Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(56 tema)

QUOTE(misiki @ 2015 08 29, 16:51)
labas, gal kuri galetumet pasakyti, kiek dar gali testis tokia nerealus skausmai nuo doxetakselio, paeiti visiskai nebeina, tiesiog is skausmo, galvos, kaulu zandikauliu ir viso kuno lauzymas tesiasi be paliovos trecia para, nebezinau jau nei kaip vaduotis doh.gif  verysad.gif

Sveika, skausmas gali tęstis 5-7 dienas. Kiekvienå kartâ gali vis kitaip būti. Man šeimos gydytoja išrašydavo tramadolio, tik jis padėdavo.sėkmės .
Atsakyti
QUOTE(KRV @ 2015 08 29, 21:28)
Sveika, skausmas gali tęstis 5-7 dienas. Kiekvienå kartâ gali vis kitaip būti. Man šeimos gydytoja išrašydavo tramadolio, tik jis padėdavo.sėkmės .

Matyt man doze didele, negelbsti jokie leidziami vaistai anei kiek doh.gif skauda net ausi, dantis, galva, gimda, visus kaulus, zodziu, ka turiu, tas gelia, plesia, suka iki nuprotejimo doh.gif burna aisku zaizdota doh.gif raudona chemija man buvo kaip atgaiva, palyginus su sita doh.gif Manau sita bus pirma ir paskutine, jei isvis istempsiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misiki: 30 rugpjūčio 2015 - 10:48
misiki, kaip aš tave suprantu, laikykis console.gif
aš po pirmos chemoterapijos, kai sulašino, tikrai turėjau minčių viską nutraukti ir nesigydyti visai, nes buvo laaaaaabai blogai, tada visiškai gyventi nenorėjau... (tada irgi galvojau, kad dozė man per didelė)
bet gydytoja patikino, kad dozė yra tokia, kokia ir turi būti.
skausmas praeina, viskas pasimiršta ir vėl gyventi norisi smile.gif
jei nepadeda vieni nuskausminamieji pabandyk kitus, tikrai atrasi tuos, kurie tau padės ir bus lengviau pernešti...

man padėjo Doloblok leidžiami vaistai nuo skausmo( jie su raudonu receptu parduodami)

šiandien lygiai metai nuo tos dienos, kai sužinojau savo diagnozę, nekokie prisiminimai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leonilė: 30 rugpjūčio 2015 - 15:22
QUOTE(Leonilė @ 2015 08 30, 16:17)

šiandien lygiai metai nuo tos dienos, kai sužinojau savo diagnozę, nekokie prisiminimai  verysad.gif

Ot tai doh.gif Įsivaizduok tu jau cieli metai po diagnozės ir tu gyva, tu esi, gyveni ir džiaugiesi kiekviena diena, va taip reikia mislint, bus ir antri, ir treti ir n metų, aš skaičiuodama kiekvienus metus bais džiaugdavaus, kad va dar vienus pragyvenau wub.gif Ir tai yra jėga 4u.gif Tad sveikinu su antru pirmuoju gimtadieniu clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2015 08 30, 15:54)
Ot tai  doh.gif  Įsivaizduok tu jau cieli metai po diagnozės ir tu gyva, tu esi, gyveni ir džiaugiesi kiekviena diena, va taip reikia mislint, bus ir antri, ir treti ir n metų, aš skaičiuodama kiekvienus metus bais džiaugdavaus, kad va dar vienus pragyvenau  wub.gif Ir tai yra jėga  4u.gif Tad sveikinu su antru pirmuoju gimtadieniu clap.gif

O Kaip apskaičiuojami "stebuklingi" 5 išgyvenamumo metai statistiškai?
ar nuo diagnozės sužinojimo ar po viso praeito gydymo?
Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2015 08 30, 20:07)
O Kaip apskaičiuojami "stebuklingi" 5 išgyvenamumo metai statistiškai?
ar nuo diagnozės sužinojimo ar po viso praeito gydymo?

Manęs gydytoja klausdavo: kiek laiko po paskutinės chemijos praėję? Taigi taip ir skaičiuoju. Skaičiuojama nuo gydymo pabaigos.
Atsakyti
Leonile, as skaiciuoju nuo paskutines svitinimo dienos. Nes svitinimas buvo po chemijos.
Atsakyti
misiki laikykis, stiprybės daug daug daug 4u.gif
Tėčiui šiandien darė echoskopą, rado 3000 ml laisvo nehomogeniško skysčio, kažkaip gerai man čia nesišviečia unsure.gif
Atsakyti
labas. jungiuos ir as prie jusu..... mamai vel markeris pakilo.... skambinsim gydytojai, ziuresim kas toliau....
visoms sveikatos ir tikejimo 4u.gif
Atsakyti
Visoms kam reikia 4u.gif Stiprybės 4u.gif
Atsakyti
Ar kas nors vartojote Nutridrink? Ar yra nors koks poveikis?
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2015 08 30, 10:44)
Matyt man doze didele, negelbsti jokie leidziami vaistai anei kiek doh.gif skauda net ausi, dantis, galva, gimda, visus kaulus, zodziu, ka turiu, tas gelia, plesia, suka iki nuprotejimo doh.gif burna aisku zaizdota doh.gif  raudona chemija man buvo kaip atgaiva, palyginus su sita doh.gif Manau sita bus pirma ir paskutine, jei isvis istempsiu verysad.gif

tvirtybes daug daug ir istvermes 4u.gif kiek jus turejot raudonu? as tyliau paskaitau pasisemiu minciu nes mama serga...ir dabar va trecd paskutine raudona o poto bus herceptinas su ta.. bijau pagalvot kas jai laukia jei taip skaudes...ji tokia labai nepakanti skausmui:(. Jums jau operavo?
Atsakyti