vėl veju, veju...  smile.gif

ir Vilniuje bus http://www.kraujas.l...-rugsejo-18-d-/

registruokitės 4u.gif

O tai kartu kursą kartosim, su mergaitėm, gal paprasčiau, nes maniškio ko paklausi, tai jis neprisimena, nežino, namų darbų nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2015 09 08, 09:16)
Labai svajoju spalio vidury švęsti metus remisijos ax.gif  Linkėjimai visoms smile.gif

To linkiu iš visos širdies 4u.gif
Gal kam pravers blush2.gif
http://www.kraujas.l...iu-jau-greitai/
Ką valgyti susirgus vėžiu?
Anotacija
Ši knyga skirta onkologinėmis ligomis sergantiems žmonėms ir jų artimiesiems. Pirmoje leidinio dalyje gydytoja dietologė pataria, kaip maitintis sergant vėžiu, kai taikoma chemoterapija, kamuoja pašaliniai gydymo poveikiai.
Kokį vaidmenį vėžį besigydančių pacientų mityboje atlieka visos maisto medžiagos, o taip pat vanduo, vitaminai, mineralai, fitonutrientai, maisto skaidulos? Lentelės, kuriose aptariamos atskiros produktų grupės, padės sudaryti subalansuotą, paciento poreikius atitinkantį kiekvienos dienos valgiaraštį.
Sunkaus gydymo nualinti pacientai susiduria su daugeliu nemalonių situacijų, kurios dar labiau apsunkina įprastą valgymo procesą: pykinimas, vėmimas, viduriavimas, svorio netekimas, burnos išopėjimas, skonio ir uoslės pasikeitimai, svorio priaugimas. Gydytoja pateikia konkrečias rekomendacijas, kaip maitintis, ištikus kiekvienai iš šių bėdų. O taip pat paaiškina, kaip elgtis ir ką valgyti esant neutropenijai – baltųjų kraujo kūnelių neutrofilų, atsakingų už kovą su į organizmą patenkančiomis bakterijomis, virusais, infekcijomis, sumažėjimui.
Knygoje aptariamos populiariausios „priešvėžinės“ dietos – ar verta jomis pasikliauti? Racionaliai, remiantis mokslo įrodymais, analizuojamas radikaliųjų dietų poveikis sergančiojo organizmui, teigiami ir neigiami aspektai. Pateikiama daug įdomių faktų apie atskirus maisto produktus ir onkologines ligas. Ar išties kai kurie produktai gali turėti lemiamos įtakos gydant vėžį ar jo profilaktikai?
Sergant vėžiu, valgymas neabejotinai yra viena iš sveikimo programos dalių, tad didelę patirtį su onkologiniais pacientais turinčių psichologių patarimai kiekvienam padės įveikti sunkią problemą – nenorą valgyti, kurį sąlygoja prasta fizinė būklė ir prislėgta nuotaika.
Antroje dalyje profesionalus kulinaras siūlo daugiau nei šimtą lengvai paruošiamų, pagal medikų rekomendacijas sukurtų patiekalų receptų.
Knygos leidimą inicijavo jau daugiau nei dvylika metų Lietuvoje veikianti visuomeninė organizacija „Kraujas“, vienijanti kraujo vėžiu sergančius pacientus. Tai originalus, lietuvių autorių kolektyvo parengtas mitybos vadovas, kuris padės pacientams racionaliai maitintis ir aktyviai kovoti su vėžiu.
Pirkdami šią knygą remiate kraujo vėžiu sergančius Lietuvos žmones.
Atsakyti
assa.gif assa.gif assa.gif

Pas mane recidyvo požymių nematyti
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2015 09 08, 08:12)
NERA aš išleidau šiemet pirmoką į mokyklą, dičkę į dešimtą klasę (rugsėjo pradžioj 16 suėjo, kai susirgau jai buvo tik 3 metai), tai gis viskas puiku, gyvenimas tęsiasi.

Va tokie postai "užkuria" kovai. Labai džiugu ir šilta skaityti smile.gif
QUOTE(kastuvas @ 2015 09 08, 08:16)
Dar priglaudžiau šuniuką, tai mažai laiko turiu galvoti apie visas ligas ir kitus negerumus, kol kas rūpintis juo reikia lyg kūdikėliu  blush2.gif  visai veikia tokia šuniuko terapija,

Kaniterapija labai labai veikia thumbup.gif Prašom parodyt savo augintinį. Kuo vardu?
QUOTE(Leonilė @ 2015 09 08, 09:24)
noriu PET tyrimo, aišku, pati susimokėti už jį negaliu, neįperku, o nemokamai gauti be šansų, nepriklauso sad.gif

Labai išsamiai su gydytoja pasikalbėk. Mums iš pradžių irgi sakė, akd nepriklauso mirksiukas.gif

QUOTE(kastuvas @ 2015 09 08, 12:17)

Valio. Sveikinimai. Šampano ir raugintų agurkų į temą!
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2015 09 08, 13:17)
assa.gif  assa.gif  assa.gif

thumbup.gif 4u.gif nors rašau retai, bet visada už kiekvieną pasidžiaugiu radusi geras naujienas bigsmile.gif labai už jus džiaugiuosi
Atsakyti
Kastuveli, puikios žinios! Taip ir toliau! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2015 09 08, 13:14)
Kastuveli, puikios žinios! Taip ir toliau!  thumbup.gif

Dabar tavo eilė įnešt gerų žinių smile.gif
Atsakyti