Gal kuri zinot, ar girdejot, kas per reikalas, kai arsiranda chemijos metu naujas darinys, bet nekaupia kontrasto. Pries metus buvo svitinta toje vietoje. Chemija ipusejo, senas darinys sumazejo, bet atsirado naujas, nekaupiantis kontrasto.
Labai neramu
Sveikos merginos. Nelabai turiu patirties nei mūsų ligoje, nei su ligos ir tyrimų terminais. Tad skaitinėdama šią temą, net nelabai suprantu ko klausiama . Mano istorija tokia: 3st krūties vėžys. Chemoterapijai buvau alergiška, tad jos taikyt man negalėjo. Gydytoja paskyrė Tamoxsifeną ir Zoladex. (Ingriga, ar padeda nakvišos nuo karščio bangų?). Esu jau išoperuota. Dabar įpusėjau švitinimo procedūras. Bet prasidėjo kažkokie skausmai susiję su šl.pūsle. Kažin ar tai galėjo įtakoti spinduliavimas ? Ar jau kažkas vyksta?
Mielos mergaitės, stiprybės, sveikatos ir nesibaigiančio optimizmo mums visoms!!!
Mielos mergaitės, stiprybės, sveikatos ir nesibaigiančio optimizmo mums visoms!!!
QUOTE(zemec @ 2015 08 12, 11:56)
Angele,po savaites pas chirurgus. Oka vyrui sako daktarai,kodel karsciuoja?
Laiko nedaug laukti, greičiau paaiškėtų ir gydymas judėtų. Sveikatos.
Vyrui crb pakilę, tik dvi savaitės kai namo grįžo iš ligoninės po plaučių uždegimo. Gavo dar vienus antibiotikus, jei kils iki 38 dar į stacionarą važiuot.
Kas dažniausiai būna virusai, bakterijos, uždegimas, infekcija, kraujo ligoniams pavojingos komplikacijos.
Cascada, kada pas operavusį važiuosit? Tiksliausiai pakomentuos. Sesei operavo cistą, dar buvo minčių, kad gali būt recidyvas, bet buvo tik cista, gal nebuvo kaupimo nepamenu, jai buvo sukėlę edemą, cista spaudė ir operavo.
QUOTE(Angele @ 2015 08 13, 10:11)
Laiko nedaug laukti, greičiau paaiškėtų ir gydymas judėtų. Sveikatos.
Vyrui crb pakilę, tik dvi savaitės kai namo grįžo iš ligoninės po plaučių uždegimo. Gavo dar vienus antibiotikus, jei kils iki 38 dar į stacionarą važiuot.
Kas dažniausiai būna virusai, bakterijos, uždegimas, infekcija, kraujo ligoniams pavojingos komplikacijos.
Cascada, kada pas operavusį važiuosit? Tiksliausiai pakomentuos. Sesei operavo cistą, dar buvo minčių, kad gali būt recidyvas, bet buvo tik cista, gal nebuvo kaupimo nepamenu, jai buvo sukėlę edemą, cista spaudė ir operavo.
Pas mus neoperuotas. Pirmadieni konsiliumas spres, kas ten galetu buti.. Kazkaip neramu, aisku, tikimes geriausio.
Kaip jusu vyras, kaip sesuo?
Ausemakaliause, ką nusprendė gydytojai dėl tėčio?
QUOTE(Mergelė @ 2015 08 14, 00:54)
Ausemakaliause, ką nusprendė gydytojai dėl tėčio?
Nusprendė operuoti, bet dabar negali, nes kraujas labai blogas, jis išsekęs, daug svorio netekęs. Dabar jį gydo dietologė. Valgyt visai nenori, nuo maisto kvapo jį net pykina, nuo visko viduriuoja. Dabar naudoja Protifar, tik kiek iš jo naudos, tai irgi neaišku. Dietologė sako, kad gydymas užtruks iki dviejų savaičių. Tai reiškia ir operacija atsideda panašiai tiek laiko. Kiekvieną dieną daro tyrimus, tai matau EOS, PCT, PLT tik didėja, nors ir taip stipriai viršija visas normas, kiti tyrimai po truputį tvarkosi. Visgi tos dvi savaitės laukimo buvo labai ilgos ir matyt ne į gerą. Nuotaika pas jį labai krito, jau nebendrauja, nenori kalbėti, optimizmas irgi išnyko. Stengiamės kiekvieną dieną važiuoti lankyti, bet jis ir matyt nieko nenori. Jam mūsų poliklinikoje pasakė, kad kraujas yra geras, o į Santariškes atvažiavo ir pasirodo viskas jau ne taip ir gerai, jis tikėjosi, kad operacija greitai darys, o čia dar laukti ir laukti.
Labas.
Grizete, kaip laikais. Ar vis dar sanatorijoj? Gal jau żinai atsakymus po operacjos?
Tipitapu, kaip jūs? Ar vis dar ligoninėj?
Ausamakaliause, kaip jūsų tėvelis laikosi?
Aš važiuoju iš santariškių, perišo pirštuką ir pranešė džiugią žinią-kad mano augliukas NEPIKTYBINIS. Esu begalo laiminga. Ačiū, merginos Jums už palaikymą.
Grizete, kaip laikais. Ar vis dar sanatorijoj? Gal jau żinai atsakymus po operacjos?
Tipitapu, kaip jūs? Ar vis dar ligoninėj?
Ausamakaliause, kaip jūsų tėvelis laikosi?
Aš važiuoju iš santariškių, perišo pirštuką ir pranešė džiugią žinią-kad mano augliukas NEPIKTYBINIS. Esu begalo laiminga. Ačiū, merginos Jums už palaikymą.
QUOTE(Joliuke @ 2015 08 17, 11:37)
pranešė džiugią žinią-kad mano augliukas NEPIKTYBINIS.
Sveikinu, labai geros naujienos
QUOTE(Joliuke @ 2015 08 17, 11:37)
... pranešė džiugią žinią-kad mano augliukas NEPIKTYBINIS. Esu begalo laiminga. Ačiū, merginos Jums už palaikymą.
kas ir buvo nuo pat pradziu nustatyta kam reikejo sitaip zmogu gasdint
Ačiū, Ingrida
[uote=milaaaa,2015 08 17, 10:46]
[/quote]
Taip -miofibroma. Žinokit aš ir dabar atsimenu tos laborantės žodžius Taip, jūsų nenudžiuginsiu nes pas jus piktybinis auglys. kadangi aš buvau sakius, kad kitas tyrimas iškeliavo valdiškai, tai ji dar pridūrė, kad nenustebčiau jei kitas mėginukas nerodys piktybinių ląstelių, nes gali būti kad visas piktybinis auglys papuolė pas juos. Ir ji taip tvirtai kalbėjo. Taip ie noris paskambint ir pasakyt porą žodžių jiems už sugadintus 2 mėnesius.
Beje šiaulių atsakymas manęs taip ir nepasiekė.
[uote=milaaaa,2015 08 17, 10:46]
[/quote]
Taip -miofibroma. Žinokit aš ir dabar atsimenu tos laborantės žodžius Taip, jūsų nenudžiuginsiu nes pas jus piktybinis auglys. kadangi aš buvau sakius, kad kitas tyrimas iškeliavo valdiškai, tai ji dar pridūrė, kad nenustebčiau jei kitas mėginukas nerodys piktybinių ląstelių, nes gali būti kad visas piktybinis auglys papuolė pas juos. Ir ji taip tvirtai kalbėjo. Taip ie noris paskambint ir pasakyt porą žodžių jiems už sugadintus 2 mėnesius.
QUOTE(Joliuke @ 2015 08 17, 12:00)
ryt paziuresiu, ar yra
QUOTE(milaaaa @ 2015 08 17, 11:15)
ryt paziuresiu, ar yra
Gerai. Ačiū. Tikiuos ten nerašys kad piktybinis