Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(56 tema)

Puikios žinios, gera girdėti smile.gif Stiprėt belieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2015 08 27, 14:42)
Jau pažadintas ir sąmoningas. Jau nori namo ir svajoja kaip kitą savaitę jį išleis. Kraujas pas jį dabar po operacijos labai nekoks, bet tūrėtų atsistatyt. Kaip po tokios ilgos operacijos tai toks ganėtinai guvus. Klausiau ar skauda, sako ne. Jam ten dar kažką stubure darė, kad nejaustų skausmų  g.gif

Smagu girdėti, kad gerai jaučiasi. Mano palatos kaimynei operavo kepenis, tai jai irgi papildomai nuskausmino į stuburą.
Atsakyti
Tikiuosi, kad nebus komplikacijų vėliau, nes sutrumpino ir pašalino daug organų. Kažkaip taip norėtusi, kad viskas gerėtų, bet bus kaip bus. Nesistengiu stipriai žiūrėt pro rožinius akinius, nes su tokia liga nepajuokaus ir neatspėsi jos pabaigos.
Joliuke kaip savijauta Tavo?
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2015 08 27, 18:00)
Tikiuosi, kad nebus komplikacijų vėliau, nes sutrumpino ir pašalino daug organų. Kažkaip taip norėtusi, kad viskas gerėtų, bet bus kaip bus. Nesistengiu stipriai žiūrėt pro rožinius akinius, nes su tokia liga nepajuokaus ir neatspėsi jos pabaigos.
Joliuke kaip savijauta Tavo?

Viskas bus gerai. Labai to linkiu 4u.gif
O aš jaučiuos neblogai. Šiek tiek dar šlubuoju, bet jei lėtai einu beveik nesimato.
Atsakyti
Ause makaliause, džiugios žinios.
Mano tėtės psichika dar neatsistatė. Kažkuri klausė ar jam ne onko liga. Tai ne. Jis krito ir susižeidė stipriai galvą. O amžius duoda savo.
Atsakyti
Na žiūrėsim kaip čia mums seksis gyti ir gydytis, džiūgauti dar anksti. Kai kurie tyrimai mane dar truputi neramina. Bet po truputi po truputi. Vakar buvo kaip ir linksmesnis, šiandien jau nebe toks kalbus. Svarbu, kad toliau neplistu. Kažkaip dabar po operacijos, stengiuosi gyventi šia diena, kai bus taip bus, aš galvoju, kad mes viską padarėme tokioje sunkioje situacijoje, džiaugiuosi, kad chirurgas neatsisakė pabandyti operuoti.
Joliuke, o Tau neskauda? Ar vartoji kažkokius vaistus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 28 rugpjūčio 2015 - 10:00
QUOTE(ause makaliause @ 2015 08 28, 09:45)
Na žiūrėsim kaip čia mums seksis gyti ir gydytis, džiūgauti dar anksti. Kai kurie tyrimai mane dar truputi neramina. Bet po truputi po truputi. Vakar buvo kaip ir linksmesnis, šiandien jau nebe toks kalbus. Svarbu, kad toliau neplistu. Kažkaip dabar po operacijos, stengiuosi gyventi šia diena, kai bus taip bus, aš galvoju, kad mes viską padarėme tokioje sunkioje situacijoje, džiaugiuosi, kad chirurgas neatsisakė pabandyti operuoti.
Joliuke, o Tau neskauda? Ar vartoji kažkokius vaistus?

Man neskauda jei neliečiu ir nespaudau. Aišku į batus neįkišu. Vaikštau su keliais dydžiais didesniais batais, bet šiaip viskas gerai.
Atsakyti
Šiandien tėtis ištynęs visas, veidas, pėdos, kojos. Nuo kojų elastiniai bintai dar nenubintuoti. Kažkaip įdomiai čia, ar čia normalu tas tynimas? g.gif gydytojo nesutikom, neišėjo paklaust
Atsakyti
Gal skysčiai užsilaiko. Veidas dar būna nuo hormonų prednizolono deksametazono. Skiria dažnai, o kai sunkesnė būklė ypač.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele: 28 rugpjūčio 2015 - 18:21
As seniai cia berasiau, nes nelabai turejau ka... Mamai nutrauke chemija, nes niekaip neatsistate kraujo rodikliai. Kas menesi tikrina situacija ir vis pratesia..
Bet siaip pas mus geros naujienos- pagrindinis navikas, nuo vasario menesio nepadidejas nei truputi, o kauluose esantys ne tik neisplite daugiau, bet ir vos vos apmazeja... Dziugaujam. Mamos nuotaika puiki dazniausiai. Sveikata normali ,kiek imanoma tokiai ligai. Buvo su vaikais prie juros beveik savaite. ( anksciau tokiai " kelionej" butu neturejus laiko) ir net vazinejosi dviraciu! Tai labai oakele nuotaika. Pailsejo. Tik atmintis pradejo kazkaip keistai slubuoti. Pasakoja tuos pacius dalykus po kelis kartus unsure.gif plaukai la ai isretejo, bet nenuslinko visiskai. Bet pas ja ir buvo ant galvos kiekis tinkamas keliems zmonems:)( taip juokaujam)
Zodziu, nuotaikos gana geros. Kai pagalvoji, suzinojus diagnoze ( mamai plauciu vezys 4 stadija) , buvom tokioj nevilty, atrode,net atsisveikint tinkamai laiko nedave:( o dabar jau praejo truputi daugiau, nei puse metu, o savijauta jos tikrai neblogesne nei buvo . Dekoju Dievui uz kiekviena diena!

Ai ir dar. Tada, kai mama susirgo, verkiau kruvinom asarom kaip nenoriu prarasti mamos ( ne paslaptis- pirma mintis suzinojus liga- ....) , guodziausi draugems... Tai siai dienai, puses metu begyje, dvi is jau neturi mamu..sad.gif va kaip buna. Niekada nezinai kada... Tai ir guodzia , ir neramina tuo paciu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 29 rugpjūčio 2015 - 00:06
Angele, tai aš kažkaip irgi galvoju, gal nuo kokių vaistų, gal kažkoks šalutinis poveikis g.gif nervuoja, kad mūsų chirurgo nei paklausi, nei ką sužinosi, toks mažakalbis, atsakymai pas jį būna labai trumpi, taip, ne, gerai. Tos būklės tikros nelabai ir žinau. doh.gif pirmadienį bandys stotis ant kojų.
une džiaugiuosi, kad mama jaučiasi gerai, taip ir toliau, linkiu dar daug šviesių dienų 4u.gif atmintis gal pradėjo šlubuot nuo vaistų ar kokių narkozių g.gif
Atsakyti
labas, gal kuri galetumet pasakyti, kiek dar gali testis tokia nerealus skausmai nuo doxetakselio, paeiti visiskai nebeina, tiesiog is skausmo, galvos, kaulu zandikauliu ir viso kuno lauzymas tesiasi be paliovos trecia para, nebezinau jau nei kaip vaduotis doh.gif verysad.gif
Atsakyti