Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(56 tema)

QUOTE(Nireglina @ 2015 09 06, 13:47)
Mano mama niekam nieko neduodavo. Tik dukart davė savo gydytojai, bet ne pinigus.

Mama iki šiol netiki, kad v gali būti įveiktas ir vis ieško, kur jis dabar persimetė  doh.gif Gal ir blogai darau, bet nebereaguoju į tokias jos kalbas. Kartais net pikta darosi  verysad.gif Nežinau, ar įmanoma ją nuteikti nors kiek optimistiškai.

o tu tiki, kad pasveiks visiskai ir daugiau neatsinaujins? o kaip kitaip ji gali elgtis? normalu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2015 09 06, 15:43)
o tu tiki, kad pasveiks visiskai ir daugiau neatsinaujins? o kaip kitaip ji gali elgtis? normalu 4u.gif

Baisu mamai. Ir ne tik baisu, o jau ir sunku, kai visi baimes tavo ignoruoja ir apie "blogiausią scenarijų" nenori kalbėt. Toks jausmas, kad niekas rimtai į tavo ligą nežiūri, tik tu pats.
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2015 09 06, 16:43)

Aš negalvoju apie tai, ar visiškai pasveiks. Galvoju tik apie tai kaip yra dabar. Mama nesidžiaugia net tuo kas yra dabar. Ji vis ieško ir ieško. Jau antrą kartą savo iniciatyva važiuoja tikrintis. Eilinis patikrinimas po pasibaigusio gydymo bus spalio mėn. Ji nelaukia. Nuolat sėdi internete. Skaito ir viską prisitaiko sau. Kai vasarą važiavo tikrintis man užgarantavo, kad v TIKRAI sugrįžo. Nieko nerado. Ji vis tiek netiki ir mėnesio gale važiuos tikrintis kitur. Aš suprantu kaip jai baisu. Tiksliau bandau suprasti, nes nepabuvus tokio ligonio kailyje iki galo nesuprasiu. Vis tik nesuprantu, kodėl ji netiki tyrimų atsakymais. Ji tartum sau įsikalbinėja ligos sugrįžimą g.gif
QUOTE(kastuvas @ 2015 09 06, 17:26)
Baisu mamai. Ir ne tik baisu, o jau ir sunku, kai visi baimes tavo ignoruoja ir apie "blogiausią scenarijų" nenori kalbėt. Toks jausmas, kad niekas rimtai į tavo ligą nežiūri, tik tu pats.

Oi, kastuve, visada palaikiau mamą. Diagnozę jai nustatė prieš 1.5 m. Visą tą laiką esu šalia. Vežiojau pas gydytojus, žolininkus, šventas vietas, pirkau papildus, ieškojau info apie netradicinį gydymą ir pan. Dėl baimės ignoravimo... Nekartą esu sakiusi, jei liga sugrįš, vėl kovosim ir bandysim laimėt. Kam bandyt įsikalbėt, kad tikrai vėl serga, jei tai neaišku. Na tikrai nebežinau, ką jai sakyti, kaip dar palaikyti. Patarkit.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2015 09 06, 17:41)
Aš negalvoju apie tai, ar visiškai pasveiks. Galvoju tik apie tai kaip yra dabar. Mama nesidžiaugia net tuo kas yra dabar. Ji vis ieško ir ieško. Jau antrą kartą savo iniciatyva važiuoja tikrintis. Eilinis patikrinimas po pasibaigusio gydymo bus spalio mėn. Ji nelaukia. Nuolat sėdi internete. Skaito ir viską prisitaiko sau. Kai vasarą važiavo tikrintis man užgarantavo, kad v TIKRAI sugrįžo. Nieko nerado. Ji vis tiek netiki ir mėnesio gale važiuos tikrintis kitur. Aš suprantu kaip jai baisu. Tiksliau bandau suprasti, nes nepabuvus tokio ligonio kailyje iki galo nesuprasiu. Vis tik nesuprantu, kodėl ji netiki tyrimų atsakymais. Ji tartum sau įsikalbinėja ligos sugrįžimą  g.gif

Oi, kastuve, visada palaikiau mamą. Diagnozę jai nustatė prieš 1.5 m. Visą tą laiką esu šalia. Vežiojau pas gydytojus, žolininkus, šventas vietas, pirkau papildus, ieškojau info apie netradicinį gydymą ir pan. Dėl baimės ignoravimo... Nekartą esu sakiusi, jei liga sugrįš, vėl kovosim ir bandysim laimėt. Kam bandyt įsikalbėt, kad tikrai vėl serga, jei tai neaišku. Na tikrai nebežinau, ką jai sakyti, kaip dar palaikyti. Patarkit.

nu ir saunuole, lai tikrinasi thumbup.gif
zinai mano mama tik dabar kas menesi daresi markeri nu ir labai saunu. geriau pagaut pacia pradzia negu tada kai jau viskas buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2015 09 06, 10:30)
Sveiji. Man ryt ryte KT 7:30. Reikia gerti urografino litrą. Tik nežinau kokiomis dozėmi reikia gerti (praeitą kartą KT buvo popiet, tai gėriau 500 ml iš vakaro, 250 ml iš ryto, 250 ml prieš pat tyrimą). Gal kam buvo KT panašiu laiku? Kaip gėrėt? Taip pat, iki kada galima valgyti?

Vyrui kai taip anksti KT paskirdavo, jis taip ir gerdavo kaip parašei - 500 ml iš vakaro, 250 ml atsikėlęs ryte ir 250 ml jau prieš pat tyrimą jau klinikoje. O nevalgydavo jau nuo kokių 18-19val. iš vakaro.
Atsakyti
QUOTE(zalia_banga @ 2015 09 06, 17:07)
Vyrui kai taip anksti KT paskirdavo, jis taip ir gerdavo kaip parašei - 500 ml iš vakaro, 250 ml atsikėlęs ryte ir 250 ml jau prieš pat tyrimą jau klinikoje. O nevalgydavo jau nuo kokių 18-19val. iš vakaro.

Tai puiku. As taip irgi galvoju daryt. Aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastuvas: 06 rugsėjo 2015 - 17:10
QUOTE(Sunflowers @ 2015 09 06, 08:53)
nuo 37 skiria gydyma 4u.gif labai linkiu, kad nepakiltu 4u.gif

O koks gydymas? Tokia pačia chemoterapija 6kartai? g.gif

Kastuvai, sekmes tau rytoj, žinau, kad viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2015 09 06, 18:11)
O koks gydymas? Tokia pačia chemoterapija 6kartai?  g.gif

Kastuvai, sekmes tau rytoj, žinau, kad viskas bus gerai wub.gif

jei kalbam apie kiausidziu vezi, tai mamai skirdavo chemoterapija 8 kartus.

net nenoriu pagalvot kas vel laukia mamos verysad.gif unsure.gif

Kastuvai sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 06 rugsėjo 2015 - 17:21
QUOTE(Sunflowers @ 2015 09 06, 17:20)
jei kalbam apie kiausidziu vezi, tai mamai skirdavo chemoterapija 8 kartus.

net nenoriu pagalvot kas vel laukia mamos verysad.gif  unsure.gif

Kastuvai sekmes 4u.gif

Ačiū už palaikymą, reikia kad jūsų linkėjimai išsipildytų wub.gif
Atsakyti
kastuvai geros kloties 4u.gif

Nireglina tokia baime kausto dauguma, o gal net visus kas su tuo tiesiogiai susidure. Jeigu jai tikrai tai perauga i paranoja gal geras psichologas padetu. Kaip suprantu isbandete ir alernatyvu gydyma . Jus labai padejote savo mamai, esate saunuole 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tipitapu: 06 rugsėjo 2015 - 18:27
QUOTE(Edmė @ 2015 09 05, 14:19)
Ateinu į palaikymo komandą 4u.gif . Tik nenukabinkit nosies. Reikia gydytis ir tikėti, kad viskas bus gerai. Gydymas dabar geras. Herceptiną gausit. Limfmazgiai niekis su gyvenimu. Pas mane vienoje pusėje visi išpjauti, kitoje irgi kokie 4 (jau net nežinau). Rankas pasaugoju, pradžioje daug mankštinau, dabar pagal poreikį. Po pirmo gydymo(2010 m.) man plaukai nenuslinko, nors gavau 6 kartus doxorubiciną, tai kaip ir turėjo nuslinkti. Šiek tiek išretėjo, bet trumpai apsikirpus galėjau normalaiai vaikščioti. Per antrą gydymą (2013 M.) nuslinko visiškai, kadangi tebetesiant po 2,5 mėn gydymo ėjau į darbą, pirkau peruką. Pas mane irgi her, ir dar BRCa 2 geną turiu. Dabar kaip ir gerai viskas, seka mane, tyrimus padaro, aš tebedirbu, vaikai jau paaugo. Todėl linkiu visoms gero dydymo ir pasveikimo.

Gal galit detaliau parasyt savi pirmaja diagnoze labai gera skaitytsekmigas istorijas
KASTUVELIsekmes laiko kumscius viskas bus gerai. Beje mamai sake reikes gert tabletes kazkokias pries kompiuterine...cia kitaip kazkaip? Gal kuri daretes kauno onkologinej kompiuterine gerai daro ten?
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2015 09 06, 16:43)

taip tikim, taip yra žmonių, kuriems po dešimt ir ilgiau liga metų neatsinaujina, o Jūs ką visažinė?

Nuoširdžiai, tai pasiilgstu senųjų temų, kur mažiau tokių realistinių gyvenimo atspalvių, daug nuoširdžių patarimų, o dabar jokios bendrystės, padėjimo viena kitai, nors aš jau tai tikrai nematau. Jei kam kils klausimu, ąš esu čia nuo pirmos temos, ir o TAIP, po gydymo aš dar gyva. Tai labai jautri tema ir negalima į ją rašyt kas ant seilės užeina, užtat pusė narių ir neberašo, nebesidalina savo patirtim ir išgyvenimais 4u.gif
Atsakyti