QUOTE(Romualdukas @ 2015 11 24, 09:58)
Tai vat aš ir nesupratau kame čia replės, jei pranešė, kad ale kažkokio dar reikia prašymo dėl konkurse dalyvavimo ir sutikimo... nes man sistema nebeleido pridėti naujų dokumentų, o įstaigoje, kurioje dalyvauju liepė pateikti... žodžiu pasiskambinau spec. į vtd, sakau kaip man pateikti raštą savo, jei sistema neleidžia... po kiek laiko perskambino, sako nieko jums nereikia pateikti... taip ir likau nesupratųsi kas čia vyksta... na dėl viso pikto nusiunčiau el. paštu atsakingam asmeniui už konkurso atranką, galvoju, kad po to nesakytų, jog negaliu pokalbyje dalyvauti, nes nėra pateiktas raštas... nu bet vis tiek, ar čia papraščiausias nesusipratimas, o gal įstaiga tokiu būdu nusprendė atsikratyti nuo dalies kandidatų....
Nieko jums pateikti ir nereikia papildomai. Prašymas ir teikiamas per sistemą, kai paspaudžiate "teikti prašymą". Jokio atskiro prašymo / rašto teikti nereikia.
Papildomus dokumentus sistemoje teikti galima, bet tik gavus pranešimą, kad pateikti papildomus / trūkstamus dokumentus . Tada gaunate pranešimą ir atsiranda papildoma "pridėti dokumentą" funkciją. Šiaip visi šie dalykai labai aiškiai / su vaizdiniais pavyzdžiais išdėstyti naudojimosi vadove.
Papildyta:
QUOTE(azuolaite @ 2015 11 25, 13:18)
sveikos vakar laikiau bendrųjų gebėjimų testą ir vadovavimo,antro neišlaikiau tai į vietą į kurią pretendavau jau nepakliūsiu,na ką lauksim kitų darbo vietų
Pasidalinkit įspūdžiais apie vadovavimo testą ... Ko ten daugmaž tikėtis? Kaip suprantu 1-1,5 val interviu, betar ten daugiau klausinėja, ar patiems reikia analizuoti savo pavyzdžius/ situacijas? Ar klausimai konkretūs, ar visgi labiau iš savo patirties/praktikos reikia modeliuoti situacijas? Ir į ką atkreipti dėmesį ruošiantis?