Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

Negi niekas anglu kalbos lygio nenusistatinejo?
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2016 01 12, 14:17)
bet tai vistiek koks absurdas, ypac jei buvo daug sugaista laiko mokymuisi, suplanuota kelione ar pan.
O beje kokios buna priezastys atsaukti konkursui?? kur nors oficialiai paskelbiama ar taip ir lieka niekam nezinoma?

Turi buti motyvuotas sprendimas. Galima paziureti istaigos puslapyje, gal idejo isakymo kopija. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amaltėja @ 2016 01 12, 14:31)
Sophi, ačiū labai už elektroninę versiją!
Manau kad man būtų neblogai ją perskaityti  mirksiukas.gif

Beje, Sophi, Vyšnaite1, jau išlaikiau sėkmingai BGT!
Ačiū už padrąsinimus ir pagalbą!  mirksiukas.gif

Sveikinimai smile.gif matot be reikalo jaudinotės.
Papildyta:
QUOTE(Paulyna @ 2016 01 12, 14:34)

Nemažai buvo kalbėta apie užsienio kalbų lygio nustatymus, galit pasiskaityti.
Kalbos lygio nustatymo testą galima laikyti VTD, galima akredituose kalbų mokyklose.
VTD testas nemokamas, kalbų mokyklose - mokamas.

VTD iš pradžių laikomas testas raštu, jį išlaikius registruojatės testui žodžiu, kalbėjimui.
Kalbų mokyklose irgi yra testas žodžiu ir raštu, tik jį galite išsilaikyti per vieną dieną.

O man šiandien VTD puslapis neveikia? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(liusė @ 2016 01 12, 12:18)
Rytoj turėjau dalyvauti konkurse, bet šiandien gavau žinutę, kad įstaigos vadovo sprendimu konkursas atšaukiamas blink.gif  Na nesitikėjau tokio akibrokšto, kad apie atšaukimą praneštų likus 1 d. iki konkurso, kai pats konkursas paskelbtas prieš 2 mėn. Gal susirgo tas žmogus, kuri turi laimėt g.gif

Man irgi buvo, kad mane dominęs konkursas buvo atšauktas, bet nebuvo žinoma konkurso įstaigoje data.
Vėliau papildė reikalavimų sąrašą pretendentams ir konkursas buvo skelbiamas iš naujo.
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2016 01 12, 15:56)
Sveikinimai smile.gif matot be reikalo jaudinotės.
Papildyta:
Nemažai buvo kalbėta apie užsienio kalbų lygio nustatymus, galit pasiskaityti.
Kalbos lygio nustatymo testą galima laikyti VTD, galima akredituose kalbų mokyklose.
VTD testas nemokamas, kalbų mokyklose - mokamas.

VTD iš pradžių laikomas testas raštu, jį išlaikius registruojatės testui žodžiu, kalbėjimui.
Kalbų mokyklose irgi yra testas žodžiu ir raštu, tik jį galite išsilaikyti per vieną dieną.

O man šiandien VTD puslapis neveikia? doh.gif
Papildyta:
Man irgi buvo, kad mane dominęs konkursas buvo atšauktas, bet nebuvo žinoma konkurso įstaigoje data.
Vėliau papildė reikalavimų sąrašą pretendentams ir konkursas buvo skelbiamas iš naujo.

O gal zinot is ko reiktu ruostis anglu i ka demesi atkreipt kaip vyksta dalis zodziu?
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2016 01 12, 15:10)
O gal zinot is ko reiktu ruostis anglu i ka demesi atkreipt kaip vyksta dalis zodziu?

Aš asmeniškai ėjau nesiruošusi. Tai nepasakysiu ką ruoštis. Tai yra anglų kalbos žinias nustatantis testas.
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2016 01 12, 16:14)
Aš asmeniškai ėjau nesiruošusi. Tai nepasakysiu ką ruoštis. Tai yra anglų kalbos žinias nustatantis testas.

Man tai butinai B1 reikia,kiek internete bandzius tai gaunas labiau A2 stiprus. O zodziu dalis kaip vyko papasakot kazka turejot ar klausinejo?
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2016 01 12, 15:27)
Man tai butinai B1 reikia,kiek internete bandzius tai gaunas labiau A2 stiprus. O zodziu dalis kaip vyko papasakot kazka turejot ar klausinejo?

Kalbėjimui skiriama 10-15 minučių. Vyksta dialogas su egzaminuotoju. Paklausia, jūs atsakot. Man reikėjo trumpai papasakot apie save, kam reikalingas testas, klausinėjo apie būsimą darbą, pomėgius.
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2016 01 12, 15:34)

As...laikiau Ames...klausiau, kompu atsakinejau, ten suspaudi ka reik...ka isgirdai arba koks laikas turi buti, tada pokalbis...buvo sunku..man wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Akutee @ 2016 01 12, 18:20)
As...laikiau Ames...klausiau, kompu atsakinejau, ten suspaudi ka reik...ka isgirdai arba koks laikas turi buti, tada pokalbis...buvo sunku..man wink.gif

As nete surinkdavau ir C lygy, kur nemokamai isbandyt galima, pasprest, bet ten laikyt sunku buvo...
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2016 01 12, 18:23)
Papildyta:

As nete surinkdavau ir C lygy, kur nemokamai isbandyt galima, pasprest, bet ten laikyt sunku buvo...

o koki lygi nustate? is ko rekomenduotumet pasimokyt?
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2016 01 12, 14:17)
bet tai vistiek koks absurdas, ypac jei buvo daug sugaista laiko mokymuisi, suplanuota kelione ar pan.
O beje kokios buna priezastys atsaukti konkursui?? kur nors oficialiai paskelbiama ar taip ir lieka niekam nezinoma?

Tai vat. Atšauktas vedėjo konkursas, tai savaitę sugaišau ruošdamasi vadovavimo gebėjimų tikrinimui, po to dar savaitę – pačiam konkursui ir paskutinę dieną jis atšaukiamas doh.gif

Užtat tą pačią dieną, kai sužinojau apie atšaukimą, laimėjau kitą konkursą thumbup.gif, kategorija mažesnė, bet viskas man ten patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liusė: 12 sausio 2016 - 19:11
QUOTE(Vysnaite1 @ 2016 01 12, 17:00)
Kalbėjimui skiriama 10-15 minučių. Vyksta dialogas su egzaminuotoju. Paklausia, jūs atsakot. Man reikėjo trumpai papasakot apie save, kam reikalingas testas, klausinėjo apie būsimą darbą, pomėgius.

O jus kur laiket?
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2016 01 12, 20:08)
O jus kur laiket?

Laikiau kalbų mokykloje.
Beje kalba, kad VTD anglų testas lengvesnis, nei kalbų mokyklose.
Atsakyti