Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(56 tema)

QUOTE(Leonilė @ 2015 08 25, 11:03)
pas mane pradėjo kauptis ascitas pilve... angel_sadangel.gif

Palauk, sparnų dar nenukabink. Ką gydytoja komentuoja? Kokios priežastys? Kokį gydymo būdą siūlo?
Atsakyti
Leonile, sveikatos. Kt minėjai viskas tvarkoj, nuo ko čia. Ką gydytojai?
Papildyta:
Leonile, sveikatos. Kt minėjai viskas tvarkoj, nuo ko čia. Ką gydytojai?
Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2015 08 25, 11:03)
pas mane pradėjo kauptis ascitas pilve... angel_sadangel.gif

Daug? Ar kelia simptomus kažkokius? Koks planas?

Pas mane yra biški dubenyje, gal 200 ml, bet gydytojai kol kas nieko nedaro, o ir aš pati nieko nejaučiu blogo.
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2015 08 25, 15:07)
Daug? Ar kelia simptomus kažkokius? Koks planas?

Pas mane yra biški dubenyje, gal 200 ml, bet gydytojai kol kas nieko nedaro, o ir aš pati nieko nejaučiu blogo.

Jaučiuosi gerai, viskas kaip ir gerai. Nieko nejaučiu, skausmo nėra, jaučiuosi sveika.
Tik, kad markeris 3x padidėjo ir va dabar skysčio rado. Nežinau kiek, rašo tik skaičius lyg 4cmx2,8cm. (tiksliai neatsimenu neturiu išrašo prie savęs) kiek čia ml.neįsivaizduoju unsure.gif
Žinau, kad nieko gero čia... gydytoja nieko nesako, tipo norma dar čia unsure.gif markeris telpa į norma 35, skysčių nesureikšmino,
kažkaip pradedu prarasti jos pasitikėjimą...
papildomų tyrimų nesiūlo, o aš nieko ir nereikalauju, nes NEŽINAU ko reikalauti verysad.gif
Dabar gaunu tik avastiną

tik pasidžiaugsiu, kad laukiu rugsėjo 1, vesiu dukrą į 1 klasę wub.gif

laikysiu už tave kastuviuk kumštukus, tikiu, kad viskas bus gerai 4u.gif mirksiukas.gif
ause makaliause, kaip operacija praėjo?
mergelė kaip operacija?
Atsakyti
Gražios šventės Leonilė 4u.gif Man atrodo Leonilė taip stipriai nenusiminkit, pas tėtį rado 12,3x3,3 cm skysčio sankaupą ir tai skubiai nieko nedarė. Nors aišku pas mus situacija kita buvo. Bet aišku jei neramina gydytoja tai pasikonsultuokit su kita. Gal kažkas aiškiau bus.
Pasibaigė operacija. Operacija užtrūko 9 val. Dabar reanimacijoje. Nieko tiksliai nežinau, paskambinau į reanimaciją pasakė, kad jis atvežtas, kai paklausiau kaip jaučiasi, pasakė skambinkit vėliau ir jie turi daug darbo. Bandysiu skambint vėliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 25 rugpjūčio 2015 - 17:55
Sužiinojau tik tiek, kad kol kas jis ventiliuojamas ir dar nebuvo žadinamas po operacijos. unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės, dėkui mergaitės už palaikymą. Tėtei operacija lyg ir pavyko, lyg buvo pradėjęs pažinti. Bet vakarop vėl pradėjo nusišnekėti. 😟 Ne duok , Dieve, ir liks toks. Bijau.

Papildyta:
QUOTE(ause makaliause @ 2015 08 25, 19:08)
Sužiinojau tik tiek, kad kol kas jis ventiliuojamas ir dar nebuvo žadinamas po operacijos.  unsure.gif

Stiprybės jums.
[b]Papildyta:[/l

Leonile, gražios rugsėjo 1-osios šventės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 25 rugpjūčio 2015 - 21:16
Mergelė, kantrybės Jums ir stiprybės. Gal čia tik laikinai tokia ta būklė? g.gif
Sužinojau dabar tik tiek, kad būklė labai sunki, jis sąmoningas, bet neišeina kvėpuot pačiam. Gydytojas pasakė, atvažiuokit ir paaiškinsiu. Reikės važiuot unsure.gif
Atsakyti
Ause makalause, sveikatos tėčiui, gal po operacijos reikia laiko, kad organizmas atsigautų tuo pačiu ir plaučiai.

Mergele, sveikatos tėčiui, tikėkit, kad atsigaus, praeis patinimai, susidėlios į vietas atmintis.

Leonile, ramios jums šventės, sklandaus starto į mokslų pasaulį. Mums taip pat pirma rugsėjo pirma naujas etapas smile.gif
Dėl skysčių gal tikrai norma ir nieko tokio. Vyrui kelis kart rašė, kad skysčių perikarde, bet leistinas kiekis.
Atsakyti
Angele, tai greičiausia, kad reikia atsigauti. Jis iki operacijos buvo gana sunkios būklės, tai matyt tokia ilga operacija padarė savo.
Atsakyti
Labas rytas.
Ause Makaliause, kaip tėvelis? Ar pažadino jau po narkozės?
Mergele, kaip jūsų tėvelis. Jei gerai supratau jam ne onko liga?
Tipitapu, kaip jūs? Kaip praėjo opetacija?
Atsakyti
Jau pažadintas ir sąmoningas. Jau nori namo ir svajoja kaip kitą savaitę jį išleis. Kraujas pas jį dabar po operacijos labai nekoks, bet tūrėtų atsistatyt. Kaip po tokios ilgos operacijos tai toks ganėtinai guvus. Klausiau ar skauda, sako ne. Jam ten dar kažką stubure darė, kad nejaustų skausmų g.gif
Atsakyti