QUOTE(Miaumar @ 2015 12 28, 11:32)
Ar esate konkursų metu gavę klausimų iš dokumentų rengimo, tvarkymo ir apskaitos taisyklių? Apie ką jie buvo?
Būtų šiaip įdomu, gal turite kokių patarimų tiems, kurie eis į konkursus, gal esate pastebėję kokias nors klausimų sudarymo tendencijas ar panašius dalykus, manau visiems tokia informacija būtų labai naudinga
Būtų šiaip įdomu, gal turite kokių patarimų tiems, kurie eis į konkursus, gal esate pastebėję kokias nors klausimų sudarymo tendencijas ar panašius dalykus, manau visiems tokia informacija būtų labai naudinga
Esu gavusi: 1) kas LRnustato dokumentų rengimo, valdymo ir apskaitos taisykles?, 2) kokios yra tvirtinimo žymos?; 3) ar reikalingas herbas, kai dokumento sudarytojai yra keli?
Esu dalyvavusi 3-iuose konkursuose: 2 iš jų toje pačioje įstaigoje. Čia klausimai buvo labai konkretūs: arba žinai arba ne - neišmąstysi, nebent pataikysi. Kitoj įstaigoj klausimai buvo tik motyvacinio pobūdžio. Na, ir visais atvejais reikėjo prisistatyti, klausė, kodėl nori keisti darbą, kodėl pasirinkote būtent mūsų įstaigą ir pan.
Aš jau nemažai metų esu VT - ieškau ne tiek darbo (darbą turiu), kiek naujų galimybių. Kol kas be rezultatų... Bet analizuoju savo klaidas ir bandysiu daryt išvadas, jei dar pasitaikys siauros mano specializacijos konkursų