Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(56 tema)

QUOTE(ause makaliause @ 2015 08 31, 16:44)
Ar kas nors vartojote Nutridrink? Ar yra nors koks poveikis?

Mano dukra vartojo, bet ne dėl onko, o psichologinės kilmės nevalgymo. Poveikis buvo geras, atsigavo organizmas.
Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2015 08 30, 16:17)
misiki, kaip aš tave suprantu, laikykis  console.gif
aš po pirmos chemoterapijos, kai sulašino, tikrai turėjau minčių viską nutraukti ir nesigydyti visai, nes buvo laaaaaabai blogai, tada visiškai gyventi nenorėjau... (tada irgi galvojau, kad dozė man per didelė)
bet gydytoja patikino, kad dozė yra tokia, kokia ir turi būti.
skausmas praeina, viskas pasimiršta ir vėl gyventi norisi smile.gif
jei nepadeda vieni nuskausminamieji pabandyk kitus, tikrai atrasi tuos, kurie tau padės ir bus lengviau pernešti...

man padėjo Doloblok leidžiami vaistai nuo skausmo( jie su raudonu receptu parduodami)

šiandien lygiai metai nuo tos dienos, kai sužinojau savo diagnozę, nekokie prisiminimai  verysad.gif

Aciu Leonile, stengiuosi, sunkokai sekasi, jau savaite, kai susilasinau praejo, dar neina atsigauti, kai pagalvoju, kad po dvieju vel tas pats, dar neatgavus jegu doh.gif , sunkiai eina patiketi, kad visa tai bus pernesama unsure.gif ryt vaziuoju kraujo kontrolei, turbut nieko gero ir cia nebus unsure.gif
Leonile, nebeprisimink, tos dienos, kuri buvo pries metus, siandien svesk pergale, tegul tau si diena buna laimingiausia ir prasmingiausia is visu 4u.gif
O skausmo as nebijau, kenteti galiu, tik vieno bijau, kad organai gali nebeatlaikyti unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(ause makaliause @ 2015 08 31, 14:51)
misiki laikykis, stiprybės daug daug daug  4u.gif
Tėčiui šiandien darė echoskopą, rado 3000 ml laisvo nehomogeniško skysčio, kažkaip gerai man čia nesišviečia  unsure.gif

Aciu, jums irgi gero gijimo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dendule @ 2015 08 31, 16:47)
tvirtybes daug daug ir istvermes 4u.gif kiek jus turejot raudonu? as tyliau paskaitau pasisemiu minciu nes mama serga...ir dabar va trecd paskutine raudona o poto bus herceptinas su ta.. bijau pagalvot kas jai laukia jei taip skaudes...ji tokia labai nepakanti skausmui:(. Jums jau operavo?

Dekui 4u.gif As turejau tris raudonas, siaip nemalonus prisiminimai ir nuo tu raudonu, bet sita man labai jau sunki, bet jus nenusiminkit, jusu mamai nebutinai taip turi buti, kaip man, gal ji visai gerai toleruos tuos vaistus, nes as ir is anksciau visokius keninius ir pusinius blogai labai pernesdavau, o sitie, kiek zinau ir yra is ju gaminami, taip kad jums visai gali buti neblogai, matyt mes gydomes pagal ta pacia schema, taip kad tvirtybes jums ir mamai 4u.gif Mane dar neoperavo, po dvieju sekanciu turetu operuoti, o jus?
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2015 08 31, 15:44)
Ar kas nors vartojote Nutridrink? Ar yra nors koks poveikis?

Tikrai yra poveikis.. Tiek Nutridrink,tiek Nutrison tikrai padidina ir apetitą,o ir visas baltimynas su kalorijom ten..
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2015 08 31, 13:54)
labas. jungiuos ir as prie jusu..... mamai vel markeris pakilo.... skambinsim gydytojai, ziuresim kas toliau....
visoms sveikatos ir tikejimo 4u.gif

O koks v mamai? kiek pakilo markeris?
kiek laiko praėjo po gydymo?

Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2015 08 31, 21:58)
O koks v mamai? kiek pakilo markeris?
kiek laiko praėjo po gydymo?

buvo kiausidziu. gimda, kiausides ispjautos per pirma karta. nuo 67 iki 212. trecia kart atsinaujino po metu.
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2015 08 31, 18:55)
Aciu Leonile, stengiuosi, sunkokai sekasi, jau savaite, kai susilasinau praejo, dar neina atsigauti, kai pagalvoju, kad po dvieju vel tas pats, dar neatgavus jegu doh.gif , sunkiai eina patiketi, kad visa tai bus pernesama unsure.gif ryt vaziuoju kraujo kontrolei, turbut nieko gero ir cia nebus unsure.gif
Leonile, nebeprisimink, tos dienos, kuri buvo pries metus, siandien svesk pergale, tegul tau si diena buna laimingiausia ir prasmingiausia is visu 4u.gif
O skausmo as nebijau, kenteti galiu, tik vieno bijau, kad organai gali nebeatlaikyti unsure.gif

Papildyta:
Aciu, jums irgi gero gijimo 4u.gif
Papildyta:
Dekui 4u.gif As turejau tris raudonas, siaip nemalonus prisiminimai ir nuo tu raudonu, bet sita man labai jau sunki, bet jus nenusiminkit, jusu mamai nebutinai taip turi buti, kaip man, gal ji visai gerai toleruos tuos vaistus, nes as ir is anksciau visokius keninius ir pusinius blogai labai pernesdavau, o sitie, kiek zinau ir yra is ju gaminami, taip kad jums visai gali buti neblogai, matyt mes gydomes pagal ta pacia schema, taip kad tvirtybes jums ir mamai 4u.gif Mane dar neoperavo, po dvieju sekanciu turetu operuoti, o jus?

Na aciu uz grazius palinkejimus 4u.gif tikiuos issipildys..jai ryt paskutine raudona chemija..Tikrai jauciu kad ta pati schema pas ja Her2+++ ir G2 hormonams neaktyvus..augliukas maziukas neauga jis 1.1*1.3cm kazkur...Kokiame mieste gydotes? Mamai duoda lasines po raudonos 2 dienas dar ir nuo pykinimo vaistus tai siek tiek geriau buna po ju. Aisku jauciasi prastai bet pakolkas kraujas atsistatydavo dar va siand pridave ryt tikekimes gales leisti. Jai skyre 4 raudonas ir po ju darys kontrole(mamograma ir dar kazka) ir poto herceptinas...
Jums daug istvermes ir tikejimo!!! 4u.gif Kiek teko mamai vis kalbet su moterimis kur gydosi labai daug dabar kam randa her2
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2015 09 01, 15:57)
Na aciu uz grazius palinkejimus 4u.gif  tikiuos issipildys..jai ryt paskutine raudona chemija..Tikrai jauciu kad ta pati schema pas ja Her2+++ ir G2 hormonams neaktyvus..augliukas maziukas neauga jis 1.1*1.3cm kazkur...Kokiame mieste gydotes? Mamai duoda lasines po raudonos 2 dienas dar ir nuo pykinimo vaistus tai siek tiek geriau buna po ju. Aisku jauciasi prastai bet pakolkas kraujas atsistatydavo dar va siand pridave ryt tikekimes gales leisti. Jai skyre 4 raudonas ir po ju darys kontrole(mamograma ir dar kazka) ir poto herceptinas...
Jums daug istvermes ir tikejimo!!! 4u.gif Kiek teko mamai vis kalbet su moterimis kur gydosi labai daug dabar kam randa her2

Her pas mane toks pats, tik va mano G3 jau forma agresyvi.As gydausi Klaipedoje, o jus?Mano kraujas irgi prastas po paskutines, bandysim kazkaip pasikelti, jo istvermes cia jau reikia, kartais net ir labai daug, man buvo planuota trys raudonos ir trys docetakseliai su herceptinu kartu, bet po ketvirtos suleidimo nezinau kaip bus, net gydytoja prasitare, ar gales toliau testi chemija unsure.gif Na tai stiprinkites ir sveikite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2015 09 01, 20:00)
Her pas mane toks pats, tik va mano G3 jau forma agresyvi.As gydausi Klaipedoje, o jus?Mano kraujas irgi prastas po paskutines, bandysim kazkaip pasikelti, jo istvermes cia jau reikia, kartais net ir labai daug, man buvo planuota trys raudonos ir trys docetakseliai su herceptinu kartu, bet po ketvirtos suleidimo nezinau kaip bus, net gydytoja prasitare, ar gales toliau testi chemija unsure.gif Na tai stiprinkites ir sveikite 4u.gif

Mama gydosi kaune klinikose. Jai skyre 4 raudonas...siand va paskutine raudona sulasino..vargse sako kaip pagirios gaivaliojasi sad.gif doh.gif ryt vesiu lasines statys ir penktadieni. O toliau seks herceptinas su taxikanais.. Dar po sitos dabar kontrole darys mamograma ir virsutiniu pilvo organu...
O jusu koks dydis to piktojo?sad.gif kad tik greiciau israut ji su saknim ir sunaikint linkiu 4u.gif
beje nezinau bet mamai non stop spaudziau sultis morkos+burokeliai(aisku mazas kiekis) su letaeige ir kraujas po visu 3 chemiju atsistate...mano hemoglobinas be chemiijos blogesnis nei jos blush2.gif
Atsakyti
Iki operacijos tėtis buvo nervingas, bet dabar irgi nelengva. doh.gif Valgyt nori, bet nieko negali valgyt, nuo visko viduriuoja. Šaukštas į burną ir iškart į tualetą. Kartais ir nespėja nulėkti.
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2015 09 02, 22:51)
Mama gydosi kaune klinikose. Jai skyre 4 raudonas...siand va paskutine raudona sulasino..vargse sako kaip pagirios gaivaliojasi sad.gif doh.gif ryt vesiu lasines statys ir penktadieni. O toliau seks herceptinas su taxikanais.. Dar po sitos dabar kontrole darys mamograma ir virsutiniu pilvo organu...
O jusu koks dydis to piktojo?sad.gif kad tik greiciau israut ji su saknim ir sunaikint linkiu  4u.gif
beje nezinau bet mamai non stop spaudziau sultis morkos+burokeliai(aisku mazas kiekis) su letaeige ir kraujas po visu 3 chemiju atsistate...mano hemoglobinas be chemiijos blogesnis nei jos blush2.gif

Mano padaras kur kas didesnis~3cm. Hemogl. ir mano neblogas, kiti rodikliai kraujo prasti unsure.gif
Dar vis jauciuosi prastai, o jau gera sav. beliktu iki naujos chemijos, tai kaip ant dar svieziu, neuzgijusiu zaizdu, naujas daryti?niekaip nesuprantu, gal visoms taip yra?
Atsakyti
Labutis merginos, mane isoperavo 5 rugpjucio,lyg viskas buvo gerai krutines nepasalino tik ispjove ir sake kad pragnozes neblogos, bet kai gavau atsakyma viskas pasirode ne taip paprasta. II A stadija, G3, HER+++, kaip pas misiki. Todel ir neparasau nes nuotaika nekokia. Nuo pirmadienio chemija, o po pietu pas seimos gydytoja idomu ar as sugebesiu nueiti pratesti nedarbingumo.
Papildyta:
Ar apsimoka pirkti peruka ?
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2015 09 04, 09:24)
Labutis merginos, mane isoperavo 5 rugpjucio,lyg viskas buvo gerai krutines nepasalino tik ispjove ir sake kad pragnozes neblogos, bet kai gavau atsakyma viskas pasirode ne taip paprasta. II A stadija, G3, HER+++, kaip pas misiki. Todel ir neparasau nes nuotaika nekokia. Nuo pirmadienio chemija, o po pietu pas seimos gydytoja idomu ar as sugebesiu nueiti pratesti nedarbingumo.
Papildyta:
Ar apsimoka pirkti peruka ?

Tau turetu skirti herceptina prie tu HER+++.
Jei spes suleisti chemija iki pietu, spesi pas seimos gydytoja. Dazniausiai visi blogumai prasideda (jei prasideda) nuo 2 paros. NUSITEIK TEIGIAMAI. Blogis ispjautas, toliau kova kova kova.
As nedirbau gydymosi metu, tai ir nepirkau peruko. Gydymas vyko rudeni-ziema, tai patalpose buvau su skarele, o lauke su kepure. Daznai uztenka graziu skareliu arba stilingu tau tinkanciu kepuriu. Sekmes.
Atsakyti