Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

ar eiles tvarka uzdaviniu vienoda kaip bgt testo bandomajam tai taip ir egzamine?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2016 01 06, 21:59)
Nesiseka rolleyes.gif 1-ą kartą buvau 2-a, 2-u kartus 4-a (šiti 2-u konkursai, manau, buvo nesąžiningi, nes 1-ą laimėtoją žinojau iš anksto, ėjau tik pasicekavint; dėl 2-o bus aišku, kai sužinosiu, kas laimėjo, nes irgi įtarimų turiu unsure.gif ), bet aš nerimtai dalyvauju: nė karto rimtai nesiruošiau blush2.gif Ir net laimėjus nebūtinai keisčiau darbą rolleyes.gif Dabar turiu A12 ir klasę, tai A13 be klasės - atlyginimas mažesnis rolleyes.gif
Jei būtų galimybė, norėčiau dar sudalyvaut rimtai pasiruošus - tik man jau testą rudenį reikės perlaikyt ax.gif

Žinoma, kad reikia tikėt 4u.gif

Saunu, gera tavo vieta! O pasitikrinti idomu!!! wink.gif nu as niekaip niekur nepatenku....irgi 2 jei mazai zmoniu, ir kokia 3-4 jei lb daaaug ...ir visur savi, savi saviiii verysad.gif ar bandai susekt kas laimi po konkurso? Savi??? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2016 01 06, 21:14)
Saunu, gera tavo vieta! O pasitikrinti idomu!!! wink.gif nu as niekaip niekur nepatenku....irgi 2 jei mazai zmoniu, ir kokia 3-4 jei lb daaaug ...ir visur savi, savi saviiii verysad.gif  ar bandai susekt kas laimi po konkurso? Savi??? biggrin.gif

1-ą žinojau, nes dalyvavo sutartininkas ir laimėjo, tai viskas aišku. 1-o dar nežinau laimėtojo, nes ten spec. tarnybų patikra yra, tai užtrunka. 1-ą laimėjo žmogus prieš tai VT nedirbęs ir jokių įrodymų neturiu, kad savas, tai, sakykim, sąžiningai smile.gif
Atsakyti
ar galima per egzamina naudotis skaiciavimo masinele kompiuteryje?
Atsakyti
QUOTE(JurgitaM @ 2016 01 07, 17:19)
ar galima per egzamina naudotis skaiciavimo masinele kompiuteryje?

Jei klausiat apie bendrųjų gebėjimų testą, tai ne smile.gif
Atsakyti
As vakar buvau pirmame konkurse i B 9 ir supratau kad ieskosiu darbo ne valstybes tarnyboje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tindi rindi riuska @ 2016 01 08, 15:32)
As vakar buvau pirmame konkurse i B 9 ir supratau kad ieskosiu darbo ne valstybes tarnyboje  g.gif

Turbut konkursas buvo tik rezisura, atejo tas kas turejo ateiti?
Atsakyti
QUOTE(Tindi rindi riuska @ 2016 01 08, 14:32)
As vakar buvau pirmame konkurse i B 9 ir supratau kad ieskosiu darbo ne valstybes tarnyboje  g.gif

Pasidalinkit, kas taip nuvylė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tindi rindi riuska @ 2016 01 08, 14:32)

Jei nesat dirbusi, kaip supratot g.gif
Kol neįsidarbinau, neturėjau jokio supratimo apie VT. Dabar jau esu su stažu ir galiu pasakyt, kad tai nėra svajonių darbas, bet negaliu sakyt, kad ir pliusų nėra. Bet taip turbūt apie bet kurį darbą galima pasakyt rolleyes.gif
Papildyta:
Kam reikia dokumentų rengimo ir valdymo žinių, galiu rekomenduoti knygą - viskas labai paprastai, aiškiai ir su pavyzdžiais thumbup.gif
user posted image.

Yra ir internetinė versija.
Atsakyti
Sveikos,
Įsiterpsiu į Jūsų diskusijas smile.gif
Pradirbau VT pusę metų. Pradėjau ten, kur visad norėjau, bet dėl povandeninių srovių buvau praktiškai priversta išeiti į kitą skyrių. O dabar noriu bėgti kuo toliau nuo VT, grįžti į verslą, kur mažiau biurokratizmo, mažiau neaišku dėl ko perdėtai susireikšminusių žmonių ir galimybės už tikrus rezultatus (o ne lindimą į kur nereikia) gauti didesnį atlyginimą. Dabar norisi verkti nuo to, ką gaunu už A11...
Bet nuoširdžiai tikiuosi, kad ne visur ir ne visiems taip smile.gif
Atsakyti
Ar kuri laikė vokiečių kalbos testą skirta valstybės tarnautojams?
Ar labai sunkus?
Nejau jį laikyti tegalima Vilniuje?
Atsakyti
Ar yra, kas dalyvavę vidaus auditoto ar darbo biržos konkursuose?
Atsakyti