Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Sophi @ 2016 01 01, 15:19)
Amaltėja, atsipalaiduokit 4u.gif
Aš 150 % humanitarė ir išlaikiau iš 1-karto praktiškai be pasirengimo. Juk nereikia 100 % teisingų atsakymų. Visus skaičiavimus praleidau, nes per mažai laiko, kad ką nors suprasčiau - iš akies atsakymus žymėjau. Svarbu, kad užtektų teisingų atsakymų.

As ir smile.gif
Atsakyti
Karo prievoleje skelbiami konkursai B10. Nors dar konkursas neivykes, bet jau zinomas vado statytinis kuris turi laimeti, siuo metu isejes i karine pensija, pats sportininkas, teisejas, kuris darbe pasirodys kaip jaunas menulis. Kur kreiptis del tokios neteisybes? Gal yra teisininki, padekite. Kiek gali klesteti tokia korupcija.
Atsakyti
Aš ateinu pasiguosti ir pasisakyt doh.gif
Jau dalyvavau 4 konkursuose ir visuose likau 2 vietoje.
Nu taip abydna, nes mokausi tikrai daug, tikrai daug ruošiuosi, bet vis pritrūksta blush2.gif
Dar įdomiau, kad paskutiniam konkurse nugalėtoja surinko 10 balų, aš 9 balus. Tai man įdomu kaip toks aukštas įvertinimas gali būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2016 01 05, 22:29)
Aš ateinu pasiguosti ir pasisakyt  doh.gif
Nu taip abydna, nes mokausi tikrai daug, tikrai daug ruošiuosi, bet vis pritrūksta  blush2.gif
Dar įdomiau, kad paskutiniam konkurse nugalėtoja surinko 10 balų, aš 9 balus. Tai man įdomu kaip toks aukštas įvertinimas gali būti  g.gif

Korupcija kaip ir visur kitur, neisivaizduoju kaip galima laimeti konkursa, nes visur tik statytiniai. Todel man labai idomu, kur galiu kreiptis del korupcijos. Kur kreiptis del apskundimo.
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2016 01 05, 21:29)
Aš ateinu pasiguosti ir pasisakyt  doh.gif
Nu taip abydna, nes mokausi tikrai daug, tikrai daug ruošiuosi, bet vis pritrūksta  blush2.gif
Dar įdomiau, kad paskutiniam konkurse nugalėtoja surinko 10 balų, aš 9 balus. Tai man įdomu kaip toks aukštas įvertinimas gali būti  g.gif

Na, jei antra liekat, tai sėkmę jau galima užuosti, nenusiminkit ir tuoj laimėsit smile.gif
O į kokias kategorijas dalyvaujat? Daug žmonių susirenka?
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2016 01 05, 22:52)
Na, jei antra liekat, tai sėkmę jau galima užuosti, nenusiminkit ir tuoj laimėsit smile.gif

Kategorijos tikrai įvairios nuo A10 iki A12, žiūriu ir pastovaus, ir pakaitinio darbo vietas. Žmonių skaičius konkursuose įvairus: kartais daug, kartais vos keli. Nu aš irgi manau, kad reikia bandyti, bandyti...

Nes va mano pažįstama laimėjo A9 kategoriją, nuėjusi į 2 konkursą, tikrai be jokių pažįstamų, be jokių savų... Tiesiog pasisekė ir tiek.

Tikiuosi išauš ir mano laimės valanda.
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2016 01 06, 09:51)
Kategorijos tikrai įvairios nuo A10 iki A12, žiūriu ir pastovaus, ir pakaitinio darbo vietas. Žmonių skaičius konkursuose įvairus: kartais daug, kartais vos keli. Nu aš irgi manau, kad reikia bandyti, bandyti...

Nes va mano pažįstama laimėjo A9 kategoriją, nuėjusi į 2 konkursą, tikrai be jokių pažįstamų, be jokių savų... Tiesiog pasisekė ir tiek.

Kuriame mieste dalyvaujate?
Atsakyti
QUOTE(mikute000 @ 2016 01 06, 09:36)
Kuriame mieste dalyvaujate?

Sostinėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2016 01 01, 14:19)
Amaltėja, atsipalaiduokit 4u.gif
Aš 150 % humanitarė ir išlaikiau iš 1-karto praktiškai be pasirengimo. Juk nereikia 100 % teisingų atsakymų. Visus skaičiavimus praleidau, nes per mažai laiko, kad ką nors suprasčiau - iš akies atsakymus žymėjau. Svarbu, kad užtektų teisingų atsakymų.

Ačiū už palaikymą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Paulyna @ 2016 01 04, 15:47)

Uch, na ačiū, šiek tiek nuraminot smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vysnaite1 @ 2016 01 06, 08:51)

Net neabejoju kad išauš! Esate juk per plauką nuo sėkmės!
Nes jei būtumėte pagal balus kažkur link galo, tai gal sakytume kad esate nepasiruošusi, o dabar... ta sėkmė net neabejoju kad nusišypsos greitai! Lauksim gerų žinių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2016 01 05, 21:29)

Visa komisija parašė 10 ir vidurkis išėjo 10 smile.gif

QUOTE(liusė @ 2016 01 05, 22:52)

Mane domina A13-14 blush2.gif Vilniuje. Dalyvavau 3 kartus: buvo 6-9 kandidatai atėję.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2016 01 06, 18:57)
Visa komisija parašė 10 ir vidurkis išėjo 10 smile.gif
Mane domina A13-14 blush2.gif Vilniuje. Dalyvavau 3 kartus: buvo 6-9 kandidatai atėję.
Užduotys arčiau gyvenimo smile.gif

Ir kaip Jums sekėsi jei ne paslaptis?
Aš dabar mąstau, gal į pakaitinius ateina mažiau žmonių, nei į pastovų darbą g.gif Svarbiausia turbūt bandyt, stengtis ir tikėti, kad vieną dieną išauš laimės valanda
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2016 01 06, 20:32)
Ir kaip Jums sekėsi jei ne paslaptis?

Nesiseka rolleyes.gif 1-ą kartą buvau 2-a, 2-u kartus 4-a (šiti 2-u konkursai, manau, buvo nesąžiningi, nes 1-ą laimėtoją žinojau iš anksto, ėjau tik pasicekavint; dėl 2-o bus aišku, kai sužinosiu, kas laimėjo, nes irgi įtarimų turiu unsure.gif ), bet aš nerimtai dalyvauju: nė karto rimtai nesiruošiau blush2.gif Ir net laimėjus nebūtinai keisčiau darbą rolleyes.gif Dabar turiu A12 ir klasę, tai A13 be klasės - atlyginimas mažesnis rolleyes.gif
Jei būtų galimybė, norėčiau dar sudalyvaut rimtai pasiruošus - tik man jau testą rudenį reikės perlaikyt ax.gif
  Svarbiausia turbūt bandyt, stengtis ir tikėti, kad vieną dieną išauš laimės valanda

Žinoma, kad reikia tikėt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 06 sausio 2016 - 20:59