Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(56 tema)

QUOTE(Joliuke @ 2015 08 17, 11:37)
Labas.
Grizete, kaip laikais. Ar vis dar sanatorijoj? Gal jau żinai atsakymus po operacjos?
Tipitapu, kaip jūs? Ar vis dar ligoninėj?
Ausamakaliause, kaip jūsų tėvelis laikosi?
Aš važiuoju iš santariškių, perišo pirštuką ir pranešė džiugią žinią-kad mano augliukas NEPIKTYBINIS. yahoo.gif yahoo.gif  yahoo.gif Esu begalo laiminga. Ačiū, merginos Jums už palaikymą.

Joliuke, kaip džiaugiuosi už Jus, kaip šaunu. Valio thumbup.gif

Sunkiai jis ten laikosi. Blogas kraujas, operacijos daryt negali. Labai skauda, valgyt neišeina. Jau šeštadienį, trūputi linksmesnis būvo, bet aplankę išvažiavom, jis ėjo rūkyt, pametė telefoną, grįžęs neberado ir aišku kas rado tas negražino. Jis matyt stipriai susinervavo, vėl užėjo dideli skausmai. Kiek kraujas buvo iki penktadienio pagerėjas, tiek dabar vėl pablogėjo
Atsakyti
Joliuke,puikios zinios! 4u.gif Angele,kaip vyras? g.gif
Atsakyti
Joliuke, geros žinios. Sveikatos jums.

Ause makaliause, sveikatos tėčiui. Tikimės atstatys iki operacijos. O kai gydymas prasidės, gal ir nuotaika pakils, nes veiksmas gijimo link vyksta.

Zemec, o kaip jūs?
Cascada, ačiū gerai, sesei ir virusai lengviau kimba, kitą savaitę šešta chemija.
Vyrui antibiotikai padėjo, crb nukrito, tęsia chemiją. Prisiplanavo darbų kaime, pradžioj vasaros kai ką norėjo pasidaryti, jei bus jėgų pasidarys.
Atsakyti
Ačiū Angele. Sveikatytės vyrui 4u.gif
tėtis labiausia nusiminė, kad visus operuoja, o jo ne. Visa savaitę atseit guli ir niekas nejuda, tik blogiau jaučiasi. Manau, kai pradės kalbėti apie operaciją, tai ir nuotaika pagerės.
Atsakyti
Angele,gerai,kad vyras planuoja,kai sustipres ir planus igyvendins! 4u.gif Mes rytoj pas chirurga vykstam.
Atsakyti
Sveikos kovotojos,

Senai besilankiau jau čia, bet žiuriu, kad visų gyvenimas - tai kaip skriejimas amerikietiškais kalniukais. Labai džiaugiuosi pas ką geresnių naujienų yra, tik visos laikykitės.
Mano babytei šiandien padarė operacija, kalbėjau telefonu su gydytoju tai sakė,kad pašalino visą tą bjaurybę žnyplių (na sakė naviką). Laukiu kas toliau, pati lėksiu ketvirtadienį į Kauno onko ir žiūrėsiu savom akim kas ir kaip. Labai laukiu atsakymo, jį ko gero pateiks po operacijos? Girdėjau,kad skirs sanatoriją po visko. Dabar daugiausiai klausimų dėl stomos man kyla. Gal čia yra galinčių pasidalinti patirtimi? Stoma babytei jau bus visam gyvenimui, nes pašalinta žarna visa.
Kaip greitai apsiprantama su ja ir panašiai. Internete daug info, bet patikimiau,kai pasakoja kas su tai susidūręs yra. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2015 08 17, 21:35)
Vyrui antibiotikai padėjo, crb nukrito, tęsia chemiją. Prisiplanavo darbų kaime, pradžioj vasaros kai ką norėjo pasidaryti, jei bus jėgų pasidarys.

Valio. Antibai suveikė, chemiją atlaikys. O darbų planai stumia jį patį į priekį. Galėtum ir tu kokį darbelį jam suplanuoti mirksiukas.gif
Joliuke, puikios žinios thumbup.gif
Gizete, kaip smagu, kad trykštat sveikimu thumbup.gif
Leonile, kokie dar turimai plane?
Kastuve, jau Lietuvoj? Kada kontrolinis tyrimas?
Karme, kaip Jūs?
Ausrine S, kiek girdėjau pakankamai lengvai žmonės prie stomos prisitaiko.Kolegąsu stomą turiu. Kadangi vyras, tai pradžioj kompleksavo-vis maršinius palaidus nešiojo. Į darbą grįžo po kelių mėnėsių, o po pusmečio ir komplekso nebeliko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 08 20, 09:40)

Kastuve, jau Lietuvoj? Kada kontrolinis tyrimas?

Man rugsėjo 7 d. KT. blush2.gif Vėl prašysiu kumštukus laikyt už mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2015 08 21, 13:43)
Man rugsėjo 7 d. KT.  blush2.gif  Vėl prašysiu kumštukus laikyt už mane  blush2.gif

Laikysiu, Kastuvėl, būtinai!
---------------------
Paskaitykit, mergaitės:

10 mitų apie inko ligą

Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2015 08 21, 13:43)
Man rugsėjo 7 d. KT.  blush2.gif  Vėl prašysiu kumštukus laikyt už mane  blush2.gif

Palaikysiu ir aš, kad tik viskas būtų gerai!!! 4u.gif :
Atsakyti
Kastuvėli, ir kojų pirštus į kumščius susuksiu biggrin.gif
Ause makaliause, kaip pas jus?
Atsakyti
Kraujas labai stipriai blogėjo, tai padarė kraujo perpylimą. Valgyt nieko negali, nes labai skauda kai ko nors pavalgo. Padarė tyrimus tai pasirodo jam žarnyno nepraeinamumas ir skysčio sankaupa pilvo ertmėje. Operaciją žada kitą savaitę. Tikiuosi, kad taip ir bus, nes ir taip gana viskas užsitęsė. po kraujo perpylimo jau geriau jaučiasi, toks guvesnis, žvalesnis ir labai laukia operacijos, vis klausinėja kada kada. Chirurgas tai labai jau nekalbus, tik pasako taip arba ne ir daugiau neiškalba. doh.gif Na tikiuosi, kad jei mažai kalba, tai bent gerai operuoja. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 21 rugpjūčio 2015 - 15:34