Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(56 tema)

QUOTE(grizete @ 2015 08 09, 08:33)
Ačiū už sveikinimus!  4u.gif

Joliuke, jau namie? Kada bus atsakymas?

Su gimtadieniu, Grizete. Sveikatos, meilės, laimės☺
Aš namie jau. Kada atsakymai bus niekas nieko nesakė. Kažin po kiek laiko po operacijos būna?
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2015 08 09, 08:46)
Su gimtadieniu, Grizete. Sveikatos,  meilės, laimės☺
Aš namie jau. Kada atsakymai bus niekas nieko nesakė.  Kažin po kiek laiko po operacijos būna?

Paprastai zmogu laiko dvi savaites, tai pries israsant jau zinomi rezultatai.
Atsakyti
QUOTE(miegapele @ 2015 08 09, 09:23)
Paprastai zmogu laiko dvi savaites, tai pries israsant jau zinomi rezultatai.

Manes nelabai ir norejo isleisti. Išsiprašiau. Bet dar važiuosiu kelis kart.
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2015 08 09, 09:53)
Manes nelabai ir norejo isleisti. Išsiprašiau. Bet dar važiuosiu kelis kart.

neseku labia atidziai sios temos, tai jeigu savaite atgulejot, tai kitos savaites pabaigoje jau zinosite rezultatus. Bent jau turetumet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegapele: 09 rugpjūčio 2015 - 10:13
QUOTE(Joliuke @ 2015 08 09, 09:46)
Kažin po kiek laiko po operacijos būna?

man Operavo 22d. "kambarioke" operavo sav. anksciau, atsakyma gavom kartu ~5-8d,
Atsakyti
Sakykit, ar teisingai suprantu, kad internetine paciento kortele turi tik santariskiu klinikos, bet ne nvi?
Atsakyti
QUOTE(miegapele @ 2015 08 09, 11:40)
Sakykit, ar teisingai suprantu, kad internetine paciento kortele turi tik santariskiu klinikos, bet ne nvi?

taip
Atsakyti
QUOTE(miegapele @ 2015 08 09, 10:12)
neseku labia atidziai sios temos, tai jeigu savaite atgulejot, tai kitos savaites pabaigoje jau zinosite rezultatus. Bent jau turetumet.

Operavo antradieni. Tai antradieni bus tik savaite.

QUOTE(ingriga @ 2015 08 09, 10:36)
man Operavo 22d.  "kambarioke" operavo sav. anksciau, atsakyma gavom kartu ~5-8d,

Ar teisingai supratau, kad atsakymas ateina po 5-8 dienų? Ar stadija irgi pasako? Kuo remiantis nustatoma stadija?
Man kažkaip taip viskas neįtiketinai skamba, turint omeny, kad vieno biopsijos atsakymo vis dar laukiu nuo birželio 29 dienos.
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2015 08 09, 13:28)
Ar teisingai supratau, kad atsakymas ateina po 5-8 dienų? Ar stadija irgi pasako? Kuo remiantis nustatoma stadija?

Oi ne schmoll.gif operavo vieno men.22, atsakymas kito men ~5d. tai gavosi apie 14-16d. Stadija pagal isplitima, Tyrimu lape bus nurodyta viskas, ir pacio augliuko ir ispjauto audinio rezultatai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2015 08 09, 13:06)
Oi ne  schmoll.gif operavo vieno men.22, atsakymas kito men ~5d. tai gavosi apie 14-16d. Stadija pagal isplitima, Tyrimu lape bus nurodyta viskas, ir pacio augliuko ir ispjauto audinio rezultatai  mirksiukas.gif

Vadinasi teks dar ilgokai palaukti
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2015 08 09, 12:28)
Man kažkaip taip viskas neįtiketinai skamba, turint omeny, kad vieno biopsijos atsakymo vis dar laukiu nuo birželio 29 dienos.

mamos vienas biopsijos meginys is vis buvo pradangintas, taip kad visko buna. Na I rajonus ilgiau viskas eina. Mano abieju tevu rezultatai po operaciju buvo iki 2 sav. gauti. Viskas ten bus surasyta, nepergyvenkit. Dabar viska tiksliai zinosit. Susiraskit koki uzsiemima, kad greiciau laikas praeitu ir maziau apie tai galvotumet. Gal vis gi reikejo ligoninej likti, maziau butumet galvojusi.
Atsakyti
Šiandien 15 val. sužinosim konsiliumo sprendimą ar išvis apsiims gydyti tėtį. Taip baisu, taip neramu, kad net atrodo visas kūnas dreba. unsure.gif
Atsakyti