QUOTE(Leonilė @ 2015 08 30, 16:17)
misiki, kaip aš tave suprantu, laikykis
aš po pirmos chemoterapijos, kai sulašino, tikrai turėjau minčių viską nutraukti ir nesigydyti visai, nes buvo laaaaaabai blogai, tada visiškai gyventi nenorėjau... (tada irgi galvojau, kad dozė man per didelė)
bet gydytoja patikino, kad dozė yra tokia, kokia ir turi būti.
skausmas praeina, viskas pasimiršta ir vėl gyventi norisi
jei nepadeda vieni nuskausminamieji pabandyk kitus, tikrai atrasi tuos, kurie tau padės ir bus lengviau pernešti...
man padėjo Doloblok leidžiami vaistai nuo skausmo( jie su raudonu receptu parduodami)
šiandien lygiai metai nuo tos dienos, kai sužinojau savo diagnozę, nekokie prisiminimai
Aciu Leonile, stengiuosi, sunkokai sekasi, jau savaite, kai susilasinau praejo, dar neina atsigauti, kai pagalvoju, kad po dvieju vel tas pats, dar neatgavus jegu
, sunkiai eina patiketi, kad visa tai bus pernesama
ryt vaziuoju kraujo kontrolei, turbut nieko gero ir cia nebus
Leonile, nebeprisimink, tos dienos, kuri buvo pries metus, siandien svesk pergale, tegul tau si diena buna laimingiausia ir prasmingiausia is visu
O skausmo as nebijau, kenteti galiu, tik vieno bijau, kad organai gali nebeatlaikyti
Papildyta:
QUOTE(ause makaliause @ 2015 08 31, 14:51)
misiki laikykis, stiprybės daug daug daug
Tėčiui šiandien darė echoskopą, rado 3000 ml laisvo nehomogeniško skysčio, kažkaip gerai man čia nesišviečia
Aciu, jums irgi gero gijimo
Papildyta:
QUOTE(dendule @ 2015 08 31, 16:47)
tvirtybes daug daug ir istvermes
kiek jus turejot raudonu? as tyliau paskaitau pasisemiu minciu nes mama serga...ir dabar va trecd paskutine raudona o poto bus herceptinas su ta.. bijau pagalvot kas jai laukia jei taip skaudes...ji tokia labai nepakanti skausmui:(. Jums jau operavo?
Dekui
As turejau tris raudonas, siaip nemalonus prisiminimai ir nuo tu raudonu, bet sita man labai jau sunki, bet jus nenusiminkit, jusu mamai nebutinai taip turi buti, kaip man, gal ji visai gerai toleruos tuos vaistus, nes as ir is anksciau visokius keninius ir pusinius blogai labai pernesdavau, o sitie, kiek zinau ir yra is ju gaminami, taip kad jums visai gali buti neblogai, matyt mes gydomes pagal ta pacia schema, taip kad tvirtybes jums ir mamai
Mane dar neoperavo, po dvieju sekanciu turetu operuoti, o jus?