Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(56 tema)

herceptina skyre . As irgi manau nedirbti tai apseisiu be peruko. Bereikalingos islaidos. Visai neturiu nei kepuriu nei skaru, be to manau reikia moketi uzsiristi blush2.gif . Rytoj uzsirasiau is ryto pas kirpeja trumpai nusikirpsiu. Romantike aciu uz palaikyma. Bandau nusiteikti pozityviai 4u.gif
Gal reikia kazkaip pasiruosti pries chemija ?
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2015 09 03, 20:42)
Mano padaras kur kas didesnis~3cm. Hemogl. ir mano neblogas, kiti rodikliai kraujo prasti unsure.gif
Dar vis jauciuosi prastai, o jau gera sav. beliktu iki naujos chemijos, tai kaip ant dar svieziu, neuzgijusiu zaizdu, naujas daryti?niekaip nesuprantu, gal visoms taip yra?

turbut leukocitai krenta ane? Mamai tai gyd sake visi rodikliai bent po raudonos geri, ziuresim kaip bus po herc su doxatakseliu ar kaip jis ten. Kaip aiskino ir skaiciau raudona chemija tai mazdaug stipriausiai veikia apie 10 dienu ten ir stomatitai ir pan prasideda o su hercept ir doxataks nezinau kada stipriausias poveikis...gal kita savaite ir jausites gerai ir gales naikint nelabaji! 4u.gif O jums dare tikrinima po raudonos ar sumazejo kiek nors tas bjaurybe? blush2.gif

QUOTE(tipitapu @ 2015 09 04, 09:24)
Labutis merginos, mane isoperavo 5 rugpjucio,lyg viskas buvo gerai krutines nepasalino tik ispjove ir sake kad pragnozes neblogos, bet kai gavau atsakyma viskas pasirode ne taip paprasta. II A stadija, G3, HER+++, kaip pas misiki. Todel ir neparasau nes nuotaika nekokia. Nuo pirmadienio chemija, o po pietu pas seimos gydytoja idomu ar as sugebesiu nueiti pratesti nedarbingumo.
Papildyta:
Ar apsimoka pirkti peruka ?

Jeigu raudona chemija tai mazdaug po 2sav pradeda kristi plaukuciai...Mama po chemijos buna apspangus nes jai dar tavegili kartu suleidzia nuo alergijos tai griuna tik miegot. Kiekvienam labai skirtingai. Koks pas jus to bieso dydis? Kokia schema vaistuku paskyre.. Atsiprasau viskas labai idomu kaip gydo nes mama gydo taip tai ir lyginu blush2.gif Jums suprantu pirma ispjove o poto chemija duoda? blush2.gif

Visoms daug stiprybes kovoje 4u.gif
Atsakyti
dendule taip man is pradziu ispjove 27 mm.
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2015 09 04, 14:41)
dendule taip man is pradziu ispjove 27 mm.

4u.gif 4u.gif
Jeigu neduos raudonos tai plaukuciai liks savo vietoje 4u.gif o herceptinas veikia sita labai labai gerai bent jau daugelis moteru su kuriomis mama chemoterapijoje susitiko(labai daug su Her dabar pasitaiko) visoms suveike!
Linkiu daug pozityvo ir istvermes kovojant! 4u.gif

o limfmazgius irgi pjauste blush2.gif ?
Atsakyti
Linfmazgius tris ispjove paziureti ar viskas tvarkoje. Nieko blogo nerado.
Papildyta:
dendule aciu uz palaikyma
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2015 08 31, 22:02)
buvo kiausidziu. gimda, kiausides ispjautos per pirma karta. nuo 67 iki 212. trecia kart atsinaujino po metu.

Ką gydytojai šneka? koks gydymas laukia?Per kiek lauko po pirmo karto atsinaujino?
kaip gydė?
man irgi toks vėžys, (man 34m) markeris irgi didėja verysad.gif tik KT nieko nerodo....

Tiputapu, laikykitės verysad.gif visada pasidaro liūdna, kai atsiranda šioje temoje naujų narių....
Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2015 09 04, 20:00)
Ką gydytojai šneka? koks gydymas laukia?Per kiek lauko po pirmo karto atsinaujino?
kaip gydė?
man irgi toks vėžys, (man 34m) markeris irgi didėja  verysad.gif tik KT nieko nerodo....
Tiputapu, laikykitės verysad.gif  visada pasidaro liūdna, kai atsiranda šioje temoje naujų narių....

Taikys menesine chemija, tik nezinom kaip cia ja suprast. Visad budavo 8 kartus chemija. Dabar negali taikyti, nes koja luzo doh.gif Turi praeiti bent dvi savaites po luzio. Antra kart atsinaujino po 2 metu, dabar trecia kart po metu verysad.gif

Laikykites visos! Daug jum sveikatos, stiprybes ir tikejimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2015 09 04, 15:29)
turbut leukocitai krenta ane? Mamai tai gyd sake visi rodikliai bent po raudonos geri, ziuresim kaip bus po herc su doxatakseliu ar kaip jis ten. Kaip aiskino  ir skaiciau raudona chemija tai mazdaug stipriausiai veikia apie 10 dienu ten ir stomatitai ir pan prasideda o su hercept ir doxataks nezinau kada stipriausias poveikis...gal kita savaite ir jausites gerai ir gales naikint nelabaji! 4u.gif O jums dare tikrinima po raudonos ar sumazejo kiek nors tas bjaurybe? blush2.gif
Jeigu raudona chemija tai mazdaug po 2sav pradeda kristi plaukuciai...Mama po chemijos buna apspangus nes jai dar tavegili kartu suleidzia nuo alergijos tai griuna tik miegot. Kiekvienam labai skirtingai. Koks pas jus to bieso dydis? Kokia schema vaistuku paskyre.. Atsiprasau viskas labai idomu kaip gydo nes mama gydo taip tai ir lyginu blush2.gif Jums suprantu pirma ispjove o poto chemija duoda? blush2.gif

Visoms daug stiprybes kovoje 4u.gif

Leukocitai tai nukrite, bet po truputi kyla, bet va neutrofilai tai ant nulio, infekcija galiu praryti bet kada unsure.gif As galvoju daugiau nesilasinti chemijos, bus kaip bus, cherceptina tai taip, bet be taksanu, jie mane uzmus ir be draugelio, tai kam dar kenteti unsure.gif Auglys pakeites forma, kazkiek sumazejes, suplokstejes atrodo, tikrinimo nedare, pati skambinaus chirurgui, kad paziuretu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tipitapu @ 2015 09 04, 16:06)
Linfmazgius tris ispjove paziureti ar viskas tvarkoje. Nieko blogo nerado.
Papildyta:
dendule aciu uz palaikyma

Tris limfmazgius ispjove, kad tik paziureti blink.gif blink.gif blink.gif Jei nepaslaptis, kur jus gydotes?
Dabar kiek girdejau kaip tik stengiasi issaugoti kuo daugiau limfmazgiu, kad nebloginti gyvenimo kokybes, jei jie nesuvezeje, bet kad taip tik del paziurejimo, isgasdinot rimtai g.gif Jusu augliukas nedidelis, ispjove ir gerai, kai kada net geriau buna, nei adjuvantine chemoterapija, gerai, jei ji veikia, o jei ne, tai taip ir nesiojiesi ta bjaurasti dar pusmeti koki be naudos unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2015 09 04, 14:24)
herceptina skyre . As irgi manau nedirbti tai apseisiu be peruko. Bereikalingos islaidos. Visai neturiu nei kepuriu nei skaru, be to manau reikia moketi uzsiristi blush2.gif . Rytoj uzsirasiau is ryto pas kirpeja trumpai nusikirpsiu. Romantike aciu uz palaikyma. Bandau nusiteikti pozityviai 4u.gif
Gal reikia kazkaip pasiruosti pries chemija ?

As nesiruosiau chemijai. Turejau vandens su savim. Muzikos. Mano plaukai pradejo kristi pries antra chemija. Tada ir nusikirpau. Po antros chemijos jau nuskutau plaukus.
Skarele turejau paprasta. Pirkau po pirmos chemijos, radau silkine. Risau paprasciausiai apacioje prie kaklo prie nugaros. Namuose turejau tokia vaikiska plona medvilnine kepuryte, salta buvo su plika galva buti.
Asmeniskai man norejosi po chemijos apelsinu ir kavos. Bet norai buna skirtingi. Isisklausykite ko nores jusu organizmas.
misiki, gal dabar tausoja limfmazgius, bet kai mane operavo ispjove 13 (!) limfmazgiu, kad patikrinti ar ten nera metastaziu. Gyvenimo kokybes man tai nepakeite. ismankstinau ranka po gydymo.
tipitapu, kai turesite laiko ir noro, paskaitykite mano ankstesnes zinutes. Daug rasiau chemijos metu. Turejau daug klausimu, forume radau daug atsakymu.
Sekmes.
Atsakyti
Man nei vieno neišpjovė, ojoi, kaip tada viduje mintimis pykau ant gydytojos, kad neišpjovė nei vieno....

Atsakyti
romantike su malonumu perskaityciau, bet kaip tai padaryti butu paprasciau. Kokiose temose Jus rasete zinutes apie Chemoterapija ?

Nezinau kodel ispjove gal taip reikejo. Gydausi Vilniuje pas mus tiek pacientu daug, kad veiksmas vyksta konvejeriu.

Gal galit pasakyti arba i az ar reikia duoti chemoterapiautei ir kiek ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2015 09 05, 13:06)
romantike su malonumu perskaityciau, bet kaip tai padaryti butu paprasciau. Kokiose temose Jus rasete zinutes apie Chemoterapija ?

Nezinau kodel ispjove gal taip reikejo. Gydausi Vilniuje pas mus tiek pacientu daug, kad veiksmas vyksta konvejeriu.

Gal galit pasakyti arba i az ar reikia duoti chemoterapiautei ir kiek ? 4u.gif

mama tik seselei duodavo 4u.gif
Atsakyti