Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2015 08 12, 14:23)

Kai išlaikai testą, kas tada? iš karto išduoda pažymėjimą, kad testas išlaikytas?

Ar testo metu duoda popierinį juodraštį? 4u.gif

juodrasciui lapuka ir piestuka duoda.o pazymejimo jokio ne.iskart tavo paskyroj matysis kai islaikysi, kad islaikytas ir iki kada testas galioja.
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2015 08 12, 13:23)
iš kurios pusės rasti valst. tarnybos departamento įėjimą ( esu ne Vilnietė, patį pastatą žemėlapio vaizduose berods radau, tai turbūt tas su dviem vėlevomis...) doh.gif

Kiek ten tų vėliavų dabar nepasakysiu smile.gif , bet įėjimas BGT laikyti yra iš Pilies g.. Nu jei ir užeisite pro centrinį įėjimą, taigi nukreips kad ne čia..kad už kampo pasukti reikia..
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2015 08 12, 12:23)
Ruošiuosi laikytis valstybės tarnybą rugpjūčio gale... Daug visokių klausimų iškilo, pradedant nuo to, iš kurios pusės rasti valst. tarnybos departamento įėjimą ( esu ne Vilnietė, patį pastatą žemėlapio vaizduose berods radau, tai turbūt tas su dviem vėlevomis...) doh.gif
Kai išlaikai testą, kas tada? iš karto išduoda pažymėjimą, kad testas išlaikytas?

Ar testo metu duoda popierinį juodraštį? 4u.gif

Atsiprašau už kvailokus klausimus doh.gif

Įėjimas per kiemą, bet yra nuorodos ant durų smile.gif tai rasit manau.
Išlaikote pirmąją dalį (loginę), tada 10 min pertrauka ir 20 klausimų iš įstatymų ir situacijų. Neišlaikius pirmos dalies, neleidžia laikyti antrosios.
Jokio pažymėjimo neduoda, kompiuterio ekrane atsiranda išlaikyta, o informacija apie išlaikytą testą pateikiama jūsų paskyroje, nurodyta, jog testas išlaikytas ir galioja iki tam tikros datos.
Duoda popieriaus gabalėlį ir pieštuką, pritrūkus galima paprašyti daugiau popieriaus.
Atsakyti
Ačiū labai už info smile.gif
Pasidarė aiškiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2015 08 13, 10:21)
Ačiū labai už info smile.gif
Pasidarė aiškiau smile.gif

Kada laikysit? Ir aš keliausiu į sostinę 24 dieną laikyti smile.gif
Atsakyti
merginos jei praso pateiki issilavinima patvirtinancio dokumento kopijos tai, diplomu sreikia nuskenuoti ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2015 08 13, 13:23)
merginos jei praso pateiki issilavinima patvirtinancio dokumento kopijos tai, diplomu sreikia nuskenuoti ?  blush2.gif

Taip! O koki kitoki buda dar sugalvojate? Pasidalinkite.
Atsakyti
QUOTE(PatiPatiAs @ 2015 08 13, 12:27)
Taip! O koki kitoki buda dar sugalvojate? Pasidalinkite.

Galima nufotkint thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 08 13, 13:10)
Galima nufotkint  thumbup.gif

galvojau apie skenavima, kitokio budo kad ir nezinau biggrin.gif nufotografuoti gal ir gera mintis bet reikia labai gero fotoaparato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 08 13, 14:10)
Galima nufotkint  thumbup.gif

Tiksliai! :-D As pati fotkinau telefonu...ir greita ir pigu ir niekam nekliuvo smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2015 08 13, 14:24)
galvojau apie skenavima, kitokio budo kad ir nezinau  biggrin.gif  nufotografuoti  gal ir  gera mintis bet  reikia labai gero fotoaparato  biggrin.gif

Nebutinai geras- svarbu matosi numeris, metai V.P. ir tt Juk originala prireikus pateikti visvien reikes ax.gif
Papildyta:
QUOTE(PatiPatiAs @ 2015 08 13, 15:32)
Tiksliai! :-D As pati fotkinau telefonu...ir greita ir pigu ir niekam nekliuvo smile.gif))

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evile @ 2015 08 07, 12:49)
Kadangi buvo pirmas kartas kai dalyvauta konkurse, net nežinojau ko tikėtis, buvau persiskaičius, bet man to buvo negana, reikejo kai kuriuos dalykus kone papunkčiui mokėti pasakyti. Taigi, kad nešvaistyti savo ir kitų laiko, reikia ruoštis konkursams "iš peties", tada nebaisūs bus nei jokie "savi žmonės" smile.gif

O klausimai tik is istatymu? Ar apie imone ir jos funkcijas?
Atsakyti