Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Akutee @ 2016 01 11, 21:36)
Kaaaip pazystama....sad.gif
Bet versle reik geru firmu zinot, ir jei tu ne finansininke ir ne kompiuteriste, ar imanoma uzdirbt...? Vadybininke peakisinet prekes, nu negaleciau buti...gal ne tie metai.. taciau dokumentu valdymo srityje , personale kazkiek, archyvuose jauciuos stipri...ar kam to reik? Skelbimai apgailetini ificialus...

Būten - privačiam sektoriuj ne visos specializacijos paklausios ax.gif O iš nepaklausios daugiau nei VT kažin ar uždirbsi g.gif
O db durnas klausimas, tiesiog nemoku ciulbet ir pilstyt is tuscio i kiaura.. db istisai klausia Kodel nori pas mus dirbt??? Nu del algos, nes noriu ismokt nauju dalyku...nu kas dar???  Juk tai nieko nesako... Patarkit kaip graziai pakalbet...? doh.gif

Dėl nemokėjimo kalbėt - reikia ruoštis iš anksto. T. y. apgalvot, ką norit/reikia pasakyt ir pasitreniruot. Nes ekspromtu į kvailus klausimus sudėtinga protingai atsakyt. Juolab, kad garantuotai 95 % atsako panašiai, tik kitais žodžiais.
Aš algos niekada neminėjau - kažin čia blogai ar gerai g.gif
QUOTE(Amaltėja @ 2016 01 12, 14:31)
Beje, Sophi, Vyšnaite1, jau išlaikiau sėkmingai BGT!
Ačiū už padrąsinimus ir pagalbą!  mirksiukas.gif

Sveikinu 4u.gif
Ir kaip - buvo lengviau/sunkiau nei tikėjotės?

Aš laikiau pačioj pradžioj, kai prasidėjo naujoviška atranka. Kaip sakiau, ėjau nesiruošusi beveik ir gavau šoką, nes buvo užduočių, kurių pavyzdiniuose testuose net nebuvo cool.gif Dabar, kiek suprantu, ten jau pakeitimų yra. Teko suvaldyt savo nerimą ir bandyt kažkaip suktis iš situacijos. 1-ą dalį išlaikius šiek tiek palengvėjo, bet pamačius 2-os dalies užduotis vėl viskas iš naujo biggrin.gif Na, bet pavyko ir šitą įveikt thumbup.gif Dabar eidama laikyt jau bijosiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2016 01 12, 21:19)
Laikiau kalbų mokykloje.
Beje kalba, kad VTD anglų testas lengvesnis, nei kalbų mokyklose.

Bet i vtd kiek suprantu nevisiem galima. Tik jei jau pateikus dok konkursui ir atitinki reikalavimus.
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2016 01 12, 14:40)
Turi buti motyvuotas sprendimas. Galima paziureti istaigos puslapyje, gal idejo isakymo kopija.  g.gif

Aš tai parašiau į įstaigą ir paprašiau susipažinti su sprendimu. Priežastis atšaukimo - kvalifikacinių reikalavimų papildymas ... O atšaukė konkursą tuomet, kai užsiregistravau vadovavimo gebėjimų tikrinimui smile.gif
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif
Ir kaip - buvo lengviau/sunkiau nei tikėjotės?

Aš laikiau pačioj pradžioj, kai prasidėjo naujoviška atranka. Kaip sakiau, ėjau nesiruošusi beveik ir gavau šoką, nes buvo užduočių, kurių pavyzdiniuose testuose net nebuvo cool.gif Dabar, kiek suprantu, ten jau pakeitimų yra. Teko suvaldyt savo nerimą ir bandyt kažkaip suktis iš situacijos. 1-ą dalį išlaikius šiek tiek palengvėjo, bet pamačius 2-os dalies užduotis vėl viskas iš naujo biggrin.gif Na, bet pavyko ir šitą įveikt thumbup.gif Dabar eidama laikyt jau bijosiu unsure.gif
[/quote]

Ačiū smile.gif
Sophi, Buvo sunkiau nei tikėjausi. Man lygiai taip pat kaip jums buvo, labai ėmė nerimas sprendžiant pirmą dalį, iki pat pabaigos nebuvau tikra ar išlaikysiu. O antra dalis tikrai, vėl viskas iš naujo smile.gif Vėl abejojau ar išlaikysiu. Man abi dalys buvo sunkios, netikėtai daug skaičiavimų, tai esu labai laiminga kad vis tik išlaikiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amaltėja: 13 sausio 2016 - 01:27
Ski,

Gal kas dalyvavote Soroje i Pensiju skyriu, kokius klausimu uzduoda?
Atsakyti
Kaaaip pazystama....sad.gif
Bet versle reik geru firmu zinot, ir jei tu ne finansininke ir ne kompiuteriste, ar imanoma uzdirbt...? Vadybininke peakisinet prekes, nu negaleciau buti...gal ne tie metai.. taciau dokumentu valdymo srityje , personale kazkiek, archyvuose jauciuos stipri...ar kam to reik? Skelbimai apgailetini ificialus...
O db durnas klausimas, tiesiog nemoku ciulbet ir pilstyt is tuscio i kiaura.. db istisai klausia Kodel nori pas mus dirbt??? Nu del algos, nes noriu ismokt nauju dalyku...nu kas dar???  Juk tai nieko nesako... Patarkit kaip graziai pakalbet...? doh.gif

Oi šita motyvacinė dalis, kodėl norite dirbti pas mus, man irgi labai sudėtinga. Man kur kas lengviau atsakyti į konkrečius klausimus.

O man dar iškilo klausimas, VTD svetainėje seniau prie sukurto CV buvo galima segti priedus, dabar nerandu ar galima prisegti priedus ar ne? Kažką pakeitė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikute000 @ 2016 01 13, 12:08)
Ski,

Gal kas dalyvavote Soroje i Pensiju skyriu, kokius klausimu uzduoda?

Kiek teko girdėti, tai sodroj kartais duoda praktinę užduotį, paskaičiuoti ką nors smile.gif

Vysnaite1, kaip sekėsi konkurse?
Atsakyti
QUOTE(anomis @ 2016 01 14, 11:15)
Kiek teko girdėti, tai sodroj kartais duoda praktinę užduotį, paskaičiuoti ką nors smile.gif

Vysnaite1, kaip sekėsi konkurse?

Dar neatėjo mano laikas laimėti blush2.gif , bet jau mokausi kitam konkursui, stengiuosi, neprarandu vilties ir tikiu, kad vieną dieną išauš mano diena. Reikia tiesiog įdėti daug darbo ir pastangų.
Atsakyti
as i viena buvau uzsirasius bet paziurejau, kad neseniai priimta pakaitine tai galvoju net neverta eit
Atsakyti

Na visų pirma, pasidomėkite plačiau pačia įstaiga, į kurią einate. Ką gero esate apie ją girdėję: kolektyvas, mokymai (kvalifikacijos tobulinimas), įstaigos "prestižas" visuomenėje, vieta (gal patogu, nes netoli namų) - daug yra visokių pliusų, kurie skatina dirbti būtent čia, o ne kitur smile.gif
Kita - gal darbo pobūdis atitinka tai, ką studijavote. Gal būtent ši sritis jums yra įdomi ir matote galimybę panaudoti savo išmoktus / įgytus gebėjimus. Gal prieš tai dirbote panašų darbą, bet ne tokioje "rimtoje" įstaigoje. Todėl galimybė dirbti čia jums reiškia ir naujas karjeros galimybes.
Dar - jaučiate poreikį pakeisti sritį, tobulinti save kitoje srityje, todėl naujos pareigos jums būtų iššūkis tobulėjimui.

Pasidomėkite literatūra apie darbuotojų motyvacijos veiksnius. Turėsite daugiau minčių, ką galima atsakyti į klausimą, kodėl norite dirbti būtent toje, o ne kitoje įstaigoje. Beje, pasidomėti reikia ir pačia įstaiga, bei jos privalumais (iš atsiliepimų, straipsnių ir pan.). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2016 01 12, 19:52)
Tai vat. Atšauktas vedėjo konkursas, tai savaitę sugaišau ruošdamasi vadovavimo gebėjimų tikrinimui, po to dar savaitę – pačiam konkursui ir paskutinę dieną jis atšaukiamas doh.gif

Užtat tą pačią dieną, kai sužinojau apie atšaukimą, laimėjau kitą konkursą thumbup.gif, kategorija mažesnė, bet viskas man ten patiko.

Sveikinu!!!! Tikrai saziningu atveju dar buna???!!!
Kokia kategorija jei ne paslaptis...?
g.gif
As kazkaip nebetikiu, kad man kada nors pavyks...noreciau 11-12...
Papildyta:
QUOTE(Murinka @ 2016 01 14, 15:19)
Na visų pirma, pasidomėkite plačiau pačia įstaiga, į kurią einate. Ką gero esate apie ją girdėję: kolektyvas, mokymai (kvalifikacijos tobulinimas), įstaigos "prestižas" visuomenėje, vieta (gal patogu, nes netoli namų) - daug yra visokių pliusų, kurie skatina dirbti būtent čia, o ne kitur smile.gif
Kita - gal darbo pobūdis atitinka tai, ką studijavote. Gal būtent ši sritis jums yra įdomi ir matote galimybę panaudoti savo išmoktus / įgytus gebėjimus. Gal prieš tai dirbote panašų darbą, bet ne tokioje "rimtoje" įstaigoje. Todėl galimybė dirbti čia jums reiškia ir  naujas karjeros galimybes.
Dar - jaučiate poreikį pakeisti sritį, tobulinti save kitoje srityje, todėl naujos pareigos jums būtų iššūkis tobulėjimui.

Pasidomėkite literatūra apie darbuotojų motyvacijos veiksnius. Turėsite daugiau minčių, ką galima atsakyti į klausimą, kodėl norite dirbti būtent toje, o ne kitoje įstaigoje. Beje, pasidomėti reikia ir pačia įstaiga, bei jos privalumais (iš atsiliepimų, straipsnių ir pan.).  4u.gif

Aciu uz daug patarimu!!!!

Istaiga domiuos visada, bet graziai ciulbet nemoku, man geriau is profesines puses klausimai... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2016 01 14, 19:21)
Sveikinu!!!! Tikrai saziningu atveju dar buna???!!!
Kokia kategorija jei ne paslaptis...?
g.gif
As kazkaip nebetikiu, kad man kada nors pavyks...noreciau 11-12...

Ačiū! 13. Pasirodo, pasitaiko ir sąžiningų smile.gif
Laimėjau, kai to tikrai reikėjo, nes sėdžiu be darbo dabar. Esu nemažai konkursų dalyvavusi anksčiau, kai tiesiog norėjosi permainų, tai vis nesisekdavo.
Bandžiau laimę kategorijose nuo 12 iki 16, tai į 12 susirenka daug žmonių, 13-14 – keletas, o 15-16 – aš ir tas, kuriam vieta skirta smile.gif (pagooglinus paaiškėdavo, kad laimėtojas koks nors aktyvus tos pačios partijos, kaip ir įstaigos vadovas, narys ar pan.)
Atsakyti