Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Irreelle @ 2016 01 20, 15:41)
Tai taip išeina, kad visiems testai yra vienodi? Nesvarbu ar ketini pretenduoti į B6 ar A10 ar A20?  smile.gif

Pradėjau taip pat domėtis šiuo reikalu tai klausimų visokių kyla

Bendrųjų gebėjimų testas visiems vienodas
Pasiskaitykite VTD puslapyje bazinę informaciją
Testo struktūra
http://www.vtd.lt/index.php?433819290

Užsienio kalbų mokėjimo tikrinimas čia
http://www.vtd.lt/index.php?-303104489
Atsakyti
Labas, gal kas esate dalyvavę NMA konkursuose? Galit patarti ką pasiskaityti?smile.gif
Atsakyti
[quote=Irreelle,2016 01 20, 16:41]
Tai taip išeina, kad visiems testai yra vienodi? Nesvarbu ar ketini pretenduoti į B6 ar A10 ar A20? smile.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif A20
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2016 01 20, 10:59)
Esu visiška naujokė, pradedanti domėtis VT. Noriu pasitikslinti veiksmų eigą.
Skelbimas apie konkursą tinklalapyje. Tada 14 darbo dienų terminas dokumentams pateikti. Dokumentus galima teikti tik jei išlaikytas BGT. Gavus patvirtinimą, kad kandidatas atitinka reikalavimus, laikomas Vadovavimo gebėjimų testas, jei jis reikalaujamas. Taip pat ir su užsienio kalbos testu. Bet tuos testus būtina išlaikyti iki skelbimo galiojimo pabaigos, t.y. per tas 14 darbo dienų, ar iki pokalbio įstaigoje?

Gavus patvirtinimą iš įstaigos, kad atitinkate reikalavimus ir turite išsilaikyti užsienio kalbos ir/ar vadovavimo gebėjimų testą, turite per 3 d.d. užsiregistruoti šių testų laikymui, o laikymo terminas – 20 d.d. nuo užsiregistravimo.
Atsakyti
Ačiū, Liuse. Dabar viskas kaip ir atsistojo į savo vietas.

Juk nelogiškas, kad iš visų reikalautų laikyti vadovavimo ir užsienio kalbų testus, nes ne visoms pareigybėms jie privalomi.

Atsakyti
gal kas neseniai dalyvavot i pakaitinius, kaip vuskas vyksta?
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2016 01 21, 14:51)

Taip pat kaip ir ne į pakaitinius..
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2016 01 21, 15:51)

Konkurso tvarka tokia pat kaip ir ne pakaitinio smile.gif tik bent jau aš kur dalyvavau, klausimai buvo daug lengvesni ir įkandami iš bendro išsilavinimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Santorini. @ 2016 01 21, 21:18)
Konkurso tvarka tokia pat kaip ir ne pakaitinio smile.gif  tik bent jau aš kur dalyvavau, klausimai buvo daug lengvesni ir įkandami iš bendro išsilavinimo smile.gif

Laimejot? Ar daug dalyvavo?
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2016 01 21, 23:10)
Laimejot? Ar daug dalyvavo?

Laimėjau, buvom 3 smile.gif nors į ne pakakaitinius apie 10 ėjo smile.gif
Atsakyti
Ateinu pasidžiaugti ir įkvėpti kitus konkursų dalyvius biggrin.gif Pagaliau ir aš laimėjau konkursą.
Manau, kad esu puikus pavyzdys, kad daug mokantis, dalyvaujant konkursuose tikrai galima laimėti. Jokių pažinčių ir blatų tikrai neturėjau, toje įstaigoje prieš tai nedirbau.
Taigi visiems dalyvaujantiems linkiu kantrybės ir didžiausios sėkmės, nes viskas įmanoma!!! thumbup.gif

Beje iki pradedant dirbti dar planuoju sudalyvauti viename konkurse ax.gif tiesiog vedama smalsumo, labai noriu išbandyti savo jėgas, be to ir prarasti dabar neturiu ką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2016 01 22, 20:11)
Ateinu pasidžiaugti ir įkvėpti kitus konkursų dalyvius biggrin.gif Pagaliau ir aš laimėjau konkursą.
Manau, kad esu puikus pavyzdys, kad daug mokantis, dalyvaujant konkursuose tikrai galima laimėti. Jokių pažinčių ir blatų tikrai neturėjau, toje įstaigoje prieš tai nedirbau.
Taigi visiems dalyvaujantiems linkiu kantrybės ir didžiausios sėkmės, nes viskas įmanoma!!!  thumbup.gif

Beje iki pradedant dirbti dar planuoju sudalyvauti viename konkurse  ax.gif tiesiog vedama smalsumo, labai noriu išbandyti savo jėgas, be to ir prarasti dabar neturiu ką  smile.gif

I kokia istaiga laimejot?
Atsakyti