Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Lin1 @ 2015 08 06, 10:53)
Sveikinu, jei nepaslaptis kur isidarbinote? smile.gif
as ir tikiu, kad jei  gerai pasiruosi - laimesi
Papildyta:
o kai eini laikyti kalbos patikrinima  jie  nustato kokio lygio A, B, C tavo zinios, ar  nuejus laikyti tarkim B2 lygio zinias- jie tik pasako islaikyta ar ne ?  4u.gif

Pirmiausiai laikoma dalis raštu. Jos metu yra nustatomas lygis: A, B ar C ir 1 ar 2. Tuomet einate į kalbėjimą, ten irgi nustato kokios Jūsų kalbėjimo žinios. Ir tada jau gaunasi bendras įvertinimas.
Atsakyti
Mergaitės patarkit,

išlaikiau anglų k. nustatytą mokėjimo lygio patikrinimo egzaminį ir ką man daryt su gaut pažyma? Pristatyt į VTD? Ar tiesiog įkelti į sistemą greta mano turimų dokumentų?
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2015 08 06, 19:54)
Mergaitės patarkit,

išlaikiau anglų k. nustatytą mokėjimo lygio patikrinimo egzaminį ir ką man daryt su gaut pažyma? Pristatyt į VTD? Ar tiesiog įkelti į sistemą greta mano turimų dokumentų?

Ta pažymą turėkit. Kai dalyvausit konkursuose gali prašyti ją pateikti.
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 08 06, 20:13)
Ta pažymą turėkit. Kai dalyvausit konkursuose gali prašyti ją pateikti.

Aišku, ačiū, galvojau gal reikia kur nors įkelti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(muse25 @ 2015 08 03, 15:55)
o kodel nekaip pasirodei? ko klausinejo? ar is istatymu ar ir apie imone? ar ilgai ruoseisi? ar ruosiuosi dabar i NZT...Nezinau ko tiketis net smile.gif

Kadangi buvo pirmas kartas kai dalyvauta konkurse, net nežinojau ko tikėtis, buvau persiskaičius, bet man to buvo negana, reikejo kai kuriuos dalykus kone papunkčiui mokėti pasakyti. Taigi, kad nešvaistyti savo ir kitų laiko, reikia ruoštis konkursams "iš peties", tada nebaisūs bus nei jokie "savi žmonės" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 08 06, 11:47)
Kalbėjimo metu uždavė klausimus, į kuriuos reikėjo atsakyti. Kiekvieną kartą klausimai skiriasi ir iš įvairių temų.

kokio pobudzio klausimai?
Atsakyti
merginos kvailas klausimas. specialiuosius reikalavimus būtina atitikti? jei turiu gerą patirtį toje pačioje srityje privačiam sektoriuje, ko jie nereikalauja, bet neturiu magistro, ko jie reikalauja.. tai jau kaips suprantu be šansų, taip? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2015 08 10, 11:37)
merginos kvailas klausimas. specialiuosius reikalavimus būtina atitikti? jei turiu gerą patirtį toje pačioje srityje privačiam sektoriuje, ko jie nereikalauja, bet neturiu magistro, ko jie reikalauja.. tai jau kaips suprantu be šansų, taip?  rolleyes.gif

neatitiksit reikalavimu. niekas labai nesvarsto kiek ko turit. turit atitikti reikalavimus. nors vienas netinka ir automatiskai atmeta.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2015 08 10, 11:46)
neatitiksit reikalavimu. niekas labai nesvarsto kiek ko turit. turit atitikti reikalavimus. nors vienas netinka ir automatiskai atmeta.

oh, gaila dėl to. Ta sritis yra mano arkliukas ir apmokyt manęs nereiktu. Bet va savo laiku skyriau dėmesį praktikai, o ne magistrui
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2015 08 10, 11:50)
oh, gaila dėl to. Ta sritis yra mano arkliukas ir apmokyt manęs nereiktu. Bet va savo laiku skyriau dėmesį praktikai, o ne magistrui

tai gal verta pasibaigti, jei domina ta vieta ir ten be magistro nepriima. reiktu paziurineti ar i ta pozicija (nezinant kuri konkreciai, sunku komentuoti) visais atvejais (ankstesniais konkursais) reikdavo magistro.
Atsakyti
gal kas darbo birzos konkurse dalyvave?ko ten klausineja?ka pasiruosti? g.gif
Atsakyti
Ruošiuosi laikytis valstybės tarnybą rugpjūčio gale... Daug visokių klausimų iškilo, pradedant nuo to, iš kurios pusės rasti valst. tarnybos departamento įėjimą ( esu ne Vilnietė, patį pastatą žemėlapio vaizduose berods radau, tai turbūt tas su dviem vėlevomis...) doh.gif
Kai išlaikai testą, kas tada? iš karto išduoda pažymėjimą, kad testas išlaikytas?

Ar testo metu duoda popierinį juodraštį? 4u.gif

Atsiprašau už kvailokus klausimus doh.gif
Atsakyti