Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(56 tema)

QUOTE(Deganti @ 2015 09 06, 20:31)
taip tikim, taip yra žmonių, kuriems po dešimt ir ilgiau liga metų neatsinaujina, o Jūs ką visažinė?

Nuoširdžiai, tai pasiilgstu senųjų temų, kur mažiau tokių realistinių gyvenimo atspalvių, daug nuoširdžių patarimų, o dabar jokios bendrystės, padėjimo viena kitai, nors aš jau tai tikrai nematau. Jei kam kils klausimu, ąš esu čia nuo pirmos temos, ir o TAIP, po gydymo aš dar gyva. Tai labai jautri tema ir negalima į ją rašyt kas ant seilės užeina, užtat pusė narių ir neberašo, nebesidalina savo patirtim ir išgyvenimais  4u.gif

nu sorry bet tik parasiau kaip jos mamai atrodo 4u.gif ir as visai nevisazine 4u.gif
beje mano mama ir taip masto, bet as jos nesmerkiu smile.gif
Atsakyti
Deganti, labai teisingas postas tavo, parašei ką galvoju drinks_cheers.gif

Kastuvėli, kojų ir rankų pirštai sukryžiuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
labai atsiprasau jei ka izeidziau.........
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2015 09 06, 19:31)
taip tikim, taip yra žmonių, kuriems po dešimt ir ilgiau liga metų neatsinaujina, o Jūs ką visažinė?

Nuoširdžiai, tai pasiilgstu senųjų temų, kur mažiau tokių realistinių gyvenimo atspalvių, daug nuoširdžių patarimų, o dabar jokios bendrystės, padėjimo viena kitai, nors aš jau tai tikrai nematau. Jei kam kils klausimu, ąš esu čia nuo pirmos temos, ir o TAIP, po gydymo aš dar gyva. Tai labai jautri tema ir negalima į ją rašyt kas ant seilės užeina, užtat pusė narių ir neberašo, nebesidalina savo patirtim ir išgyvenimais  4u.gif

As esu tik ligonio dukra bet skaitau nuosirdziai visas istorijas suprast bandau kaip sunku...o ir salia esantiems ziauriai sunku sad.gif.
Siand labai sunku nes slegia nezinomybe
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2015 09 06, 21:31)

drinks_cheers.gif ir pasiilgstu, ir gyva smile.gif jau 6 metai po gydymo esu sveika,tfu ,tfu,tfu victory.gif

P.S. kastuveli ,laikau kumstukus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 06 rugsėjo 2015 - 22:50
Kastuve, kumščiai suspausti 4u.gif

Aš nuo ketvirtadienio sėdžiu ant antibų. Pilve susirinko laisvo skysčio, prasidėjo uždegimas, teko pasiraityt iš skausmo. Šlapime kraujo rado, dar vis kenčiu visokias pasekmes nuo tų nelemtų vamzdelių. Gydytoja siuntė net inkstų echo pasidaryt, kad tik nebūtų smėliuko ar dar kokio brūdo prisikaupę. Vyras juokiasi iš manęs, kasdien po 8 tabletes ir kapsules suvartoju, sako kaip kokia pensininkė hihihi.gif

O poliklinikoj nervuoja etiketė užlipdyta... ant kortelės ryškus lipdukas su ligos kodu. Erzina tas gailesčio kupinas žvilgsnis, kai tą kodą pamato ir vėl sugrįžta prie mano jauno veido doh.gif "Čia Jūsų pacientė su C53 atėjo, daktare, ar priimsit?" doh.gif

Visoms linkėjimai ir stiprybės 4u.gif
Atsakyti
ause makaliause kaip tetis?
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2015 09 07, 06:39)
ause makaliause kaip tetis?

Tėtis pyktas ir nervuotas, visu išleidžia namo, o jo ne. Nors šią savaitę lyg ir žadėjo jį išleist namo jei tyrimai bus normalūs, tik turės vežtis ir dreną kartu, nes dar neišiminės. Kol kas iš laboratorijas dar negavom atsakymo koks tas auglys buvo, tai dėl chemoterapijos irgi niekas neaišku. Šiaip jis labai kompleksuoja, nes labai viduriuoja, nespėja į tualetą nueiti.
Atsakyti
Siandien buvau pas chemoterapiaute sake bus 6 arba 8 raudonos chemijos . Rytoj 10val. reikia buti . Labai bijau blush2.gif

grizete linkejimai ir istvermes tau 4u.gif

SVETA K. puiku thumbup.gif tokiu istoriju mums labai reikia. 4u.gif

Deganti nuosirdziai jus pakaikau, tai labai jautri tema ir labiausiai cia reikia patarimu ir palaikymo.
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2015 09 07, 13:08)
Siandien buvau pas chemoterapiaute sake bus 6 arba 8 raudonos chemijos . Rytoj 10val. reikia buti . Labai bijau  blush2.gif

grizete linkejimai ir istvermes tau  4u.gif

SVETA K. puiku  thumbup.gif  tokiu istoriju mums labai reikia. 4u.gif

Deganti nuosirdziai jus pakaikau,  tai labai jautri tema ir labiausiai cia reikia patarimu ir palaikymo.

viskas bus gerai, pamatysit, tik nenusiteikit, kad iškart bus bloga, gal nebus, man nebūdavo pvz., prašykit vaistų nuo pykinimo ir į namus, visada turėjau po ranka, nešiodavaus su savim, jei pajausdavau, kad ne kas, leisdavausi, dabar ir geriamų yra, įsidėkit vandens, pasiimkit žurnalą, knygą, aš dienos stacionare leisdavausi, tai su moteriškėm smagiai papliurbdavom ir laikas greičiau praeidavo. Aš mėgėja pakalbint žmones, tai ir papokštaudavom, ir kažkaip tada nėra kada ir bijot 4u.gif Be to tada forumo dar nebuvo šito, tai visus patarimus ir ten susirinkdavau, vienai žiū tas padėdavo, kita man prisakė būtinai granatų sultis gert, sako žinok brangios rūpužės, bet po daug neišgeri ant karto, nes karčios, o man jos atradimas buvo ir labai skanios. Man labai padėjo vanduo su medum ir citrina rytais, visą gydymo laiką gėriau, iš vakaro susitaisydavau ir atsikėlus išgerdavau, taip pat gėriau margainį kol chemiją taikė, pirkdavau rusišką, yra ir dabar turgeliuose. Valgiau viską, net kavą gėriau ax.gif Sėkmės ir nebijokit, svarbu yra gydymas, tad tik ištvermės ir kantrybės dabar.
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2015 09 07, 12:08)
Siandien buvau pas chemoterapiaute sake bus 6 arba 8 raudonos chemijos . Rytoj 10val. reikia buti . Labai bijau  blush2.gif

grizete linkejimai ir istvermes tau  4u.gif

SVETA K. puiku  thumbup.gif  tokiu istoriju mums labai reikia. 4u.gif

Deganti nuosirdziai jus pakaikau,  tai labai jautri tema ir labiausiai cia reikia patarimu ir palaikymo.

sekmes 4u.gif daug tvirtybes kovoje su nelabuoju 4u.gif jei kils klausimu padet kazkiek galesiu, mamai va treciadieni paskutine sulasino raudona. Ja gydo kaune, tai 2 dienas po raudonos visad lasina lasines ir vaistus nuo pykinimo kartu suleidzia. Kartu su raudona leido tavegili. Chemoterapiaute sake padeda lasines gerai nuo pykinimo ir vaistai gerai nes tarkim dar siandien sake sleikstulys jai. Ji geria vandeni su citrina sultis apelsinu keistu dalyku norisi bet po truputi praeina.
Atsakyti
Toks klausimėlis, kada Jūs sužinote kokia stadija, koks vėžys (piktybinis, nepiktybinis) ? Kiek laiko būna praėję po operacijos? Praėjo dvi savaitės, mačiau jau šiandien atėjo iš patologijos centro atsakymai, bet dar niekas neaišku. unsure.gif
Atsakyti